SYSSLAR WHO MED STERILISERING VIA VACCIN?

vaccin_barn_gardasil_hpv

December 2018

Under åren 2014-2015 så hade Världshälsoorganisationen (WHO) tillsammans med Förenta Nationernas UNICEF en vaccineringskampanj mot stelkramp i Kenya.   Ett antal personer från Katolska kyrkan fattade  misstanke mot vaccinerings-programmet och gjorde en egen undersökning av stelkrampsvaccinen. De fann att vaccinen innehöll ämnen som kan göra kvinnor sterila. Prästerna anklagade WHO och UNICEF för att syssla med befolkningskontroll.  WHO tillbakavisade alla sådana påståenden.

En präst sade: “I Kenya har vi problem med HIV, med malaria, diabetes  och cancer. Men ni prioriterar istället en sjukdom som många av oss inte ens har sett”.

 

Video ovan: katolska präster i Kenya säger att Förenta Nationernas UNICEF och Världshälsoorganisationens stelkrampsvaccin innehåller ämnen som kan göra kvinnor sterila. Prästerna menar att Världshälsoorganisationen och UNICEF sysslar med befolkningskontroll. 

Video ovan: den kenyanska politikern Raila Odinga höll ett tal om WHO:s stelkrampsvaccinering. Odinga säger att WHO:s vaccineringsprogram är ett program för massterilisering.

 

VACCINERINGSKAMPANJ I KENYA 2019

Video ovan. Dr. Mumbi Seraki berättar att Kenyas regering kommer att ge gratis anti-cancervaccin till alla kvinnor från tio år och uppåt i Kenya under 2019. Det är ett vaccin mot HPV (humant papillomvirus).   Vaccinet kommer att erbjudas av NGO’s, lokala grupper och privata företag. Organisationen ‘Global Alliance for Vaccines and Immunization’ betalar kalaset.   Läkemedelsbolagen har tjänat miljarders dollar på denna affär. Seraki menar att syftet med vaccineringskampanjen är att minska på Kenyas befolkning och att det är bekräftat att vaccin mot HPV har orsakat sterilitet i tidigare vaccineringskampanjer.

Seraki menar att vaccinering av HPV-vaccin började i västvärlden och många av  dessa länder har uppvisat lägre födelsetal. Tidskriften ‘The Journal of Toxicology and environmental health’ publicerade en studie som framhävde att kvinnor som tog  HPV-vaccinet, jämfört med de kvinnor som inte fick vaccinet,  fick en nedgång i födelseltal.    Studien om HPV-vaccien var gjord av Gayle DeLong och hon sade att HPV-vaccinet började ges år 2006 i USA och gavs till flickor/kvinnor från elva års ålder upp till 26 år. Vaccinet gavs även till pojkar som var så unga som nio år. Detta resulterade i att många kvinnor inte fick sin mens.  Många tonårstjejer började  uppleva menopaus. 60 % av kvinnorna som inte fick vaccinet blev gravida, endast 35 % av kvinnorna som fick HPV-vaccinet blev gravida.  Studien inkluderade 8 miljoner kvinnor. Man får nio sprutor av vaccinet för att säkerställa att man inte får barn. Seraki menar att HPV-vaccinet egentligen är ett steriliseringsvaccin. 

BEFOLKNINGSKONTROLL


Anledningen till att de katolska prästerna fattade misstanke berodde på att de kände till att Världshälsorganisationen under 90-talet hade haft vaccineringskampanjer mot stelkramp i Filippinerna, Mexiko och Nicaragua. Där fick endast kvinnor i fertil ålder vaccinering, inga män fick det. När man sedan undersökte stelkrampsvaccinet så fann man ämnen som kunde orsaka sterilitet.  Slutresultatet av den kampanjen slutade med att 3 miljoner kvinnor blev ofrivilligt steriliserade enligt NHF Sverige.  WHO tillbakavisade anklagelserna.

Det var organisationen Comité Pro Vida de Mexico som avslöjade WHO på 90-talet. När organisationen grävde vidare i ämnet så framkom det att Världshälsoorganisationen samarbetat med Rockefeller Foundation, Fort Foundation, Världsbanken och Förenta Nationernas utvecklingsprogram för att utveckla ett anti-fertilitetsvaccin. Detta vaccin innehöll just det hormon som fanns i vaccineringskampanjerna i Mexiko, Nicaragua och Filippinerna. Även Uppsala Universitet ska ha varit delaktiga i denna studie.

Världshälsoorganisationen har bedrivit vaccineringskampanjer där de  anklagats för att sterilisera kvinnor. Enligt NHF Sverige  blev tre miljoner kvinnor ofrivilligt steriliserade i  vaccineringskampanjer av WHO på 90-talet i Nicaragua, Mexiko och Filippinerna.

Relaterat:

Kan vi lita på myndigheternas rekommendation om vaccin?

jmm.nu vaxxed – dokumentär om vaccin

Vaccindebatten i Sverige:

jmm.nu obligatorisk vaccinering

jmm.nu: Linda Karlström om vaccin:

https://jmm.nu/frisk-utan-vaccin-linda-karlstrom/

 

Foton:

https://www.flickr.com/photos/colalife/32546977113. simon Berry. licens 2.0

 

2019

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE (GRATIS/FREE)

* indicates required

 

Be the first to comment on "SYSSLAR WHO MED STERILISERING VIA VACCIN?"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.