WORLD ECONOMIC FORUM VILL HA COVIDPASS MED BLODTEST OCH KOLDIOXIDUTSLÄPPSMÄTARE

Oktober 2021

Globalisternas World Economic Forum pushar nu för en Covidpass-applikation som visar ditt blodtest och som innehåller en mekanism som visar ditt personliga klimatavtryck. 

Video ovan: World Economic Forums video om Covidpass med blodtest och koldioxidmätare. 

EN PERSONLIG QR-KOD

   Användare av denna app kommer att få sitt blod screenat på ett Covid-laboratorium och man kommer att få en QR hälsokod i sin smarttelefon. Denna QR-kod kan sedan användas vid flygplatser, till stora event, vid gränser och så vidare.  Man menar att blodtest är 100% pålitligt och på detta sätt kan icke-infekterade människor få resa fritt.  Detta digitala pass kommer inte att innehålla spårningsteknologi utan istället kommer man att skydda dina personliga data.  Med denna app ska vi slippa framtida eventuella lockdowns menar WEF.

PERSONLIGA KOLDIOXIDUTSLÄPPSKVOTER

   Applikationen kommer även att innehålla en obligatorisk mekanism för koldioxidutsläppsbalansering (du betalar lite mer för att flyga men samtidigt innebär det mindre koldioxidutsläpp någon annanstans i världen). WEF menar att denna koldioxidmekanism innebär minskat flygande under pandemin och på så sätt skyddar vi natur och klimat. 

    Appen baseras på blockkedjeteknologi.

 

vaccinpass_klimatförändringarna_world economic forum

 

ALEX JONES OCH INFOWARS

   I ovanstående video ger Alex Jones sin syn på WEF:s Covidpass med blodtest och koldioxidmekanism.  Jones menar bland annat att globalisterna nu ytterligare utökar sin kontroll. Jones säger att detta är början på ett socialt betygssystem som man har i Kina fast här kommer det att baseras på ens klimatavtryck.  Enligt Jones är Förenta Nationerna och George Soros  högst inblandat i detta projekt. Se videon för full information. 

Be the first to comment on "WORLD ECONOMIC FORUM VILL HA COVIDPASS MED BLODTEST OCH KOLDIOXIDUTSLÄPPSMÄTARE"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.