GLOBALISTERNA PUSHAR FÖR “THE GREAT RESET”

Oktober 2020

  World Economic Forum kommer att hållas i maj 2021 i Lucerne-Buergenstock Schweiz och man kommer att fokusera på “The Great Reset”. Med “The Great Reset” ( Den Stora Omstarten) kombinerar man Coronapandemin med klimatförändringarna för att skapa “ett nytt globalt system”. Rowan Dean från Sky News Australia rapporterar.

Video ovan: Rowan Dean från Sky News rapporterar om globalisternas planer. 

WORLD ECONOMIC FORUM 

Rowan Dean: 

Vi har alla hört talas om Davos och World Economic Forum. Davos är en liten stad i Schweiz där World Economic Forum har möte i januari på årlig basis. Bland annat brukar Leonardi DiCaprio och Bono vara där  samt Sveriges Greta Thunberg. Nästa World Economic Forum 2021 kommer inte bara att handla om “klimatkrisen” utan detta möte kommer att bli  ett anti-demokratiskt möte vars syfte är att göra dig arbetslös, hindra dig från att vara framgångsrik och sabotera framtiden för dig dina barn. Mötet i Davos är helt enkelt ett vänsterdominerat möte för ekofascism.

Jag har pratat tidigare om att man kommer att kombinera klimatkrisen tillsammans med Coronapandemin. Många klimataktivister  menar att de extrema åtgärder som nu vidtas av regeringar världen över gällande Covid-19  (restriktioner, nedstängandet av näringsliv, undertryckandet av misshagliga åsikter, utegångsförbud, polisstat m.m. ) borde vara det “nya normala” för att kunna hantera klimatförändringarna. Och det är precis detta som nästa World Economic Forum 2021 kommer att handla om. Man kommer att övertyga regeringar, med hjälp av Big Business och Big Tech, att arbeta för Den Stora Omställningen. Den Stora Omställningen är ett program vars syfte är att frånta oss alla våra medborgerliga rättigheter och friheter när eliten nu vill skapa ett nytt slags samhälle. 

world economic forum_sverige_klimatförändringarna_the great reset

Den Stora Omställningen baseras i mångt och mycket på det så kallade klimathotet. Ett klimathot som har debunkats om och om igen. Vad  Den Stora Omställningen   egentligen handlar om är överstatlig styrning från globalistiska instutioner. Man vill pausa demokratin för att “rädda världen” och allt görs “för vårt eget bästa”.

 

DEN STORA OMSTARTEN KOMMER ATT LÖSA ALLA PROBLEM

Dean fortsätter:

Globalisternas  reklam för The Great Reset säger att allt som är dåligt i världen (Coronavirus, skogsbränder, upplopp, fattighet etc.) är på något sätt sammanlänkat och att alla dessa problem kommer att lösas med The Great Reset. Grundaren av World Economic Forum, Klaus Schwab, säger själv att World Economic Forum 2021 kommer att fokusera på Den Stora Omstarten. Schwab säger även att man kommer att arbeta för “de röster som inte hörs” (översättning: ingen kommer att slippa undan. förf.anm.). Schwab är en stor fan av drönare, algoritmer samt det kinesiska kommunistpartiet och han pratar ofta om Den Fjärde Industriella Revolutionen som kommer att ändra på innebörden av vad det innebär att vara människa.

Video ovan: World Economics Forums video om The Great Reset. Alla problem kan lösas bara vi låter globalisterna få bestämma. 

TRANSHUMANISM

Schwab brukar prata om att människor och maskiner kommer att sammanflätas (Transhumanism) i en ny grön utopi och Schwab menar att tiden är inne för att omdana systemen. Internationella Valutafonden är en annan instution som pushar för en ekonomisk omställning och så gör även FN:s generalsekreterare Antonio Guterres. Man pratar nu om en grön omställning för att införa nollutsläpp i Coronapandemins kölvatten. Schwab vill ha en globaliserad värld och man vill ha ett samarbete mellan regeringar och storföretag som ska styra hela showen. I Davos kommer globalisterna att pusha regeringar världen över att lämna över mer makt till icke-valda byråkrater i globalistiska instutioner.

Schwab har även sagt att polis och myndigheter kan vilja komma att undersöka teknologier som kan bedöma människors potentiella kriminella aktiviteter (pre-crime), tekniker som kan bedöma om någon är skyldig till ett brott eller tekniker som  till och med kommer att kunna läsa folks tankar. Schwab menar att allting handlar om att omvärdera vad det innebär att vara människa. Schwab nämner även att sensorer, minnesströmbrytare och kretsar kan kodas in i mänsklig bakteria och att smarta dammoln (smart dust – smådatorer som är mindre än ett sandkorn) kan organisera sig i en människokropp. Varje år så åker våra ledare och storföretag till detta möte i Davos och får instruktioner.

the great reset schwab world economic forum

Klaus Schwab vid World Economic Forum vill att världen ska “ställa om” i kölvattnet av Coronapandemin.

 

world economic forum_lisabella lövin_sverige_

År 2020 åkte Isabella Lövin ned till World Economic Forum och uppdaterades om den gröna agendan av sina mästare. Resultatet ser vi i Sverige i form av plastpåseskatt, dyrare och krångligare att äga bil och lägre temperaturer i lägenheter för “klimatets skull” etc. Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet.

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "GLOBALISTERNA PUSHAR FÖR “THE GREAT RESET”"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.