UFO:S OCH UTOMJORDLIG KONTAKT AV DR. STEVEN GREER – DEL TVÅ

greer_disclosure project

Februari 2018

Detta är del två i serien om Dr. Steven Greer och hans Disclosure Project där han berättar  hur USA:s har mörkat hela UFO-frågan samt även mörkat om teknologier för fri energi.

Greer säger att det finns många politiker inom Kongressen som vet sanningen om UFO-frågan men som är rädda att förlora sitt rykte om de tar upp frågan publikt. Metoden att förlöjliga hela ämnet vad gäller UFO:s och utomjordingar har varit väldigt effektivt.

FÖRVÄGRAD ACCESS TILL HEMLIGA PROJEKT
Hundratals miljarder dollar går till dessa hemliga projekt varje år. The deep national security state har representanter i Storbritannien, Kanada, Brasilien, Kina, Australien och Ryssland.George Bush den äldre var med i en av dessa hemliga grupper. Några presidenter får en del information medans andra inte får veta något alls. Varför är det på det sätter? Det beror på att den djupa staten undersöker dina moraliska värderingar. Och om du är en person som inte går med på kriminella, icke-konstitutionella handlingar, mord och liknande saker så kommer de aldrig att involvera dig. Detta hände Jimmy Carter. Jimmy Carter frågade George Bush den äldre om UFO-frågan men blev tillsagd av Bush att det hade inte Carter med att göra. Carter ville offentliggöra hela UFO-frågan och därför blev han inte insläppt. Carter ville själv gräva i UFO-frågan och hans stab kontaktade Stanford Research Institute (SRI) och bad dem undersöka ärendet. Detta resulterade i att SRI blev hotade av andra krafter att fortsätta med undersökningen för annars skulle de aldrig mer få några kontrakt från Försvarsdepartementet eller den amerikanska regeringen överhuvudtaget.

Efter Carter kom Ronald Reagan. Det program på 80-talet som kallades Star Wars var en fasad för det verkliga syftet som var att identifiera och skjuta ned rymdfarkoster. Den djupa staten övertygade Reagan att det fanns ett hot från yttre rymden. Reagan pratade till och med inom Förenta Nationerna om att länderna borde enas mot ett eventuellt hot från yttre rymden. Den djupa staten har en agenda som handlar om militär kontroll, de vill inte ha ett fredligt närmande till dessa utomjordingar.

 

FELAKTIGA VÄRDERINGAR
Lord Hill Norton var ett högt befäl i Storbritannien som inte blev insläppt i dessa hemliga grupper. Greer träffade honom. Norton frågade Greer varför han – Norton – inte blev informerad och insläppt i dessa projekt. Greer ställde en motfråga som löd:
“Vad skulle du göra om du fick reda på att det fanns en en transnationell entitet som som inte svarade inför några myndigheter, som gjorde olagliga operationer, som sysslade med mord, som hemlighåller för hela planeten teknologi som skulle rädda planetens miljö och som skulle utrota fattigdom och som även försöker provocera fram en konflikt mellan jorden och dessa utomjordingar samt ett tredje världskrig?

Norton sade att han givetvis aldrig skulle tolerera detta och Greer sade att dessa personer visste att Norton aldrig skulle acceptera dessa projekt och därför blev han aldrig insläppt. Det som den djupa staten gör är att de anställer personer med ett ont sinne. Den djupa staten är inte ute efter fred, de vill ha krig och konflikter. Greer briefade även Bill Clinton när han var president men Clinton vågade aldrig engagera sig i ämnet. Greer menar att det är tragiskt att vi sänder upp våra astronauter i ålderdomliga raketer som sprängs i bitar när vi har haft denna teknologi sedan 50-talet.

TILLVERKADE UTOMJORDINGAR
På varje hemlig bas så finns storföretag som mer eller mindre styr dessa baser. Du har företag såsom Lockheed Martin, Bethel Corporation. En del baser styrs av NASA. Lockheed har skapat konstgjorda UFO:s sedan 50-talet.  Dessa storföretag skapar fabricerade utomjordingar som har integrerade kretsar i deras hjärnor och som ser ut som greys eller reptilians.

En anläggning som jobbar med sådana här saker är Fort Huachuca som är en underjordisk bas. Denna bas har haft nio utomjordliga rymdfarkoster som de har skjutit ned med deras elektromagnetiska skalära vapen. De har haft nedfrusna utomjordingar på denna bas. En annan bas är i Cheyenne Mountain där de sysslar med att spåra utomjordliga farkoster i vårt solsystem. Företaget Bethel gör det mesta arbetet vad gäller underjordiska baser. Boeing Aerospace, EG&G står för elektronik och nanoteknologi som inplanteras i människor som tror att de har blivit bortförda av utomjordingar när det faktiskt är militären och techföretagen som har gjort bortföringen. Företaget Mitre Corporation sysslar med antigravitation och high-tech.

Denize Mckenzie arbetade på SAIC (Science Application International Corporation) vilket är ett företag som gjorde mångmiljonaffärer med den amerikanska regeringen. Hon blev varnad av att inte ställa för mycket frågor. Sedan fick vi veta att SAIC tvättar pengar. De tar emot pengar och sedan skriver de falska rapporter till Presidenten och Kongressen. Det är illegalt. Pengarna går sedan till hemliga militära projekt. Stora summor försvinner varje år spårlöst som amerikanska myndigheter inte har någon insyn i.

KÖPTA VETENSKAPSMÄN
Det fanns en professor i fysik på Harvard vid namn Dr. Donald Menzel på 60-talet. Menzel var auktoriteten som regelbundet bevisade att UFO:s och tillhörande fenomen inte existerade. Senare kom det fram att Menzel arbetade för CIA. Hans jobb gick ut på att debunka allt som hade med UFO:s att göra.  Greer har ett dokument från CIA där de pratar om hur viktigt det är att allmänheten inte får veta att Menzel arbetade för CIA eftersom allmänheten måste tro att Menzel är en “objektiv vetenskapsman” som även har Harvards anseende i ryggen.

En annan kommitte som arbetade för CIA var Condon Kommitten på University of Colorado. Edward Condon debunkade regelbundet allt som hade med UFO:s att göra. En annan person var Carl Sagan. USA:s underrättelsetjänst sade till Sagan att berätta till allmänheten var de ville att allmänheten skulle höra. Om han inte gjorde det så skulle han inte längre få vara professor. Underrättelsetjänsten hade hemligheter om Sagan som de hotade att avslöja.

Fortsättning följer…

Referens

Dr. Steven Greer hemsida

http://siriusdisclosure.com/

Be the first to comment on "UFO:S OCH UTOMJORDLIG KONTAKT AV DR. STEVEN GREER – DEL TVÅ"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.