VALFUSKET I USA-VALET 2020 (DEL 3)

November 2020

Joe Biden ser ut att bli USA:s nästa president och samtidigt väller rapporterna in om ett omfattande valfusk.

Video ovan: Jag har blivit utsatt för valfusk här i Michigan. Jag har fått  sju stycken distansröstsedlar hemskickade till mig även fast jag inte har beställt någon. En av röstsedlarna skickades till mig i mitt flicknamn. När jag gick och röstade den 3:e november blev jag ifrågasatt, de frågade om jag redan hade röstat. Det visade sig att någon redan hade röstat i mitt namn.  Detta val är riggat. 

Video ovan från kanalen Think About It. Kvinnan i intervjun jobbade som valobservatör i Detroit, Michigan mellan klockan 22:00 och 05:00. Kvinnan representerade republikanerna (men är inte republikan).

RÖSTRÄKNARE FYLLDE I RÖSTSEDLAR

Vi fick inte ta mobiltelefoner med oss men så fort vi kom till byggnade började de fotografera oss som representerade republikanerna med sina mobiltelefoner. Vi var inte tillåtna att prata med rösträknarna ändå var det just detta som demokraterna gjorde. När jag frågade vad man skulle göra med så kallade problematiska eller osäkra röstsedlar blev jag ignorerad. Sedan såg jag att en rösträknare fyllde i en röstsedel och då var det flera av oss som undrade vad som pågick, rösträknare får inte fylla i röstsedlar. Når vi började ifrågasätta detta kom det efter ett tag en grupp till oss som var antagonistiska mot oss. Några av dessa personer hade T-shirts med texten “Election Protector”. De ignorerade även regeln med 6 fots distans. Sedan började de anklaga oss för att vi äventyrade folks hälsa, lov och kroppar även fast de var de som bröt mot 6 fots regeln och inte vi.

130 000 POSTRÖSTER MITT I NATTEN

En demokratisk  supervisor sade att anledningen till att de fyllde i en ny röstsedel var att rösträkningsmaskinen inte skulle ta emot röstsedlarna som var ifyllda med blyerspenna. När jag frågade vad som händer med original röstsedeln så fick jag inget svar. Efter att vi hade jobbat drygt en timme så var det helt plötsligt inget arbete att göra, det fanns inga röstsedlar kvar att räkna. Vi hade inget att göra under flera timmar men klockan 4 på morgonen så dök det upp en van och man annonserade att fler röstsedlar inkommit. I vanen var det allt som allt 61 lådor med röstsedlar. Hela scenen kändes som en drug deal i natten. Om fyra timmar, klockan 8 a.m., skulle alla vallokaler stängas  och inga mer röster skulle vara giltiga efter detta. Man annonserade att 16 000 röstsedlar inkommit. jag förberedde mig för att rösträkningen skulle sätta igång igen men ingenting hände. Klockan 5 på morgonen slutade mitt skift och jag lämnade byggnaden. Klockan sju fick jag höra att man hade gjort över 100 000 kontrollräkningar där jag hade arbetat. Detta är omöjligt, den timme eller två som vi arbetade så kontrollräknade man cirka 7 000 röstsedlar. Och nu med knappt några personer på plats hade man kontrollräknat 130 000 röstsedlar på bara någon timme? Varje röstsedel tar cirka 15- 20 minuter att kontrollera men om de hade räknat 130 000 röstsedlar skulle det inneburit att de hanterade 50 röstsedlar per minut vilket är omöjligt. 

Video ovan: i början på videon, Donald Trump har 1. 690 589 röster i Pennsylvania. Senare när man kommer tillbaks till Pennsylvania så har Trump 1, 670, 631 röster. Trump “förlorade” 20 000 röster i direktsänd tv. 

joe biden_valfusk usa_donald trump_

The Biden Curve. Trump leder i Wisconsin och helt plötsligt får Bidens graf en vertikal trend och går om Trump.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "VALFUSKET I USA-VALET 2020 (DEL 3)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.