WORLD DOCTORS ALLIANCE I STOCKHOLM

November 2020

Den 31 oktober 2020 höll World Doctors Alliance  tal i Kungsträdgården, Stockholm.  

World Doctors Alliance är en samling doktorer och experter som ifrågasätter Covid-19 hysterin, vaccin och de negativa konsekvenserna som sker i kölvattnet av Covid-19. Eftersom dessa doktorer har  “fel åsikt” gällande Coronapandemin så blir de censurerade av sociala mainstream plattformar. Den 31 oktober höll World Doctors Alliance tal i Kungsträdgården, Stockholm.

 

Video ovan: Dr. Heiko Schöning.

Heiko Schöning:

Som en utbildad läkare så kan jag säga till er: vi har ingen pandemi, det finns inget dödligt virus, det är en illusion.  Bill Gates har sagt att han vill vaccinera 7 miljarder människor. I vanliga fall tar det 5-10 år att framställa ett vaccin. Covid-19 vaccinet håller på att framställas på rekordtid –  ett år. Detta vaccin kommer inte att vara säkert.

När denna plandemic startade kastade man ut nästa alla andra patienter från sjukhusen i Tyskland. Operationer fick ställas in och tusentals människor har dött på grund av detta.  Bland annat så dog 4 bebisar eftersom de inte fick sin behandling på grund av att alla resurser gick till Covid-19.

Coronapandemin är orkestrerad över hela världen och de nedstängningar av samhället som vi nu ser överallt är inte baserat på vetenskap. De globala oligarkerna vill ha en great reset, en finansiell reset, och detta pushas av World Economic Forum. Deras ursäkt för denna  reset är Coronaviruset.  

Video ovan: Dr.  Mikael Nordfors. 

Doktor Mikael Nordfors: 

 I Sverige måste du välja mellan att vara politiskt korrekt och offra din patients hälsa eller att helt enkelt göra det enda rätta. Sverige har världens sämsta sjukvård för pengarna.

I Tyskland har flera tusen läkare gjort uppror mot Covid-19. Hur många läkare har gjort uppror i Sverige? En! Det finns ingen yttrandefrihet bland läkarna i Sverige, de är livrädda. För 70 år sedan försvarade man kontinenten mot fascismen, nu måste vi göra samma sak igen.  Det som pågår just nu är nämligen en statskupp. Våra politiker jobbar inte för oss folket, de jobbar för främmande makt och de är landsförrädare. 

Vi i World Doctors Alliance har biologiprofessorer, läkare och specialister  bakom oss. Det finns  ingen som kan mer om Covid-19 än vi tillsammans. Vi hade en video på Youtube som visades 5 miljoner gånger och sedan plockade Youtube ned den. Tydligen vet Youtube bättre än tusentals läkare, professorer och flera nobelpristagare. 

Det finns prov på att influensavaccin ökar risken för Corona. Vi har vant oss vid att Socialstyrelsen representerar läkemedelsbolagen och inte oss. Vi behöver medicinsk frihet. Botar man sjukdomar idag blir man förföljd. Vi måste göra uppror och stå upp. 

mikael nordfors_ world doctors kungsträdgården
Mikael Nordfors Kungsträdgården Stockholm. Foto: Vaken.se

 

Video ovan: Professor Dolores Cahill.

Dolores Cahill: 

Jag är immunolog och molekylärbiolog, När min dotter var 12 år och fick HPV-vaccin fick vi inte informerat samtycke men jag visste att det vaccinet var farligt.  Det finns fortfarande inget informerat samtycke vad gäller HPV-vaccin inom EU. Du har rätt att få informerat samtycke vad gäller vaccin och om du inte får detta så är den som ger dig vaccinet som är  den ansvarige.  Om läraren eller rektorn i din skola säger att barnet måste ha mask eller ta vaccin så är dessa de lagligt ansvariga om något går fel.

I Irland får man inte åka mer än 5 kilometer från hemmet och detta baseras på en sjukdom som det faktiskt finns botemedel mot. Det vi ser nu runt om i världen har ingenting med Coronaviruset att göra . Doktor Adil  fick sparken bara för att han talade om sanningen om Covid-19. Sökmotorerna och mainstream media censurerar hälsoinformation. Det som sker nu är en attack mot mänskligheten och nästa vecka kommer Storbritannien att stänga ned.

Vi har skydd mot Covid-19 med Vitamin C, D och zink. Hydroxiklorokin är en framgångsrik metod mot Covid-19.  Vi kommer nu att sätta upp en världsomfattande organisation med säte i Stockholm och vi kommer att undersöka brott mot mänskligheten.

De använder propaganda emot oss för att göra oss rädda. De vet att om vi är rädda så blir det lättare att kontrollera oss. Många människor tror att bara för att politiker eller mainstream media säger att något är sant så är det sant. Det finns ingen anledning för oss att bära ansiktsskydd, vi behöver inget vaccin, det behövs ingen social distansering, det behövs inga lockdowns.

dolores cahill world doctors alliance stockholm
Professor Dolores Cahill.

 

Hemsida World doctors alliance

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.