USA FINANSIERADE FORSKNING OM MANIPULERING AV CORONAVIRUS I WUHAN

Maj 2021. 

Anthony Faucis organisation finansierade organisationen EcoHealthAlliance som i sin tur finansierade forskning på Wuhan-laboratoriet. Forskningen kallas gain-of-function och handlar om hur man kan manipulera Coronavirus så att de lättare infekterar människor. 

I ovanstående video förklarar Tucker Carlsson från Fox News om Anthony Fauci’s delaktighet i Coronapandemin. 

GAIN-OF-FUNCTION

   Tucker Carlsson baserar sitt reportage på en artikel från vetenskapsjournalisten Nicholas Wade. Carlsson menar att mycket tyder på att Coronaviruset (SARS-CoV-2) kommer från Wuhan-laboratoriet i Kina. Även den före detta chefen för CDC, Robert Redfield, menar att SARS-CoV-2 troligen kommer från ett laboratorium. Wuhan-laboratoriet har länge arbetat med att manipulera Coronavirus så att de lättare infekterar människor och USA har finansierat denna forskning via Anthony Fauci.

   Dr. Shi Zhengli (Bat lady) på Wuhan-laboratoriet var ytterst ansvarig för dessa experiment med Coronavirus från fladdermöss. Dessa experiment är bland de farligaste experiment som mänskligheten har sysslat med och Wuhan-laboratoriet är även känt för att ha låg standard vad gäller säkerheten. 

ANTHONY FAUCI’S DELAKTIGHET I FINANSIERINGEN

   När Coronapandemin utbröt så sade man att de smittade kom från marknaden i Wuhan men detta var en lögn, de första smittade kom från Wuhan-laboratoriet.

   Anthony Facui är föreståndare för NIAID (The National Institute of Allergy and Infectious Diseases) och mellan åren 2014- 2019 har NIAID godkänt finansiering till den organisation som heter EcoHealthAlliance. EHA styrs av Dr. Peter Daszak och Daszak slöt ett  avtal med Dr. Shi Zhengli för att utföra gain-of-function forskning på Wuhan-laboratoriet. Precis före Coronapandemins utbrott deltog Daszak i en intervju där han pratade om hur lätt det är att manipulera Coronavirus. 

Anthony_Fauci_wuhan_gain of function

Hur pass delaktig är Anthony Fauci i Coronapandemin? Fauci är även “experten” som nu går omkring och förespråkar massvaccinering. Har han personliga ekonomiska intressen i detta?

VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN OCH DR. PETER DASZAK

   Efter Coronautbrottet har Dr. Peter Daszak gång efter annan motarbetat påståendet att SARS-CoV-2 härstammar från Wuhan-laboratoriet. Dr. Peter Daszak är givetvis så partisk som en person kan bli men ändå tillsatte  Världshälsoorganisationen honom för att utröna om det fanns någon sanning i påståendet att SARS-CoV-2 härstammade från Wuhan-laboratoriet.

   Det är förbjudet i USA att finansiera den teknik som kallas gain-of-function men en klausul  i denna lag innebär att det ändå är möjligt  (om forskningen syftar till att “skydda allmänhetens hälsa eller för nationell säkerhet”). Vem skrev dit denna klausul? Anthony Fauci.

   Carlsson säger att miljoner människor har dött av Covid-19 men ändå har  ingen juridisk undersökning av Fauci påbörjats. 

Dr. Peter Daszak _wuhan_gain of function_fauci

Enligt Tucker Carlsson har Dr. Peter Daszak  finansierat gain-of-funcion forskning på Wuhan-laboratoriet via sin organisation EcoHealthAlliance. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

By The White House from Washington, DC – White House Coronavirus Update Briefing, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=89328670

Be the first to comment on "USA FINANSIERADE FORSKNING OM MANIPULERING AV CORONAVIRUS I WUHAN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.