VAXXED – DOKUMENTÄR OM VACCIN

vaccin_barn_

Januari 2018

 

Jag spanade in filmen ‘Vaxxed – from cover up to catastrophe‘ som är en amerikansk dokumentär som handlar om vaccin.  I dokumentären Vaxxed ser man hur gammelmedia  sprider ut undergångsscenarios om mässling och andra sjukdomar  i syfte att skrämma upp folk och så att de ska vaccinera sig. “Experter”  i massmedia varnar allmänheten för “falsk information” om vaccin  och man menar att antivaccinationsrörelsen har “avslöjats” fara med lögner. T.o.m globalisten Obama sitter i tv och rekommenderar vaccinering.

tvångsvaccinering, obligatorisk vaccinering, sofia arkelsten, ulrika karlsson, moderaterna, andrew wakefield, WHO, världshälsoorganisationen och vaccin, vaccin mot mässling, autism och mässling, HPV vaccin biverkningar, svininfluensa och narkolepsi, vaxxed,
Alla blir lyckliga när ungen blir vaccinerad, eller?

MÄSSLINGSVACCIN OCH AUTISM

Filmen Vaxxed baseras mycket på visselblåsaren William W. Thompson som arbetade på CDC (Center for Disease Control) i USA.  Thompson kontaktade Brian Hooker som har  en son med autism. Hookers son – Steven – föddes 1998. När Steven fick sitt 15-månaders vaccin så slutade Steven att prata, han slutade med ögonkontakt, när Steven blev upplockad så hängde han med huvudet.

Psykologen Doreen Granpeesheh säger att runt 1978 så hade en av 15 000 ungar autism. På 1990-talet steg antalet barn med autism katastrofalt. Många föräldrar rapporterade till henne att deras barn blev inåtvända efter att ha fått vaccin. Föräldrar visade videoinspelningar till Doreen på deras barn som hade utvecklats normalt fram till deras 18-månadersvaccin. Efter vaccineringen utvecklade flera av barnen regression, barnen slutade tala, barnen började isolera sig mentalt och regerade inte på sitt namn.

STOPPAT VACCIN ANVÄNDES IGEN

En nyckelfigur ínom antivaccinationsrörelsen är Andrew Wakefield som var läkare inom mag- och tarmsjukdomar. Wakefield fick ett telefonsamtal 1995 från en mor som berättade att hennes son hade utvecklat autism efter att ha fått vaccin. Wakefield och ett antal kollegor fick in liknande rapporter från andra håll. Utvecklandet av autism hade ofta att göra med vaccin mot mässling (MMR-vaccinet). Wakefeld berättar även att 1987 så användes ett mässlingsvaccin i Kanada (Trivirix) som var producerat av SmithKlineBeechan och som orsakade hjärnhinneinflammation.  Vaccinet förbjöds. Samma månad som detta mässlingsvaccin förbjöds i Kanada så blev det tillåtet i England under namnet Pluserix. Pluserix användes i fyra år i England och vaccinet skapade återigen hjärnhinneinflammation. Det blev stora protester och vaccinet förbjöds. Efter förbudet i England så började vaccinet istället att användas i utvecklingsländer såsom Brasilien. I Brasilien användes vaccinet i en landsomfattande vaccineringskampanj. Detta resulterade i en epidemi av hjärnhinneinflammation i Brasilien.

OÄRLIGA STUDIER OM VACCINERING

Medicinjournalisten Del Bigtree berättar att trots att många studier säger att det inte finns någon samhörighet mellan vaccin och autism så finns det tusentals berättelser från föräldrar som berättar motsatsen. Nämligen att dras barn blev vaccinerat – ofta mot mässlingen – och senare på natten eller dagen efter så fick barnet feber. När febern försvann så hade barnet förlorat talförmågan, förlorat sin förmåga att gå och gick in i ett tillstånd av autism och de blev aldrig mer sig själva igen.

Polly Tommey – grundare av Autism File Magazine – berättar att de fick sonen Billy.  Billy fick sitt vaccin mot mässling. Plötsligt fick Billy okontrollerade skakningar med ögon som gick upp i ögonhålorna. De tog Billy till sjukhuset där sjukhuset förklarade att Billy hade fått en reaktion av vaccinet, ett slaganfall, och att denna reaktion var normal bland bebisar som fått MMR-vaccin. Ingen hade dock  talat om för Polly att vaccinet hade sådana biverkningar. De tog hem Billy och Billy var sömnig, som om han inte ville vakna upp riktigt. Han blev aldrig den Billy som han var förut.

KOPPLING MELLAN AUTISM OCH VACCIN BEKRÄFTAT

I dokumentären Vaxxed framgår det att CDC visste redan år 2001 att det fanns en koppling mellan autism och mässlingsvaccin. CDC valde då att förstöra forskningsdokumenten men William Thompson tog kopior på forskningen. CDC gjorde istället en manipulerad studie som visade att det inte fanns något samband mellan autism och vaccin. Denna falska studie har ofta använts i rättegångar där föräldrar med autistiska barn har blivit nekade ersättning därav. Det stiftades även en lag 1986 i USA som innebar att tillverkare av vaccin inte hålls ansvariga för eventuella biverkningar.

På plattformen real.video kan man se vaxxed.

 

WHO OCH ECDC OCH VACCINERING

Värt att nämna är att i början på 1990-talet utförde Världshälso-organisationen omfattande  vaccinationskampanjer mot stelkramp i Nicaragua, Mexiko och Filippinerna. Det visade sig att stelkrampsvaccinet innehöll ämnen som gör att kvinnor inte kan behålla en graviditet.  Stelkrampsvaccinet gavs  till  kvinnor i åldern 15 – 45 år. Inga män eller barn fick vaccinet. Resultatet blev 3 miljoner sterila kvinnor. Organisationen Comité Pro Vida de Mexico – som hade upptäckt skandalen med stelkrampsvaccinet – gjorde ytterligare efterforskningar och fick veta att Rockefeller Foundation tillsammans med Rockefellers grupp Population Council, Världsbanken, FN:s utvecklingsprogram samt Ford Foundation under lång tid hade arbetat med WHO för att utveckla ett antifertilitetsvaccin genom att använda samma komponenter som fanns i WHO:s vaccinkampanj.

Läs mer om vaccin:

http://www.thenhf.se/

Vaxxed hemsida

 

 

Prenumerera på artiklar från jmm.nu/subscribe.

 Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.