VALFUSKET I USA 2020 (DEL 2)

November 2020

Officiellt sett har Joe Biden vunnit presidentvalet i USA 2020 och nu strömmar rapporterna in om valfusk. James O’ Keefe från Project Veritas och Rudy Guiliani rapporterar. 

MANIPULERING AV DATUM FÖR POSTRÖSTER

Video ovan: James O’ Keefe från kanalen Project Veritas intervjuar en postarbetare som säger att han hörde sin chef beordrade sin underordnade chef att ändra på datumet på de inkomna röstsedlarna och således göra dem ogiltiga. Arbetaren jobbar på postkontoret i Erie, Pennsylvania. Arbetaren hörde chefen säga att man hade postmarkerat de inkomna röstsedlarna den 4:e november istället för den 3:e november. Denna chef är även en som hatar Trump.  En annan sak man gjorde var att hämta upp poströster dagarna efter att vallokalerna stängt och märka dem som att de kom in 3:e november (valdagen). 

REPUBLIKANER FÖRHINDRADE ATT ÖVERVAKA POSTRÖSTERNA

Video ovan: Trumps rådgivare Rudy Guiliani meddelar att man kommer att starta rättsprocesser gällande valfusk. I Pennsylvania så har uppemot 50-60 republikanska valövervakare rapporterat att de har blivit förhindrade att övervaka räkningen av poströsterna. Poströster har länge varit föremål för bedrägeri. Till och med New York Times nämnde detta bedrägeri gällande poströster för 10 år sedan men sedan när Trump blev president så ändrade Times sin åsikt.  Pennsylvania har en lång historia gällande valfusk och i detta val såg man till att det inte förekom någon inspektion överhuvudtaget gällande poströster även fast den amerikanska lagen kräver detta. Om du inte har något att dölja så tillåter du inspektioner av poströsterna. Det som man brukar göra är att man öppnar poströsten, en demokrat tittar på röstsedeln, en republikan tittar på röstsedeln och sedan sätter man sedeln i en låda. Om någon av dem protesterar sätter man sedeln åt sidan. Men här i Pennsylvania fick ingen republikan tillåtelse att inspektera dessa poströster.

AVLIDNA MÄNNISKOR RÖSTAR

I Pittsburgh har vi en liknande situation som har att göra med 300 000 poströster som inte heller fick inspekteras av en republikan. Tillsammans blir detta cirka 700 000 röster, dvs. så mycket som Presiden Trump ledde med och dessa bara försvann. Och vi fick inte inspektera dessa poströster. Detta är olagligt och vi kommer att starta rättsprocesser. Och detta är bara en av många oegentligheter i USA-valet 2020. Röstfusket i Pennsylvania är omfattande. Bland annat så röstade den avlidne boxaren Joe Frazier här. Även skådespelaren Will Smiths far har röstat här i Pennsylvania 2 gånger efter hans död. I Philadelphia så hemlighåller man att avlidna människor röstar. Liknande valfusk som detta hände i Georgia, Michigan, Noirth Carolina. 

DEMOKRATISKT STYRE I PHILADELPHIA

I Philadelphia har man haft demokratiskt styre i 65 år. Brottsstatistikerna slår i taket, ni har upplopp i staden och polisen står och tittar på när det sker eftersom borgmästaren har beordrat dem att göra så. Ni har en Distriktsåklagare som släpper ut kriminella på gatan. Ni får det ni röstar på.

 

biden mainstrean media _valfusket usa_2020 trump

Till sist ska vi inte glömma att mainstream media hatar Trump och älskar Biden.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "VALFUSKET I USA 2020 (DEL 2)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.