FOX NEWS RAPPORTERAR OM WORLD ECONOMIC FORUM-MÖTET I DAVOS (2022)

Maj 2022

I maj 22-26,  2022,  hade globalisterna sitt favoritmöte – World Economic Forum i Davos. För Sveriges del var det finansminister Mikael Damberg och energiministern Khashayar Farmanbar som hälsade på. 

ELITMÖTET

  I videon rapporterar Jesse Watters från Fox News om mötet i Davos. World Economic Forum är det möte där planetens elit möts en gång per år och stakar ut framtiden för mänskligheten. Vad vi vanliga dödliga tycker är av lägre dignitet.   För sveriges del var det finansminister Mikael Damberg och energiministern Khashayar Farmanbar som hälsade på. Här kommer ministrarna att “stärkas i sin tro” gällande den gröna omställningen   (trots allt är det ju globalisterna som är arkitekterna bakom denna agenda). I den gröna omställningen är din bil ett hot och därför ser vi hur våra politiker attackerar bilismen. 

SPÅRNINGSVERKTYG

   Överste Schwab öppnade mötet med att säga att det är de, eliten, som skapar framtiden. På mötet talade man bland annat om en spårningsapparat/app där man kan mäta en persons klimatavtryck. Denna företeelse kommer att övervaka vart du reser, hur du reser, vad du äter och vad du köper. Allt görs givetvis för klimatets skull.

Bild ovan: Överste Schwab öppnade World Economic Forum mötet och deklarerade att det är de, eliten, som skapar framtiden.  

“KLIMATFÖRÄNDRINGARNA ÄR MÄNNISKANS FEL”

   Skull-and Bones medlemmen John Kerry menade att växthusgaser är föroreningar och att 50 miljoner människor dör årligen av klimatrelaterade saker. Kerry upprepade klimattalibanernas mantra att “allt är människans fel”.  Att eliten själv åker dit i sina privata flygplan och lyxiga bilar och således har ett större klimatavtryck än oss andra är inte så viktigt.  John Kerry är en sann miljövän.

john-kerry_skull-and-bones_davos-2022_wef.

Bild ovan: Skull-and Bones medlemmen John Kerry var i Davos och predikade att klimatförändringarna är människans fel. 

“GLOBALA PROBLEM KRÄVER GLOBALA LÖSNINGAR”

  I Davos arbetar globalisterna vidare på sin ide att bygga en världsregering. De predikar att “globala problem kräver globala lösningar” och således behövs global styrning (för vårt eget bästa). Gör dig redo för att Sverige förlorar ytterligare delar av sin suveränitet – inte minst på grund av vårt medlemskap i EU. 

   Ultraglobalisten Bill Gates var där och menade att världen behöver “bättre diagnosverktyg” inför nästa p(l)andemi. En annan person säger att det är naturligt att vi får inflation och höga energipriser på grund av den gröna omställningen men att det kommer att vara värt det.

   George Soros menade att bekämpa klimatförändringar, bekämpa pandemier, att undvika kärnvapenkrig, att vidmakthålla de “globala institutionerna” var av högsta prioritet.

Mikael-Damberg-_-Khashayar-Farmanbar_george-soros-wef-2022

Bild ovan: Good ol’ Georgy var givetvis på World Economic Forum och han predikade om hur viktigt det var att “vidmakthålla de globala instutionerna”. 

/davos-schweiz_world-economic-forum_sverige

Bild ovan: Nu för tiden pratar globalisterna helt  öppet om att det behövs global styrning. EU ingår i denna plan där Sveriges suveränitet snart är som bortblåst. 

RAND PAUL VARNAR FÖR WHO:S GLOBALA PANDEMIFÖRDRAG

   Senatorn Rand Paul varnar för den världsregering som globalisterna vill bilda. Detta vore en världsregering där du inte får rösta på representanter. Paul säger att förut betraktades iden om en världsregering som en konspirationsteori men nu för tiden är globalisterna väldigt öppna om att det är just detta som de vill uppnå.

   Paul menar även att dessa personer inte har några problem med skenande mat-och elpriser på grund av deras förmögenheter. Paul varnade även för Världshälsoorganisationens ambitioner att skapa ett globalt pandemifördrag vilket ger WHO makten över sina medlemsländer inför nästa pandemi. 

Bild ovan: senatorn Rand Paul varnade bland annat för Världshälsoorganisationens planer på ett globalt pandemifördrag där WHO håller i taktpinnen vid nästa pandemi. 

Mikael-Damberg-Khashayar-Farmanbar_world-economic-forum_2022

Bill Gates var i Davos och han poängterade hur viktigt det är med “förbättrade diagnosverktyg” inför nästa pandemi. Bill Gates är en sann filantrop. 

Satirteckning av Ben Garrison. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

Be the first to comment on "FOX NEWS RAPPORTERAR OM WORLD ECONOMIC FORUM-MÖTET I DAVOS (2022)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.