BLIR DET VALFUSK I RIKSDAGSVALET 2022?

Februari 2022

Kommer det att bli valfusk i riksdagsvalet år 2022? Detta och några andra saker gällande riksdagsvalet 2022 pratar jag om i denna video. 

MÖRKAD ÖVERBELASTNINGSATTACK I RIKSDAGSVALET 2018. 

   Det är år 2022 och det är riksdagsval i september. Förekom det valfusk år 2018? Kommer det att förekomma valfusk år 2022?  Som bekant så kraschade valmyndighetens hemsida under valnatten 2018. Myndigheten själv sade att det berodde på överbelastning men nu efteråt vet vi att så inte var fallet. Myndigheten var utsatta för en överbelastningsattack  och detta faktum medges i en rapport som kom ut ett halvår efter valet. Där kan man bland annat läsa: 

   Under valkvällen och natten gick det inte att följa den preliminära rösträkningen på  Valmyndighetens webbplats val.se. Händelsen påverkade inte rösträkningen och själva valresultatet eftersom webbplatsen är separerad från valadministrationens it-stöd.   Analysen visar att vår webbplats var svår att nå under valnatten på grund av att den utsattes för en överbelastningsattack (Denial of Service, DoS).  Av säkerhetsskäl kommunicerar Valmyndigheten inte innehållet i analysen närmare än så.

   Detta smögs alltså ut i en anonym rapport ett halvår efter valnatten. Man skulle ju kunna tycka att valmyndigheten borde ha kommit ut mer offentligt om att det var en överbelastningsattack och inte överbelastning  som fällde hemsidan. 

   Swebbtv gjorde en video gällande detta ämne. 

DESINFORMATION FRÅN SOCIALDEMOKRATERNA I VALET 2018

   Det fanns även vittnesmål om att ett visst parti hade siffror på typ 25 %, sedan kraschade sidan och när sidan kom tillbaks så låg detta parti betydligt lägre. Om detta är sant vet jag inte, jag såg det inte själv eller så kanske det finna naturliga förklaringar. Vi vet att det spreds falska nyheter  på arabiska och somaliska där det stod att SD och M ville dra in medborgarskapen för alla invandrare som kommit efter 1970, samt stänga ner muslimska begravningsplatser. Källan bakom artikeln var en socialdemokrat i Stenungssund. 

   Och när vi är inne på socialdemokratin så kan vi konstatera att sossarna har en väldigt framgångsrik rekryteringsstrategi. Deras strategi är att importera hundratusentals så kallade flyktingar för att sedan ge dessa migranter gräddfil in i det svenska välfärdssystemet – givetvis utan krav på motprestation. Som grädde på moset ger man dessa migranter medborgarskap och således rösträtt. Vet tror du dessa invandrare kommer att rösta på.

   Socialdemokraterna kärnväljare hittar man i invandrartätaområden, inte minst i så kallade utsatta områden.  Här är ett diagram från Vivalla Örebro som är ett sådant  område.  Här kan vi se att socialdemokraterna fick nästan 70% av rösterna. Jag kan säga så här, svenska val kommer inte att bli jämlika eller rättvisa så länge vi har invandrare som har större privilegier än etniska svenskar. 

 

KAN VI LITA PÅ VÅRA MYNDIGHETER?

   Valfusk kan förekomma, jag är av den åsiken att valfusk var vad som skedde i USA-valet 2020.  Här är en video som nästan borde kallas för klassiker. Det som sker här är att valförrättarna skickar ut valarbetarna för dagen. Efter detta tar valförrättarna fram stora väskor med dokument i och börjar skriva in i datorerna. Hur uppenbart är det inte att detta är en oegentlighet.  

   Kanske är det jag som överdriver, kanske vi ska lita på våra svenska myndigheter och hoppas på att valet ska gå rättvist till. Men kan vi lita på svenska myndigheter.  Vi har ett migrationsverk som kategoriserar fullvuxna män som underåriga. Är detta en pålitlig myndighet? Vi har Försäkringskassan som kastar ut sjuka svenskar på gatan även fast de har rätt till trygghet eftersom de har betalt för den. Är Försäkringskassan en myndighet vi ska ha förtroende för? Vi ser Strålsäkerhetsmyndigheten säga att 5G och strålningen är helt ofarlig även fast en lekman som jag fattar att en kontinuerlig exponering av strålning knappast är hälsosamt. Är detta en myndighet att lita på?

   Vårt kära politiskt korrekta etablissemang kommer att prata om “påverkansoperationer” och “desinformation” inför valet 2022.  Det verkar som om att varje åsikt som inte är den politiskt korrekta stämplas som falska nyheter eller att man jobbar för “kreml“.  Konspirationsteoretikern Patrik Oksanen ser ryssar i varje buske och han skyller allt på Ryssland. Snart kommer han antagligen att skylla klimatförändringarna på Putin. 

   Något som jag själv ska göra på valdagen är att dokumentera saker. Man kan använda mobilen, man kan spela in saker på tv:n och så vidare. Detta gjordes förra valet och oegentligheter framkom. Till syvende och sist så tycker jag att man ska rösta på det parti som känns rätt för en själv – oavsett om detta parti finns i riksdagen eller inte.

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

1 Comment on "BLIR DET VALFUSK I RIKSDAGSVALET 2022?"

  1. Per Wisten | 2022-08-26 at 4:29 pm | Reply

    Självklart var det valfusk! Jag såg när sd hade över 26% men bevittnade inte själva “kraschen” på valmyndigheten men studsade på att sd plötsligt vid ett senare tillfälle hamnade på runt 17%. Filmen 2000 mules bekräftar det alla klarsynta redan vet, valet i USA var absolut riggat! precis som alla andra val runtom i världen. WEF har härigenom sina young global leaders infiltrerade överallt och Sverige är inget undantag, Självklart kommer valet 2022 riggas. 85% av svenska folket lever fortfarande i sina världsfrånvända små bubblor.

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.