SENATORER FÖRDÖMER MYGLET RUNT HELA CORONAPANDEMIN

Juni 2021

Nu går senatorer ut och fördömer inte bara censuren kring Corona utan Kinas inblandning i det hela och man konstaterar även  att USA själva verkar vara inblandade i Coronapandemin.

VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN STYRD AV KINA

   Senator Marsha Blackburn säger att det amerikanska folket har blivit vilselett gällande Coronapandemin tack vare de sociala mediernas censur och att de har gått för långt denna gång.  Blackburn menar att Världshälsoorganisationen styrs av det kinesiska kommunistpartiet och WHO har låtit Kina bestämma narrativet. 

   Senatorn Mike Braun menar att USA:s underrättelsetjänst måste offentliggöra all information de har om detta ämne.  När det gäller Big Tech så är det någon där som måste hållas ansvarig. 

HUR MYCKET VISSTE FAUCI OCH CDC?

   Senator Roger Marshall säger att Kina sade i början på pandemin att det inte fanns någon smittorisk personer emellan. När  Marshall talade med CDC i början på pandemin  sade de att de inte hade mycket information om det hela. Kort därefter släpper CDC ett dokument där ett antal forskare totalt ignorerar iden om en labbläcka. De mesta av dessa forskare emottog pengar från NIH och CDC satt och höll med.

   Big Tech tillsammans med mainstream har arbetat tillsammans i syfte att mörka teorin om labbläckan. Man har censurerat flitigt alla misshagliga narrativ och Big Tech har arbetat med Fauci för att mörka hela historien. Marshall menar att vi måste hålla det kinesiska kommunistpartiet ansvarigt och om USA har varit inblandat i det hela så måste även USA vara ansvarigt.

CENSUREN FRÅN BIG TECH OCH MAINSTREAM MEDIA

   Senator Ron Johnson säger att Fauci har finansierat denna typ av forskning i åratal och allt har varit fullt synligt men mainstream media och Big Tech har ignorerat detta. Kina lät hela världen att bli infekterad. Den censur vi har bevittnat på sociala medier har troligtvis orsakat tiotusentals dödsfall av Covid-19. En annan sak som Fauci, mainstream media och Big Tech har censurerat är att det hela tiden har funnits billiga mediciner mot coronan som till exempel medlet Ivermectin. Många liv kunde ha räddats om inte denna information hade undertryckts.

   Senator Roger  Wicker säger att tack vare Big Techs storlek så är det dessa företag som bestämmer narrativen. Google har till exempel hotat med att stänga ned flertalet konservativa hemsidor. Varför ska Google och andra plattformar ha denna makt? På sociala medier blir konservativa censurerade. Vi arbetar nu på lagstiftning mot diskriminering på sociala plattformar.

   Blackburn avslutar med att säga att Fauci borde avgå som chef för NIAID och göra sig redo för utfrågningar av kongressen.

   Över 3 miljoner människor har dött i Covid-19, ett stort antal  människor har förlorat sina jobb. De amerikanska skattebetalarna vill veta vad Fauci gjorde med de amerikanska medborgarnas skattepengar.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "SENATORER FÖRDÖMER MYGLET RUNT HELA CORONAPANDEMIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.