UFO:S OCH UTOMJORDLIG KONTAKT AV DR. STEVEN GREER – DEL TVÅ

greer_disclosure project

Februari 2018

Detta är del två i serien om Dr. Steven Greer och hans Disclosure Project där han berättar  hur USA:s har mörkat hela UFO-frågan samt även mörkat om teknologier för fri energi.

https://youtu.be/oHxGQjirV-c

Greer säger att det finns många politiker inom Kongressen som vet sanningen om UFO-frågan men som är rädda att förlora sitt rykte om de tar upp frågan publikt. Metoden att förlöjliga hela ämnet vad gäller UFO:s och utomjordingar har varit väldigt effektivt.

FÖRVÄGRAD ACCESS TILL HEMLIGA PROJEKT
Hundratals miljarder dollar går till dessa hemliga projekt varje år. The deep national security state har representanter i Storbritannien, Kanada, Brasilien, Kina, Australien och Ryssland.George Bush den äldre var med i en av dessa hemliga grupper. Några presidenter får en del information medans andra inte får veta något alls. Varför är det på det sätter? Det beror på att den djupa staten undersöker dina moraliska värderingar. Och om du är en person som inte går med på kriminella, icke-konstitutionella handlingar, mord och liknande saker så kommer de aldrig att involvera dig. Detta hände Jimmy Carter. Jimmy Carter frågade George Bush den äldre om UFO-frågan men blev tillsagd av Bush att det hade inte Carter med att göra. Carter ville offentliggöra hela UFO-frågan och därför blev han inte insläppt. Carter ville själv gräva i UFO-frågan och hans stab kontaktade Stanford Research Institute (SRI) och bad dem undersöka ärendet. Detta resulterade i att SRI blev hotade av andra krafter att fortsätta med undersökningen för annars skulle de aldrig mer få några kontrakt från Försvarsdepartementet eller den amerikanska regeringen överhuvudtaget.

BETALT INNEHÅLL/PAID CONTENT.

För att få tillgång till denna artikel så måste du  bli betalande prenumerant genom att registrera dig och betala.  Läs villkoren för prenumerationer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.