WORLD ECONOMIC FORUM – GLOBALISTERNAS PARADIS

Den 21 till 24 januari 2020 har World Economic Forum (WEF) konferens. Mötet hålls i Davos, Schhweiz och omfattar the top brass of the planet vad gäller politik och näringsliv. Här kan vi alltså helt öppet läsa om globalisternas planer och vad de har i åtanke gällande deras nya globala världsordning.

Jag spanade in World Economics Forums hemsida och såg att bland annat att Sveriges klimatguru Greta Thunberg ska dit och “läxa upp” världens ledare. Tydligen har Greta lärt sig att hålla tillbaks sina känslor eftersom hennes tal i FN förra året möttes av en kritikerstorm på grund av hennes udda beteende. Kanske Greta har blivit professionellt coachad av Luisa-Marie Neubauer? 

greta thunberg_world economic forum speech 2020
Dagens ungdom har blvit indoktrinerade av det politiskt korrekta skolsystemet att tro att jordens undergång är nära på grund av koldioxid?

Sveriges egen skatteälskare – Magdalena Andersson – kommer att åka dit och bli uppdaterad. Kanske maggan kommer att tala om succen med den “svenska modellen” som bland annat resulterade i 76 000 asylflyktingar år 2019. 

Skatteälskaren Magdalena Andersson ska till World Economic Forum och bli uppdaterad. Kanske maggan ska prata om den svenska modellen = massinvandring, sprängningar, klimatalarmism och skattechocker.  Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required
  DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.