UTOMJORDLIG KONTAKT OCH UFO:S – DEL ETT

greer_disclosure project

Januari 2018

I nedanstående föreläsning så talar Dr. Steven Greer om att kunskapen om UFO:s och utomjordingar har hållits hemligt i decennier av USA. Utvecklandet av USA:s djupa stat är starkt förknippad med sekretessen runt UFO-frågan.

Detta är del ett i denna serie och det ger bakgrunden och historiken till utvecklandet av USA:s djupa stat. Föreläsningen är från 2015.

Dr. Steven Greer är upphovsmannen bakom The Disclosure Project och han har arbetat med UFO-frågor i över 25 år.

FOO FIGHTERS
Steven Greer säger att denna föreläsning innehåller information som inte ens Kongressen eller USA:s president känner till. Vad är the Deep National Security State? Enligt Greer så finns det två regeringar i USA. En regering är den regering som amerikanarna har röstat fram. Den andra regeringen kallar Greer för the Deep National Security State och denna regering sköter de hemliga militära projekten utan insyn från myndigheter. Den djupa staten i USA utvecklades i samband med UFO-fenomenet och sekretessen runt det hela. För några år sedan så kontaktades Greer av en representant från den franska regeringen (under Sarkosy) och de var intresserade av att utveckla en fredlig kontakt med utomjordliga civilisationer. Greer och den franska regeringen gjorde ett projekt tillsammans.

Under andra världskriget fanns det som kallas för Foo fighters. Foo fighters var flygande objekt som flög runt flygplanen på den tiden. Ibland så materialiserades dessa objekt men oftast så var de ett slags cirkulärt energifält. De åkte ibland igenom flygplanen. Detta var utomjordingar av en transdimensionell natur. Dessa objekt störde planens utrustning, de påverkade gravitationen runt planen. När en representant från USA undersökte detta fenomen så rapporterade han tillbaks till Vita Huset att det handlade om utomjordlig kontakt.

dr steven greer_sverige_jmm.nu_ufo_utomjordingar_disclosure project_djupa staten

Dr. Steven Greer och The Disclosure Project.

Greer säger på grund av det faktum att mänskligheten utvecklade vapen såsom atombomben på 1940-talet så började dessa ET:s att bekymra sig över vårt beteende. Dessa utomjordingar har nämligen ett intresse av att planeten jorden överlever. På 40-talet när USA arbetade med atombomben så flög det ofta UFO:s över de anläggningar som var involverade i atombomben. Roswell hade något som kallas scalar longitudinal electromagnetic weapons som de använde för att skjuta ned UFO:s. Dessa vapen är många gånger snabbare än ljuset.

UFO:s I PSYKOLOGISK KRIGSFÖRING
Greer visar ett dokument från 1950-talet där chefen för CIA spekulerar om att använda UFO-frågan i psykologiska operationer och underrättelsearbete. USA:s underrättelsetjänst ville måla upp en falsk bild av UFO-frågan. De ville att det skulle se ut som om ett UFO hade gjort något när det i själva verket var de själva som hade gjort det. Detta gjordes för att de då kunde hemligstämpla alla undersökningar gällande UFO-material eftersom om dessa teknologier blev kända så skulle industrier såsom olja, kol och gas inte längre behövas. Den djupa staten besitter kunskap om fri energi som de inte vill dela med sig av.

Den högt uppsatte militären Richard Foch sade  att dessa hemliga projekt hade bemästrat gravitationen redan  på 50-talet. De kan se till så att ett objekt nästan blir tyngdlöst. Hastigheten har samband med massan. Om massan blir lika med noll så blir hastigheten oändlig. Man kan ta sig till en annan dimension. Istället för en rymdfarkost som går 25 000 miles/hour så kan du åka millions miles/hour.

OPERATION PAPERCLIP
Hitler jobbade på att kontrollera gravitationen och Nazisterna var nära på att lyckas. OSS (Office of Special Services – föregångaren till CIA) valde ut nazistiska vetenskapsmän och såg till att dessa slapp Nuremburg-rättegångarna och tog dem till USA. Operationen kallades Operation Paperclip. Dessa vetenskapsmän hade mer eller mindre bemästrat att kontrollera gravitationen. En av dessa vetenskapsmän var Wernher von Braun, en annan var Hermann Oberth. De tyska vetenskapsmän som togs till USA från Tyskland efter andra världskriget blev de som lade grunden för USA:s hemliga rymdprogram på 40- och 50-talet. Utöver dessa vetenskapsmän så hade USA sedan tidigare material från UFO:n som USA hade skjutit ner. Dessa vetenskapsmän började inte från scratch, personer som Nicola Tesla och andra genier hade gjort grundarbetet. När Tesla dog så beslagtog FBI alla hans dokument i hans hem. Integrerade kretsar samt fiberoptik ska vara teknologier som kommit från UFO-material.

Med dessa ET-teknologier så behöver du inte interkontinentala ballistiska missiler som går några tusen miles/hour eftersom du kan skicka något direkt från en kontinent till en annan.  Sekretessen kring UFO:n och ET: s är rigorös. År 1956 så skapade Nelson Rockefeller The Rockefeller Commission. Det innebar att det blev så gott som omöjligt för Kongressen och den amerikanska presidenten att få insyn i organisationer såsom Pentagon, CIA, Department of Defense etc. Något som President Eisenhower var förbittrad över. När Eisenhower avgick så gjorde han sitt berömda tal om det militär-industriella-komplexet där han varnade att detta komplex skulle bli ett hot mot oss alla. Även CIA-chefen Roscoe H. Hillenkoetter varnade allmänheten för det militär-industriella-komplexet. De syftade på underrättelseverksamheter, raket-och flygindustrin samt de stora företagen som var förknippade med dessa industrier. Hillenkoetter sade att hemligheten runt UFO-frågan var ett stort hot. Greer menar att under 40-och 50-talet så tog megaföretagen över i USA. Dessa företag sysslade med hemliga projekt som inte ens kongressen och presidenten kände till. Från den tiden och framåt så växte sig den djupa staten större och större.

JFK OCH MARILYN MONROE MÖRDADE
Jack Kennedy blev president 1961 och han blev informerad om UFO-frågan men senare ska han ha beklagat sig över att han blev utestängd från projektet. CIA buggade Marylin Monroes telefon. Det var väl känt att Jack Kennedy hade en affär med Marylin Monroe. JFK hade avslöjat för Monroe om att han hade varit på en hemlig militärbas för att inspektera något från yttre rymden. Senare blev Monroe ignorerad av Kennedys och detta gjorde henne upprörd. Över telefon hade hon sagt till en vän att hon hade planerat att ha en presskonferens där hon skulle avslöja vad presidenten sagt till henne om UFO och ET:s. Två dagar senare så var hon död. Det var inte Kennedys som beordrade likvideringen utan det var James Jesus Angleton från CIA som gjorde det. Greer säger att Monroes vänner visste att hon blev mördad men de förstod aldrig varför. Jack Kennedy blev arg när han förstod att underrättelsetjänsterna hade mördat Monroe. Kennedy hade planer på att upplösa CIA, att få USA ut ur Vietnam, att informera allmänheten vad gäller UFO:s och utomjordingar, och han ville skapa fred med Sovjet. Men dessa saker var inte något som det militär-industriella-komplexet ville ha och således blev Kennedy mördad.

Det sätt som dessa hemliga militära projekt fungerar är att du kommer till en SCIF ( Secure Communication Intelligence Facility) och där får du delta i ett möte. Alla personer i rummet känner till det som ska diskuteras. Det finns en person i rummet som har en pistol. Den personen plockar ut en kula ur pistolen och säger att den kulan är tillägnad dig om du pratar bredvid munnen. Greer säger att han själv blev erbjuden två miljarder dollar om han slutade snacka om UFO:n och om han gick med i ett av deras projekt. Greer tackade nej. Greer menar att dessa hemliga militära projekt är illegala, de bryter mot konstitutionen, de är kriminella och de är farliga. När man åsidosätter lagen så får man istället djungelns lag, man hamnar i det laglösa vilda västern igen. Och det är just det som har hänt.

TEKNOLOGI FÖR FRI ENERGI
Nixon var med i en av dessa hemliga grupper. Nixon ville att UFO-frågan skulle bli allmän och detta resulterade i att den djupa staten avsatte Nixon via Watergate. Även CIA-chefen William Colby ville att UFO-frågan skulle bli allmän. Colby kontaktade Steven Greer och sade att han ville publicera material om avancerad teknologi. Dessa teknologier skulle innebära att vi inte längre behövde olja, det skulle innebära slutet för fattigdom på denna planet, Colby skulle möte Greer men en vecka innan mötet så hittades Colby död i Potomac floden. Han blev mördad.

Föreställ dig en teknologi som skulle driva ditt hus nästan utan kostnader. Man tar energi från det som kallas zero-point energy field. Det sägs att varje kubikcentimeter luft har kraft att styra USA:s energiförsörjning ett helt år. Att offentliggöra teknologier som dessa skulle innebära att olja, gas, kol, Exxon Mobile, förbränningsmotorer, jetmotorer, raketer m.m. skulle vara ålderdomliga och onödiga. Varje bil skulle kunna ge energi åt sig själv.

Hur hemlighåller den djupa staten all denna kunskap om UFO:S? Detta gjordes med de metoder som  kallas psykologisk krigföring. En metod är att förlöjliga ämnet. CIA samarbetade med Disney som gjorde tecknade serier om UFO:s och små gröna män i syfte att förlöjliga det hela.  Ingen vill att folk ska skratta åt en, ingen vill ha en foliehatt. Metoden att förlöjliga UFO-frågan har varit mycket effektiv.

Fortsättning följer.

Referenser

Hemsida för Dr. Steven Greer och the Disclosure Project.

Steven Greer hemsida

2 Comments on "UTOMJORDLIG KONTAKT OCH UFO:S – DEL ETT"

  1. Kan oxå rekommendera filmen de gjorde :; “unacknowledged” på Netflix bla. Personligen är jag inte helt övertygad att han inte säger hela sanningen utan bara en del av den. Frågan är hur mycket folk kan ta in? det är mycket nog som det är faktiskt. Kanske är en bra början med att de gröna gubbarna e snälla och vi alla kommer få det underbart <3 så kan man gå vidare sen..

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.