DOG PERSONERNA AV COVID-19 ELLER MED COVID-19?

del bigtree_corona_vaccination
del bigtree_corona_vaccination

Mars 2020

Medicinjournalisten Del bigtree från kanalen “The Highwire” undrar om personerna dog av Covid-19 eller med Covid-19? Är  dödsration  för Covid-19 tillräckligt hög för att vi ska förstöra vår ekonomi, våra länder, våra jobb och vår livsstil. Samtidigt pushar läkemedelsindustrin för obligatorisk vuxenvaccinering. Detta gäller inte minst Bill Gates som vill ha ett digitalt ID via vaccin. Del Bigtree blir intervjuad av Lisa Haven. 

Video ovan: medicinjournalisten Del Bigtree blir intervjuad av Lisa Haven. 

OBLIGATORISKT VUXENVACCIN MOT COVID-19

    Del Bigtree och hans kanal The Highwire har föreslagit Hydroxiklorokin (malariamedicin) som en eventuell lösning för Covid-19. Bigtree menar att läkemedelsindustrin är den mest inflytelserika lobbygruppen i Washington. Om USA inrättar en karantän som stänger ned varje industri så finns det endast en industri som inte kommer att förlora några pengar utan tvärtom, kommer att kassa in miljarder om inte biljoner  och den industrin är läkemedelsindustrin. Det är från denna industri vi hör uttalanden om att Covid-19 är dödlig och att vi måste stänga ned hela planeten. Det som väntar runt hörnet är ett obligatoriskt vuxenvaccin. Förra året såg myndigheterna i Argentina till att en medborgare i landet är oförmögen att ta körkort, eller få sitt visa eller att kunna resa om de inte har tagit sitt vuxenvaccin. Här i USA säger hälsomyndigheterna att de vill att varje vuxen ska bli vaccinerad år 2020. Dessa myndigheter har inte kunnat få igenom sitt obligatoriska vuxenvaccineringprogram men nu kommer Coronaviruset som en skänk från ovan.

   Kom ihåg att mainstream media kontrolleras av läkemedelsindustrin. Titta på TV ikväll och observera reklamen i pauserna. Majoriteten av dessa reklamsnuttar är från läkemedelsindustrin. Det är läkemedelsindustrin som betalar lönerna för nyhetsankarna och journalisterna.   

lisa haven_corona_vaccination_highwire

Lisa Haven 

ETT MIKROCHIP FÖR VACCINERING

   Del Bigtree fortsätter.  När vi undersökar Covid-19 är det enkelt att se att hela diskussionen handlar om att vaccinera vuxna. Bill Gats arbetar för Världshälsoorganisationen och vaccinalliansen Gavi. Nyligen uttalade sig Gates om att det skulle behövs något slags övervakningssystem som visar om en person har blivit vaccinerad eller inte. Detta är den stora drömmen för Bill Gates och läkemedelsindustrin, de vill ha obligatorisk vaccinering och de vill kunna övervaka dig så att de vet om du är vaccinerad eller inte.

    Vaccinen för Coronavirus är de mest skadliga vaccinen någonsin. Varje djur som vaccinet har testats på har dött eller blivit mycket sjukt. Djurens kropper överreagerade, blev överstimulerade och många av dem dog. Om vi människor är i karantän i 3-4 månader och inte kan arbete och vi kanske börjar svälta så kommer det att vara enkelt för myndigheter att säga att vi måste vaccinera oss om vi vill slippa karantänen.

    De säger att vaccinen mot Covid-19 kommer att finnas om 12- 18 månader. Detta innebär att de inte kommer att göra någon lång studie om vaccinet. De har skippat att testa vaccinet på djur och går direkt på människor. Fyra månaders test av ett vaccin är absolut ingenting. Vad händer om vi blir tvingade till vaccinering och om till exempel tre år så kommer ett nytt Coronavirus och vaccinet vi har i kroppen gör något annorlunda och istället  dödar oss. Sådana saker kan ske.     

bill gates_microchip corona covid19_vaccination

Bill Gates i farten igen. Nu vill han ha ett “digitalt certifikat” som visar om vi har blivit vaccinerade eller inte mot Covid-19. 

HÄLSOMYNDIGHETER STYRS AV LÄKEMEDELSINDUSTRIN

   Vi vinner juridiska segrar över CDC, WHO och FDA. Dessa myndigheter arbetar inte längre för medborgaren utan de styrs direkt av Big Pharma. CDC anställer folk från Pfizer. FDA anställer folk från Monsanto. EPA anställer folk från Exxon. Detta innebär att det inte finns några oberoende hälsomyndigheter längre. Nu är det upp till den vanliga medborgaren att informera folk vad som gäller. 

   Just nu bevittnar vi nedmonteringen av vårt samhälle och sjukdomen ifråga verkar inte vara farligare än en vanlig förkylning. Här i USA dör cirka 60-80 000 i influensan årligen och vi har inte upprättat karantän bara för det.  

covid 19_vaccin_coronavirus_sverige

Del Bigtree och The Highwire. 

DOG PERSONERNA AV COVID-19 ELLER MED COVID-19?

   Karantänen i sig själv kan vara betydligt farligare än själva sjukdomen. Dödsration i Kina just nu är 3000 stycken per miljard. Detta är extremt låga siffror. Italien har ett högt dödsantal oavsett. De har en äldre befolkning och många av dem röker. Deras sjukhussystem är inte det bästa. När vi läser dödsantalen för Italien ser vi att deras siffror inte är högre än förra årets.

   Om en person har Covid-19, dog personen av Covid-19 eller dog personen med Covid-19? Det är en fråga som bör besvaras. Om våra hälsomyndigheter inom en snar framtid inte kan leverera ärliga siffror om dödsration så är dessa personer de mest inkompetenta ledare vi någonsin har haft. Om ni ska förstöra vårt land, våra jobb och vår livsstil så måste ni i alla fall visa upp ärliga siffror.  

MÄSSLINGEN

    I USA var dödsration för mässling 1 av 500 000 år 1960 då vaccinet kom. När vi har blivit smittade med viruset så blir vi immuna mot det. Ditt immunsystem tenderar att känna igen olika versioner av viruset men det gör inte vaccin och därför är det ett nytt vaccin varje år mot influensan. 

Video ovan: Del Bigtree har producerat dokumentären “Vaxxed” där det bland annat  avslöjas att CDC har mörkat kopplingen mellan vaccin och autism. 

Länkar: 

The Highwire homepage

Lisa Haven homepage

Förenta Nationerna vill ha ett digitalt ID via vaccin.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

Foto

“Bill Gates – World Economic Forum Annual Meeting 2011” by World Economic Forum is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Be the first to comment on "DOG PERSONERNA AV COVID-19 ELLER MED COVID-19?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.