ÄR VACCINPASS MEDICINSK APARTHEID?

September 2021

Nu pushas det allt mer för vaccinpass i Sverige och moderaterna går i täten. Samtidigt har socialminister Lena Hallengren beordrat en utredning av grundlagsändringar för kommande pandemier. Sverige kan gå samma väg som Australien, Frankrike och Kanada som har hårda restriktioner. 

GRUNDLAGSÄNDRINGAR PÅ GÅNG 

   Socialminister Lena Hallengren har gått ut med att Sverige kanske inför vaccinpass för olika stora evenemang.  Hallengren har även, augusti 2021, beordrat en utredning om grundlagsändringar för kommande p(l)andemier. Här pratar vi alltså om utegångsförbud, restriktioner mot individuella personer, nedstängningar, obligatorisk testning och spårning, sanktioner mot enskilda  med mera. Med andra ord kan Sverige gå samma väg som Australien och Frankrike och alla de andra länderna som har extrema restriktioner.

   Utredare för denna utredning blir Lars Hedengran som är rättschef vid socialdepartementet. Hedengran var även med att instifta nuvarande pandemilag ( som troligen aldrig kommer att försvinna utan istället förlängas regelbundet). Utredningen ska vara klar maj 2022. 

lena hallengren_vaccinpass_apartheid_pandemilag

Photo: Kristian Pohl

lars hedengran_pandemilag_apartheid_vaccinpass

Bild ovan: Lars Hedengran ska göra utredning om kommande pandemilagar vilket kan innebära att Sverige hamnar i samma situation som många andra länder där extrema åtgärder har vidtagits. 

MODERATERNA PUSHAR FÖR VACCINPASS OCH OBLIGATORISK VACCINERING

   Det är välkänt att moderaternas uberstormführer- Ulf Kristersson – är en stor förespråkare av vaccinpass. Moderaterna vill att fullt vaccinerade ska kunna återgå till ett normalt liv  och indirekt betyder det att ovaccinerade inte ska få göra det. Kan det bli tydligare att det som moderaterna förespråkar är  medicinsk apartheid?

   Moderaterna, och många andra, menar att smittspridningen ökar men läser man på lite grann så ser man att iden om smittspridning baseras på PCR-testet och detta PCR-test är i princip helt värdelöst.    Och det är många experter som säger just detta men dessa blir givetvis tystade eftersom syftet med denna plandemi är att vaccinera mänskligheten med experimentella vaccin. Till och med grundaren av testet, Kary Mullis, säger att detta test inte är designat att diagnostisera. Han menar att man kan hitta allt möjligt om man använder PCR-testet.  Syftet med PCR-testet är att förstora upp och mångfaldiga saker.

Bild ovan: moderaterna går i täten och pushar stenhårt för vaccinpass. Moderaterna har även en historia om att vilja införa tvångsvaccinering. 

ETT BIOVAPEN FRÅN USA OCH KINA

   Förvisso är det sant att folk blir sjuka i denna pandemi och att det existerar ett virus eller sjukdom är det knappast något tvivel om. Och de som drabbas i första hand verkar vara äldre och folk med underliggande sjukdomar.

   Mycet tyder på att detta virus kommer från Wuhan och är ett resultat av Kinas och USA:s samarbete. Men att Sverige skulle anklaga USA för att ha skapat en pandemi kommer aldrig att ske eftersom svenska politiker avgudar USA. USA har en lång historia om att använda biovapen på sin egen befolkning.  Tänk vad som hade skett om det var Ryssland som hade samarbetat med Kina i Wuhan.  

   Nu håller man på att bygga upp vad jag kallas för  en global hälsodiktatur. Man inför, mer eller mindre tvångsvaccinering, i flera länder. Och de som inte vaccinerar sig kommer att bli  parior. De får inte samma rättigheter i samhället som vaccinerade. Kolla utvecklingen i länder såsom Australien, Frankrike, Kanada och kanske Storbritannien. Den är inte vacker, där installerar man stenhårda restriktoner.  Australien verkar ligga i täten vad gäller extrema restriktioner, I princip råder det undantagstillstånd i stora delar av landet. 

UTEGÅNGSFÖRBUD, TVÅNGSKARANTÄN, EN TIMMES RAST PER DAG

    Vill du ha utegångsförbud efter klockan 21:00? Vill du ha applikationer i din mobil som spårar dig vartän du går och där du måste skanna QR-koder för att visa myndigheterna var du har varit? Vill du att polisen kommer hem till dig och beordrar dig att vara hemma 2 veckor eftersom du befann dig på en plats där en smittad har varit? Vill du ha tillstånd att vara ute en timme per dag och få dryga böter om du överträder detta? Sådana här saker och mycket mer är vardag i Australien och kan bli verklighet i Sverige. 

   Nu pågår det en kampanj i mainstrem media där man anklagar ovaccinerade. Det handlar om ett reportage från Sveriges Radio (2) där Svenska intensivvårdsregistret menar att 80 % av patienterna som vårdades på IVA är ovaccinerade. Överläkaren Karin Frisell menar att om dessa patienter hade vaccinerat sig så hade de ej legat på IVA och i och med detta så är personalen inte så glad över oviljan mot vaccin. För det första går det inte att lita på Sveriges Radio. SR, är precis som allt annat här i Sverige politiserat. Jag vill säga samma som om Svenska intensivvårdsregistret. Och nu har det framkommit att man räknar personer som har fått vaccin som ovaccinerade, om de inte har fått två sprutor. Sedvanlig fake news från mainstream media med andra ord. 

   Karin Frisells påstående om att patienterna inte hade legat där om de hade varit vaccinerade är inte sant. Till och med mainstream media skriver om hur vaccinerade blir smittade, sprider smittar och så vidare. Vaccinen är med andra ord verkningslösa  och gör troligen mer skada än nytta, även fast mainstream  media ideligen kommer med påståenden om dess förträfflighet.

   Varje gång jag läser påståenden om att “detta vaccin har 95 % säkerhet enligt studier”  och liknande utsagor så undrar jag vem som har skrivit manuskriptet? Uppenbarligen är det läkemedelsindustrin och sedan har vi nyttiga idioter såsom mainstream media och Anders Tegnell som likt papegojor rabblar upp dessa påhittade uppgifter.

Video ovan: vill du veta hur situationen är i Australien så kan jag rekommendera Max Igans kanal The Crowhouse (Bitchute). Igan är australienare och rapporterar regelbundet om vad som sker. 

“DESINFORMATION” OM CORONA DÖDAR FOLK

   Sverige intellektuella guru, Anders Lindberg  på Aftonblaskan,  går  till attack mot ovaccinerade och det gör även Erik Helmerson från Dagens Dumheter.  Lindberg menar att alla som inte har skäl att vaccinera sig ska vaccinera sig för att skydda familj, vänner och övriga samhället från smittan. Lindberg anklagar sedan alla som sprider “desinformation” och menar att dessa är en fara för samhället.

   Men vem är det egentligen som är en fara för samhället när delarna runt denna så kallade pandemi är så full med oegentligheter att man knappt vet vart man ska börja?  Man kan även ta upp det faktum att det finns medel som är effektivt mot Covid-19 som till exempel hydroxiklorokin och Ivermektin. Men denna kunskap undertrycks i mainstream media eftersom syftet med plandemin är att sälja vaccin. Gud vet hur många liv mainstream media har på sitt samvete i och med att de har undertryckt informationen om hydroxoklorokin och Ivermektin.

FOLK SJUKA AV VACCINET

   Det som också sker är att folk nu blir sjuka och etablissemanget skyller detta på Covid-19 även fast det är uppenbart att det är vaccinet som är skurken. Bli inte förvånad om vi kommer att se stora mängder folk bli sjuka och i och med detta har nu etablissemanget en “orsak” att införa restriktioner, vaccinpass och tvångsvaccinering. Kom ihåg att vårt kära etablissemang vinner makt under kriser – problem reaktion lösning. Man kommer att peka ut ovaccinerade och “desinformationspridare” som en fara för samhället. Glöm heller inte bort att EU har på gång flera direktiv som med stor sannolikhet har potentialen att tysta meningsmotståndare. 

    Denna plandemi aldrig kommer att ta slut. Folk kommer regelbundet att bli ombedda att ta en “påfyllnadsdos” för att få betecknas som “fullvaccinerade“. Det är inte meningen att plandemin ska ta slut och våra kära pk-politiker, som jobbar för globalismen, kommer att pusha denna agenda ända till slutet.+

   Kändiseliten i Sverige trycker på för vaccinpass eftersom deras bransch är stillastående. Lena PH menade till och med att hon kände sig diskriminerad eftersom det inte fanns vaccinpass. Jonas Gardell är en annan som förespråkar vaccinpass.

   Nyligen har Japan stoppat flera leveranser av Modernas vaccin eftersom man har hittat metallpartiklar i dem. Är det dessa metallpartiklar som gör folk magnetiska?

   Jag rekommenderar folk att gå på de demonstrationer som anordnas, dessa har betydelse. Sprid budskapet på sociala medier, använd de sociala medier som inte censurerar. 

 

REFERENSER

  1. https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/skriftlig-fraga/nationella-vaccinpass-for-covid-19-_H8113504
  2. https://sverigesradio.se/artikel/over-80-procent-av-iva-patienterna-ovaccinerade
  3. https://sverigesradio.se/artikel/nya-pandemiatgarder-ska-utredas-kan-bli-sanktioner-mot-enskilda
  4. https://www.lakemedelsvarlden.se/lars-hedengran-ska-utreda-lagberedskap-for-framtida-pandemier/

Be the first to comment on "ÄR VACCINPASS MEDICINSK APARTHEID?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.