VILLKOR FÖR BETALD PRENUMERATION

Eftersom jag sysslar med digitala tjänster så har jag ingen ångerrätt. När du betalar för en prenumermation så godkänner du detta villkor.

Jag förbehåller mig rätten att godkänna samt icke godkänna kunder på eget bevåg.

På vissa sidor har jag instruktioner över diverse saker till exempel inom IT. Jag ger inga garantier på att dessa instruktioner fungerar.

Det är inte tillåtet att kopiera materialet i artiklarna och sprida vidare.

Prenumerationen är inte automatiserad vilket innebär att om du vill fortsätta prenumeration måste du betala manuellt varje månad.

Vill du köpa en grundläggande prenumeration så gör följande:

  1. Registrera dig via detta formulär. Längst ned i forumuläret väljer du “grundläggande prenumeration” för 149 kronor per månad. Därefter står det “select a payment method”. Om du väljer paypal kan du logga in på paypal och betala på en gång. Har du inte paypal så välj manual/offline. Du skickas inte vidare till en bank utan du får endast en bekräftelse på att du har ansökt om prenumeration. Använd istället knapparna nedan (bankkort eller swish) för att göra din betalning.
  2. När du har betalat så kontakta mig  via kontaktformuläret. Ange det  användarnamn som du registrerade, hur du har betalt och din e-postadress. När jag har verifierat din betalning får du access till prenumerationen.
  3. Kvitto skickas som pfd-fil till din e-post adress.
  4. För att säga upp en prenumeration är det bara att sluta betala eftersom jag för närvarande inte har automatiska betalningar.

 

Betala med bankkort, Paypal eller Swish.

[wpedon id=”36770″]

Swish 076-9387471.

 

[asp_product id=”39337″]