ÅTERVÄNDANDE IS-KRIGARE

Augusti 2017

Allteftersom IS krymper i Mellanöstern så innebär det att de svenska IS-krigarna som har varit och krigat nere i Mellanöstern  kommer  att komma hem till Sverige. Nyligen så har svenska IS-krigare tillfångatagits. Vad kommer då att ske när dessa IS-krigare återvänder hem till Sverige?

Jag satt precis och såg på Aktuellt och där var Morgan Johansson och svarade på frågor. Nyhetsankaret frågade vad som nu kommer att ske när dessa återvändande IS-krigare kommer tillbaks till Sverige. Morgan Johansson sade att man skulle “stärka bevakningen” på dessa återvändare. Man skulle stärka kommunerna så att de skulle vara förberedda. Man skulle upprätta ett “kompetenscenter” för att utbilda folk. Myndigheterna skulle även utbyta information mellan varandra.

Med andra ord så kommer man inte att göra någonting alls. IS-krigarna kommer att komma hem och få promenera omkring som om ingenting har hänt.

Men för Morgan Johansson räcker det med att “stärka kommunikationen”. Man ska “ständigt bevaka”. Man ska upprätta ett “kompetenscenter” osv.

 

 

Be the first to comment on "ÅTERVÄNDANDE IS-KRIGARE"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.