YGEMAN SKAPAR ELBRIST I STOCKHOLM OCH FIFFLAR MED ELBEREDSKAPSPENGAR

Mars 2021

Elbristskaparen Ygeman i farten igen. Dessutom har han ljugit och fifflat för att dölja Jök-regeringens misslyckade klimatpolitik. 

Energiminister Anders Ygeman har tilldelat nationella elberedskapspengar till privata företag i smyg. Eftersom regeringen Löfven har fått miljöfnatt så höjde man skatten på kraftvärmen samt energiskatter så kraftigt 2019 att vissa värmekraftverk var tvungna att lägga ned. Detta har inneburit att vissa företag i Stockholm inte kan expandera eftersom det saknas el.

År 2019 sade Ygeman att elproblemet i Stockholm var löst och lösningen var att starta ett oljekraftvärmeverk i Stockholm.  Ygeman  ljög och  sade att Stockholm Exergi och sedan Ellevio skulle stå för notan. Nu efteråt har det visat sig att Ygeman tog pengar från nationella elberedskapsmedel och detta var ett deal som gjordes i smyg med Svenska kraftnät. Detta förfarande är olagligt. Pengarna gick till det privata företaget Stockholm Exergi.

Dessutom tillåter Ygeman elbolagen att ta omfattande överpriser på el. Ett överpris som är 4 gånger konsumentprisindex. Vi har en elkartell i Sverige som leker gud med våra elpriser. 

ygeman_elberedskapspengar_elbrist

Andes Ygeman i full fart med att göra Sverige till ett U-land genom att skapa artificiell elbrist. Nu senast har han fifflat med elberedskapspengar samt ljugit och allt  i syfte för att dölja jök-regeringens misslyckade klimatpolitik.

 

Läs mer: 


https://www.dn.se/ekonomi/nationella-elberedskapspengar-skulle-i-hemlighet-losa-stockholms-elbrist/

 

MIN KOMMENTAR
Återinför tjänstemannaansvaret. Åtala Ygeman. Låt inte Ygeman komma undan ännu en gång. Och se till att elbolagens på tok för höga elpriser regleras. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Be the first to comment on "YGEMAN SKAPAR ELBRIST I STOCKHOLM OCH FIFFLAR MED ELBEREDSKAPSPENGAR"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.