BEROR MAGNETISMEN I COVID-VACCINEN PÅ GRAFENOXID?

Juli 2021

   Covid-19 vaccinen har magnetiska egenskaper som man kan se i den svenska videon ovan. Nu har ett spanskt forskarteam kommit med en preliminär rapport som säger att anledningen till magnetismen kan bero på att vissa av Covid-vaccinen innehåller grafenoxid. 

GRAFENOXID GENERERAR MAGNETISM

   I videon ovan kan du se hur den vaccinerade personen har magnetiska egenskaper i kroppen.  Magnetismen har flyttats från armen till huvudet. Läkaren Ricardo Delgado kan även mäta av spänning i personens huvud med en mätare som läser 180 mV. Ibland har mätaren gått till minus vilket betyder att externa krafter påverkar spänningen. Grafenoxid får magnetiska egenskaper när ämnet kommer i kontakt med kroppens vatten.

   Delgado menar att syftet med mRNA:n är att inkapsla grafenoxidet så att det kan transporteras till hjärnan utan att immunförsvaret upptäcker ämnet. Delgado använder ett annat elektromagnetiskt instrument för strålning som han placerar mot försökspersonens huvud och apparaten ger utslag för magnetism. Delgado säger att det är de vaccinerade som uppvisar denna typ av elektromagnetiska fält,  inte ovaccinerade.

   Etablissemanget har givetvis gått till full attack mot Delgado i syfte att misskreditera hans teori. 

Video ovan: Stew Peters intervjuar Dr. Jane Ruby om det preliminära forskningsresultatet gällande grafenoxid. Grafenoxid kan vara orsaken till de många biverkningarna. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "BEROR MAGNETISMEN I COVID-VACCINEN PÅ GRAFENOXID?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.