VILKA ÄR ALTERNATIV FÖR SVERIGE?

Mars 2018

Gustav Kasselstrand och hans parti Alternativ för Sverige ställer upp i det svenska riksdagsvalet 2018.

VILKA ÄR ALTERNATIV FÖR SVERIGE?

 Alternativ för Sverige är ett nystartat politiskt parti som mestadels består av avhoppade eller bannlysta Sverigedemokrater. Många kommer från SDU – Sverigedemokratisk Ungdom. SDU  upplöstes eftersom Jimmie Åkesson inte ville ha konkurrens.  Partiordförande för Alternativ för Sverige  är Gustav Kasselstrand som tidigare var ordförande för SDU innan Jimmie blev kinkig och petade honom. Nu har Gustav Kasselstrand och William Hahne sparkat igång ett nytt svenskt parti som alltså heter Alternativ för Sverige. Politiskt sett så kan man säga att Alternativ för Sverige ligger höger om Sverigedemokraterna.   Lanseringen av partiet Alternativ för Sverige skedde 5 mars 2018 och ni kan se Gustav Kasselstrands tal nedan. Swebbtv var på plats och filmade Alternativ för Sveriges lansering.

LANSERINGEN AV ALTERNATIV FÖR SVERIGE

Den oberoende tv-kanalen Swebbtv var med på lanseringen av Alternativ för Sverige och texten nedan är Gustav Kasselstrands tal den kvällen.

Själva talet börjar cirka 1.45 in i videon.

 

 

Gustav Kasselstrand:

Här och nu skriver vi politisk historia. Sverige är idag ett land som befinner sig på ruinens brant. Ett land som kännetecknas av allt färre framgångar och allt fler kriser. Från att ha varit ett av världens bästa länder att leva i, ett land som andra länder såg upp till som ett föregångsland, tjänar Sverige numera som ett skräckexempel. Människor världen över häpnar över hur snabbt Sverige gått från ett tryggt och framgångsrikt land till att bli den snabbast dalande stjärnan i västvärlden.

ALLIANS MELLAN YRKESPOLITIKER OCH JOURNALISTER
Hur har ett land utan inre konflikter blivit så splittrar så snabbt. Det var länge sedan vårt namn flög ärat över jorden. Idag tittar andra länder på oss för att ta reda på hur man inte ska göra. De enda som tror att andra vill ta efter Sverige är svenska yrkespolitiker och journalister. Den oheliga alliansen mellan politiker och journalister har skapat ett totalitärt samhällsklimat där sanningen blev det första offret att dö i den politiska debatten. I årtionden har politiker vägrat att diskutera problemen och journalister har struntat i att granska dem. Politiker och media har har gemensamt behandlat svenska folket som andra klassens medborgare i vårt eget land. Den politiska ankdammen i Sverige är mycket snack men liten verkstad. Och nu vill politikerna gå till val för att lösa de problem de själva har skapat.

Är inte detta en fantastisk affärsmodell? Skapa problem som ingen trodde var möjliga för 30 år sedan. Och när problemen är så stora att inte ens politikerna kan stoppa huvudet i sanden, så utnämner de sig själva som de bäst lämpade att lösa problemen, och försöker därmed säkra sitt monopol ytterligare ett tag. Till vilket pris som helst ska nya idéer och nya aktörer hållas borta från de mediala och de politiska skråväsendet i Sverige. De dåliga nyheterna är att ingen av dessa partier kommer att lösa Sveriges problem. Dessa partier är Sveriges problem. De goda nyheterna är att det är den här typen av dryga folkföraktande partier från 1900-talet som hela Europa nu reser sig mot i protest.

Och till den yrvakna politikerklassen vill jag bara säga en sak: er tid är över!

SVERIGEDEMOKRATERNA RÄCKER INTE TILL
Efter åtta långa år i riksdagen så vet vi vad Sverigedemokraterna går för. Alla kan idag se att Sverigedemokraterna inte räcker till. Från att ha varit en frisk läkt i svensk politik så är SD idag, med löner på hundratusenkronorsnivån, mätta, trötta och bekväma. Från att tidigare ha varit i opposition mot de andra partierna så är SD idag ett parti som slits isär av destruktiva strider inom partiet och jakt på pengar. Sverigedemokraternas roll som oppositionsparti tynar bort dag för dag. Jag vill verkligen säga att det här är en sorglig utveckling, det är ingenting som jag hade önskat. Låt mig vara tydlig, jag är inte motståndare till Sverigedemokraterna. Tvärtom  jag ser Sverigedemokraterna  fortfarande som det enda riksdagsparti som åtminstone har gjort ett försök att bryta med de värsta avarterna av dårskap och experimentpolitik i det här landet. I denna situation kan vi erbjuda ett alternativ.

Vi behöver ett alternativ för Sverige.

 Vi behöver ett alternativ till sossarna, till moderaterna, till sverigedemokraterna. Jag har äran att bekräfta det ni alla har längtat efter: Alternativ för Sverige ställer upp i riksdagsvalet och vi ska göra allt för att ta sunt förnuft till riksdagen den 9 september.

ETT NYTT ALTERNATIV FÖR SVERIGE
Jag älskar Sverige. Jag vill göra något för mitt land. Jag vill erbjuda det svenska folket ett alternativ. Den här dagen, den 5 mars 2018 är en efterlängtad nystart för de hundratusentals, ja miljoner svenskar som brinner för Sverige men som har saknat ett politiskt alternativ.  Till dig som är här idag, till dig som tittar live, till dig som längtar efter en förändring, vill jag säga en sak: Alternativ för Sverige är din rörelse. Det är framförallt tre saker som jag vill att ni ska ta mer er från den här kvällen. För det första: vi är Sveriges anti-etablissemangsparti. Det blåser nya vindar i världen , det blåser nya vindar i Europa och Sverige. Vi vet att viljan till en politisk förändring är större än någonsin i Europa. Vi har Brexit i Storbritannien, Le Pen I Frankrike, FPÖ i Österrike, Afd i Tyskland. Överallt så ritas den politiska kartan om. Det kommer att ske även i Sverige. Gammelpartierna tillhör det förgångna och tiden är mogen för ett nytt alternativ. Ut med yrkespolitikerna och in med människor som kan och vill. företrädare som respekterar sina väljare och som prioriterar svenskar före utlänningar. De som har modet att sätta grupp mot grupp när resurserna inte är oändliga. Tiden då det svenska folket lät sig hunsas av det totalitära etablissemanget är över. Ni kommer kunna lita på att alternativ för Sverige går i bräschen i det mödosamma arbetet att förpassa det svenska politiska etablissemanget till historien.

AKTIV ÅTERVANDRINGSPOLITIK
För det andra: vi är Sveriges återvandringsparti. Alternativ för Sverige vill införa ett omedelbart asylstopp och även en aktiv återvandringspolitik. Utan dessa två åtgärder kan vi aldrig komma tillrätta med de enorma problem som präglar vårt land. De som har kommit till Sverige illegalt, de som har begått brott, de som ljugit eller fuskat sig till ett uppehållstillstånd, de som har bott här år efter år utan att så mycket som lyfta ett finger för att anpassa sig eller bidra till det svenska samhället, de har ingen plats här. De ska inte integreras, de ska åka tillbaka till sina hemländer.

För det tredje: vi är Sveriges nästa riksdagsparti. Jag är övertygad om att framtiden tillhör oss. Fältet ligger helt öppet. Det råder ett politiskt vakuum som Alternativ för Sverige är redo att fylla. Och det är inte bara någonting jag tror, det är någonting jag vet. Vi har gjort en Sentio-undersökning som bekräftar det som vi redan visste: nämligen att det finns ett utbrett missnöje med de etablerade partierna och att det behövs ett nytt alternativ. En tredjedel av svenskarna kan tänka sig att rösta på ett parti som vill minska invandringen mer än något nuvarande riksdagsparti. En tredjedel av svenskarna kan tänka sig att rösta på ett parti som förespråkar återvandring av illegala invandrare- och som gör det mer än andra partier Nästan var fjärde väljare vill se ett nytt invandringskritiskt parti i riksdagen och allra störst är stödet bland sverigedemokraternas väljare.

Vi gör detta för Sveriges skull. för vår plikt som svenskar, att göra allt vi kan för att rädda vårt land för framtida generationer. Idag är frågan om vi inte står för den svåraste situationen någonsin i vår historia. I dessa lägen kan man lägga sig platt, se nationen gå ett tragiskt öde till mötes. Eller så kan man besluta sig för att göra det som måste göras. Nu är en sådan tid där svenskas folket måste kliva fram och ta kontroll över vårt eget öde. Som partiledare för Alternativ för Sverige så lovar jag att jag ska göra allt som står i min makt för att rädda Sverige. Idag är det 188 dagar till riksdagsvalet. Den 9 september tar vi plats i Sveriges  riksdag. Nu börjar resan för att ta tillbaka vårt land.

Slut på tal.

 

ALTERNATIV FÖR SVERIGE I RIKSDAGEN?

Ska du rösta på Alternativ för Sverige i riksdagsvalet 2018? För att Alternativ för Sverige ska komma in i riksdagen 2018 så behöver de cirka 250 000 röster. Kommer Alternativ för Sverige att lyckas att ta sig in i riksdagen?

Video nedan: lyssna på Jimmie Åkessons patetiska kommentar om Alternativ för Sverige (2 minuter in i videon).

Läs mer:

Hemsidan  Alternativ för Sverige:

Hemsida för Alternativ för Sverige

Swebbtv var på plats för lanseringen för Alternativ för Sverige:

Hemsida för Swebbtv

 

Be the first to comment on "VILKA ÄR ALTERNATIV FÖR SVERIGE?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.