KAN VI LITA PÅ DET KOMMANDE COVID-19 VACCINET?

Augusti 2020

Kan vi lita på det kommande vaccinet mot Covid-19? Medicinjournalisten Del Bigtree från kanalen ‘The Highwire’ redogör sin synpunkt i frågan.


5. 50 in i videon. 

Talare: 

Statistiken förtäljer att år 1975 så var det en unge av 5 000 i USA som hade autism. 1982 var en av 2500, 1994 var det en av 500, 2000 var det en av 166, 2004 var det en av 150, 2009 var det en av 110 2011 en av 68, 2013 en av 45. År 2032 kommer vartannat barn i USA att ha autism.

covid corona vaccine autism del bigtree

 

Del Bigtree:

Om jag har fel så visa mig gärna en studie som säger att jag har fel. Än så länge är det ingen som har gjort just detta. Man kan inte säga att vacciner är säkra, Punkt slut! Jag är inte antivaccin men jag är a) emot att spruta in produkter i min kropp som inte har genomgått en säkerhetsstudie och b) jag är emot det faktum att läkemedelsföretag är immuna mot skadeståndsersättning i händelse av skador i samband med vaccin. Från år 1986:s års lagstiftning slipper läkemedelsbolagen eftergifter i händelse av skadliga biverkningar. 

99 % av befolkningen behöver inte ta ett Covid-19 vaccin. Covid-19 är endast dödligt för .26 % av befolkningen. Och förkylningar har alltid  varit farligt för personen som har allvarliga hjärtproblem eller diabetes.

covid vaccine corona_ safe_sideeffects_bill gates

BILL GATES OCH VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN

Bill Gates vill att planetens alla 7,5 miljarder människor ska vaccinera sig. Denna pandemi har totalt spårat ur och syftet verkar vara att man ska påtvinga alla vuxna att vaccinera sig. Obligatorisk vaccinering är något som Världshälsoorganisationen länge har haft som mål.

Det verkar som om syftet med Coronapandemin är att skapa så mycket problem som möjligt. Vi kan inte gå till arbetet, vi förlorar pengar, vi måste bära mask, vi måste vara åtskilda. Nu håller de på att snabbframkalla ett vaccin och folk kanske säger “ok , jag tar det bara allt blir normalt igen”. Men kom ihåg detta, om du tillåter myndigheter att påtvinga dig vaccin så kommer de att även be dig att ta de andra 54 vaccinen som dina barn har fått men som vi vuxna inte har fått. Du måste komma ikapp.

bill gates vaccine_del bigtree the higwire_ covid 19

MISSLYCKADE CORONA VACCIN

 Det som sker nu är att man gör ett hastjobb gällande vaccin mot Covid-19. Ett vaccin mot Coronavirus är inte någonting nytt, de har jobbat med detta i minst 20 år  sedan vi hade SARS. De använde illrar när de arbetade på ett vaccin mot Coronaviruset. Illrarna fick vaccinen och allt såg bra ut. Sedan gjorde de en challenge study, vilket innebär att de utsatte illrarna för Coronaviruset.  Varje försök slutade likadant: istället för att antikropparna försvarade djuren så blev resultatet att antikropparna hjälpte viruset att attackera immunsystemet. Alla djuren fick allvarliga respiratoriska symptom (luftvägsinfektioner), inre organ slutade fungera och skapade en cytokin storm (immunsystemet går bananas och kan skapa ett inflammatoriskt tillstånd i hela kroppen).  Många av djuren dog. Forskarna själva skrev att man måste vara försiktig att använda detta på människor.

del bigtree the highwire_corona_covid 19_vaccine

Del Bigtree och kanalen ‘The Highwire’

Med Covid-19 vaccinet har man skippat djurtesterna och går direkt på människotester. De kommer inte att använda sig av en challenge study. Man håller alltså på med att snabba igenom ett vaccin som har visat sig vara dödligt i djurförsöken.  Tänk sedan på alla pengar som finns att tjäna för de som skapar vaccinet. När miljarders miljarder står på spel så kanske läkemedelsbolagen inte är så noga över “petitesser”. Troligtvis bevittnar vi nu vetenskap när den är som sämst.

PÅTVINGADE VACCINATIONER

Föreställ dig att Bill Gates och Världshälsoorganisationen får igenom sin vilja med påtvingade vaccineringar. Detta innebär att vi måste visa upp att vi har blivit vaccinerade om vi ska gå ombord ett flygplan, om vi ska få komma tillbaks till våra jobb, om vi ska få komma in på gymmet. Vi kommer att bli tvungna att ha en tracking app på våra mobiltelefoner. Till och med Anthony Fauci har sagt att det finns en chans att folk kan bli sjuka av detta vaccin.

Forskarna tittar på en sträng av Coronaviruset men detta virus har redan muterat 30 gånger. Vad händer om vi får vårt vaccin och allt fungerar bra mot det Coronavirus som vaccinet var ämnat mot. Men två år senare dyker en mutering av detta Coronavirus upp. Vad händer om denna mutering gör att vaccinet ifråga gör så att vårat immunsystem börjar attackera oss? Nu kommer inte dödsantalet att vara 0,26 %, den kan bli 5 %, 10 %. Tänk om 80 % dör på grund av att vaccinet gör så att folk blir sjuka istället för att skydda dem?

Detta kan leda till katastrofala följder och det går inte att få detta vaccin ut från våra kroppar. Jag vill själv välja vad som injiceras i min kropp.

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Be the first to comment on "KAN VI LITA PÅ DET KOMMANDE COVID-19 VACCINET?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.