UKIP, NIGEL FARAGE OCH BREXIT

UKIP står för United Kingdom Independence Party och är ett EU-kritiskt parti i England. Partiordföranden heter Nigel Farage. UKIP har nått stora framgångar de senaste åren och har blivit en stark röst för Brexit.

Englands omröstning om dess medlemskap i EU rycker allt närmare. Ett engelskt parti som har nått stora framgångar de senaste åren är UKIP – United Kingdom Independence Party. UKIP:s största fråga är att England bör lämna EU. UKIP:s ledare heter Nigel Farage. UKIP är det största engelska partiet i det europeiska parlamentet. (22 medlemmar).

I nedanstående video så blir Nigel Farage intervjuad ang. EU.

 Nigel Farage:

“Hur kan det vara patriotiskt att skänka bort rätten att ett land kan skapa sina egna lagar, att se till att Englands rättsväsende är underställt EU, att inte kunna kontrollera sina eget lands gränser.

Det som händer nu är att EU håller på att bli en stat, det är inte ett handelsavtal.

Just nu så vill EU att vi ska stödja Nato genom att skapa en europeisk arme för att bekämpa hotet från Ryssland. Detta  säger mig att EU håller på att bli militariserat och det är något som vi verkligen borde oroa oss för.

Det som händer nu och som har pågått i decennier är att EU använder argument såsom “handel” såsom argument för att hålla ihop EU. Vi förlorar vår självständighet, vi förlorar vår demokrati och vi håller på att bli medlemmar i en klubb som inte är populär bland folket. Vi ser höger- och vänstergrupper expandera i Europa pga. av missnöjet mot EU. Vi ser våld på Greklands gator på en regelbunden basis pga. missnöjet mot EU. Vi är på väg mot ett dåligt ställe.

Tack vare rådande EU-regler (European Arrest Warrent) så kan en person i England – utan några bevis – bli häktad i England och flyttad till ett grekiskt fängelse. Där kan de få vänta i 18 månader utan att bli åtalad för något. Detta är knappast något som England vill ha.”

 

 

 

Be the first to comment on "UKIP, NIGEL FARAGE OCH BREXIT"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.