VAXXED – DOKUMENTÄR OM VACCIN

vaccin_barn_gardasil_hpv

Januari 2018

     Jag spanade in filmen ‘Vaxxed – From Cover-up to Catastrophe‘ som är en amerikansk dokumentär  om vaccin.  I dokumentären Vaxxed ser man hur media  sprider ut undergångsscenarios om mässling och andra sjukdomar  i syfte att skrämma upp folk och så att de ska vaccinera sig. Experter  i massmedia varnar allmänheten för falsk information om vaccin  och man menar att antivaccinationsrörelsen har avslöjats fara med lögner. 

tvångsvaccinering, obligatorisk vaccinering, sofia arkelsten, ulrika karlsson, moderaterna, andrew wakefield, WHO, världshälsoorganisationen och vaccin, vaccin mot mässling, autism och mässling, HPV vaccin biverkningar, svininfluensa och narkolepsi, vaxxed,

MÄSSLINGSVACCIN OCH AUTISM

    Filmen Vaxxed baseras på visselblåsaren William W. Thompson som arbetade på CDC (Center for Disease Control) i USA.  Thompson kontaktade Brian Hooker som har  en son med autism. Hookers son – Steven – föddes 1998. När Steven fick sitt 15-månaders vaccin så slutade Steven att prata, han slutade med ögonkontakt, när Steven blev upplockad så hängde han med huvudet.

    Psykologen Doreen Granpeesheh säger att runt 1978 så hade en av 15 000 ungar autism. På 1990-talet steg antalet barn med autism katastrofalt. Många föräldrar rapporterade till henne att deras barn blev inåtvända efter att ha fått vaccin. Föräldrar visade videoinspelningar till Doreen på deras barn som hade utvecklats normalt fram till deras 18-månadersvaccin. Efter vaccineringen utvecklade flera av barnen regression, barnen slutade tala, barnen började isolera sig mentalt och regerade inte på sitt namn.

Video ovan: Vaxxed – from cover-up to catastrophe. 

 

STOPPAT VACCIN ANVÄNDES IGEN

    En nyckelfigur ínom antivaccinationsrörelsen är Andrew Wakefield som var läkare inom mag- och tarmsjukdomar. Wakefield fick ett telefonsamtal 1995 från en mor som berättade att hennes son hade utvecklat autism efter att ha fått vaccin. Wakefield och ett antal kollegor fick in liknande rapporter från andra håll. Utvecklandet av autism hade ofta att göra med vaccin mot mässling (MMR-vaccinet).

Wakefeld berättar även att 1987 så användes ett mässlingsvaccin i Kanada (Trivirix) som var producerat av SmithKlineBeechan och som orsakade hjärnhinneinflammation.  Vaccinet förbjöds. Samma månad som detta mässlingsvaccin förbjöds i Kanada så blev det tillåtet i England under namnet Pluserix. Pluserix användes i fyra år i England och vaccinet skapade återigen hjärnhinneinflammation. Det blev stora protester och vaccinet förbjöds. Efter förbudet i England så började vaccinet istället att användas i utvecklingsländer såsom Brasilien. I Brasilien användes vaccinet i en landsomfattande vaccineringskampanj. Detta resulterade i en epidemi av hjärnhinneinflammation i Brasilien.

vaccin_andrew wakefield_sverige vaccinering_vaccinationstvång_autism

Andrew Wakefield skapade rabalder på 90-talet  när han offentliggjorde att det fanns en koppling mellan mässlingsvaccin och autism. 

OÄRLIGA STUDIER OM VACCINERING

    Medicinjournalisten Del Bigtree berättar att trots att många studier säger att det inte finns någon samhörighet mellan vaccin och autism så finns det tusentals berättelser från föräldrar som berättar motsatsen. Nämligen att dras barn blev vaccinerat – ofta mot mässlingen – och senare på natten eller dagen efter så fick barnet feber. När febern försvann så hade en del barn förlorat talförmågan, förlorat sin förmåga att gå och gick in i ett tillstånd av autism och de blev aldrig mer sig själva igen.

    Polly Tommey – grundare av Autism File Magazine – berättar att de fick sonen Billy.  Billy fick sitt vaccin mot mässling. Plötsligt fick Billy okontrollerade skakningar med ögon som gick upp i ögonhålorna. De tog Billy till sjukhuset där sjukhuset förklarade att Billy hade fått en reaktion av vaccinet, ett slaganfall, och att denna reaktion var normal bland bebisar som fått MMR-vaccin. Ingen hade dock  talat om för Polly att vaccinet hade sådana biverkningar. De tog hem Billy och Billy var sömnig, som om han inte ville vakna upp riktigt. Han blev aldrig den Billy som han var förut.

KOPPLING MELLAN AUTISM OCH VACCIN BEKRÄFTAT

    I dokumentären Vaxxed framgår det att CDC visste redan år 2001 att det fanns en koppling mellan autism och mässlingsvaccin. CDC valde då att förstöra forskningsdokumenten men William Thompson tog kopior på forskningen. CDC gjorde istället en manipulerad studie som visade att det inte fanns något samband mellan autism och vaccin. Denna falska studie har ofta använts i rättegångar där föräldrar med autistiska barn har blivit nekade ersättning därav. Det stiftades även en lag 1986 i USA som innebar att tillverkare av vaccin inte hålls ansvariga för eventuella biverkningar.


 

Relaterat

Linda Karlström föreläser om vaccin:

jmm.nu Linda Karlström om vaccin

Sysslar WHO med tvångssterilisering?

jmm.nu vacciner i Kenya

Debatten om obligatorisk vaccinering i Sverige:

jmm.nu vaccin i Sverige

 

 

Be the first to comment on "VAXXED – DOKUMENTÄR OM VACCIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.