UKRAINA INFÖR DIGITAL VALUTA BASERAD PÅ VACCINTVÅNG (THE GREAT RESET)

Mars 2022

Youtubekanalen Rethinking the Dollar berättar i denna video att Ukraina håller på att införa en ny digital valuta som inkluderar vaccinplikt. Är detta starten på World Economic Forums The Great Reset där man blir utstängd från samhället om man inte är vaccinerad och inte använder statens applikation?

DIGITAL VALUTA – ENDAST FÖR VACCINERADE

  Ukrainska regeringen har lanserat en app som heter DIIA som ukrainare kan använda för att få del av den nya digitala valutan. Projektet kallas ePidtrymka och lanserades i december 2021.  Ukrainska regeringen ger bort 6 500  UAH (Ukrainian Hryvni ) till ukrainare som har drabbats hårt ekonomiskt under pandemin med kravet är att man är vaccinerad, du måste ha ett “grönt pass”.  Pengarna som fås av regeringen kan endast användas för specifika saker och har ett utgångsdatum.  DIIA tillåter ukrainare att använda digitala dokument istället för fysiska och appen ger access till 50 olika tjänster från regeringen. Syftet är att så småningom ska majoriteten av regeringens tjänster utföras via DIIA.  

THE GREAT RESET

   Sajten Tuzara post newsletter skriver att Ukraina blir det första landet i Europa att införa World Economic Forums the Great Reset. Sajten skriver att all din personliga data kommer att ligga i  DIIAappen, detta påminner mycket om Kinas sociala kreditbetyg. Man menar att inom en snar framtid kan det bli omöjligt att kontaka myndigheter utan att använda DIIA-appen. Även Polen ska ha en liknande applikation. I Storbritannien kan man använda appen  epass för identifiering. Sajten menar att till slut kommer man att påtvinga folk kvoter för inköp baserat på koldioxidutsläpp ( ett sådant kreditkort uppfanns i Sverige med hjälp av World Economic Forum). 

the great reset_sverige_ world economic forum

Bild ovan: för att få tillgång till den digitala valutan måste du att ett grönt pass (vaccinerad). Staten bestämmer var någonstans och hur länge du kan spendera pengarna. 

 

Jannes kommentar.

 Obs. Jag står på Ukrainas sida i konflikten om det är någon som undrar. Skicka Putin i fängelse tack. 

 

REFERENSER

https://www.kmu.gov.ua/en/news/sogodni-oficijnij-start-proektu-yepidtrimka-yak-podati-zayavku-na-otrimannya-1000-grn-u-zastosunku-diya?s

https://en.interfax.com.ua/news/general/808221.html

https://tuzarapost.substack.com/p/ukraine-is-the-first-country-to-implement?s=r

 

 

Be the first to comment on "UKRAINA INFÖR DIGITAL VALUTA BASERAD PÅ VACCINTVÅNG (THE GREAT RESET)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.