VACCIN I MATEN

November 2017

Kommer vi i framtiden få vaccin direkt i maten? Jag hittade följande inlägg på Facebook som jag fick ok att publicera.

OATLY + VACCINER = SANT ?

Är detta ett troligt första steg för att införa GMO och vaccinering?
Kan det bli en metod att införa obligatoriska vaccineringar redan i skolorna då man bytt ut mjölken? Forskning sker i Sverige på Umeå universitet på hur vi ska bli mer välvilligt inställda till vaccinering.

Oatly det nya innovativa företaget i Landskrona med den humoristiska reklamen som alla har lätt att ta till sig. Vi har alla sett reklamen som visas dagligen i media.
Oatlys uppfinnare är lyrisk över att denna dryck troligen kan ersätta mjölken.

Man kan även stoppa i en massa mediciner direkt i drycken. T.ex vacciner och annat läkemedelsgodis.

Det man kan observera är att mannen som är upphovsman arbetat för Syngenta och Weibulls. Två företag med förkärlek för GMO och även kopplade till Monsanto. Nu hårdsatsar man i media och menar att många är allergiska mot mjölk och detta är närmast att betrakta som en gudadryck. Samtidigt som Arla (känd GMO förespråkare i Danmark) sänker ersättningen till mjölkbönderna med 20 öre per liter.

Är det en gemensam riktad attack mot mjölken? Får vi det nya frihandelsavtalet och kan göra det otroligt svårt att granska och få uppgifter om innehåll mm, om inte företagen själv vill delge de uppgifterna.

Delägare och samarbetspartner är företaget Crop Tailor i Lund. Svenskt bioteknikföretag som med avancerade molekylära och biokemiska tekniker utvecklar unika nischade specialhavresorter.

Crop Tailor försöker nu binda lantbrukare till sig för odling av dessa ”specialsorter” vete som bl.a kan användas i Oatleys produktion. Ett sätt är också kan man förmoda hålla kritiken inom de egna leden så att inte allt för mycket av den teknik som ligger precis inom gränsen för att kallas GMO ska förbli hemlig. Sverige har ju som bekant förbjudit GMO grödor, och vi har även en stark opinion mot denna form av växtförädling.

Samtidigt vet vi att LRF är positivt inställda till GMO foder för djuren.
Vi bör vara vaksamma om vi inte tycker att vi ska ha in GMO i Sverige. Alla små små steg bör uppmärksammas och ifrågasättas.

Tycker du att informationen är viktig så sprid den i dina nätverk och mana till debatt. För detta är på g i Sverige nu och Monsanto har tryckt på starkt en tid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.