UFO:S OCH UTOMJORDLIG KONTAKT AV DR. STEVEN GREER – DEL 3

Februari 2018

Detta är det tre i Dr. Steven Greers föreläsning om mörkandet av UFO-frågan och dess samband med utvecklandet av USA:s djupa stat.

TYSTAD AV ABC NEWS
Ira Rosen blev exekutiv producent på ABC News New York. Rosen hörde talas om mitt projekt och han kom till min ranch med ett filmteam. Jag gav honom 35 timmars topphemligt material. Rosen sade att antingen så var detta den största bluffen någonsin eller så var det den största nyheten någonsin. Rosen sade till mig att de skulle göra ett stort program angående UFO-frågan.  Jag sade till Rosen att jag inte tror att ABC News kommer att tillåta att du gör ett program om detta. Några veckor senare så får jag ett telefonsamtal från Rosen som bekräftade att ABC News inte tillät honom göra programmet. Även Mike Wallace blev stoppad att göra reportage om UFO-frågan.

Steven Spielbergs film Närkontakt av tredje graden var ett dokumentdrama. Spielberg hade fått tillgång till hemliga dokument från Wrigth-Patterson Air Force Base. Nu för tiden så är Hollywood nedlusat med folk som jobbar för USA:s underrättelsetjänster. Arnold Kopelson var en stor filmproducent i USA. Han ville göra en film av mitt material. Kopelson var säker på att filmen skulle bli större än ET och Närkontakt av tredje graden. Jag sade till Kopelson att jag inte trodde att 20th Century Fox skulle tillåta honom att göra en film om UFO-frågan. Kopelson förstod inte alls vad jag pratade om. Några veckor senare så ringer Kopelson upp mig och medger att han inte får göra denna typ av film. Vi i USA har blivit hjärntvättade till att tro att vi har en fri press och en fri marknad. Men hur kan vi ha en fri marknad om man har undanhållit att det finns teknologi som skulle kunna hjälpa denna planet. Vi har en kontrollerad marknad.

BANKSEKTORNS INBLANDNING
Dessa hemliga specialprojekt existerar inte bara inom underrättelsetjänsten och militären. De blir ekonmiskt understödda från flera håll. Banksektorn är den stora boven. Ni känner säkert till att Federal Reserve Board kan skapa pengar ur tomma intet. Det finns ett starkt samarbete mellan banksektorn, megaföretagen och vissa myndigheter gällande UFO-frågan. De privata bankerna kan finansiera vad de än behagar utan att någon kan kontrollera vad de gör med pengarna.

Jag blev inbjuden till Wrigley Mansion i Phoenix. Jag kom till ett konferensrum  där folk från företag och myndigheter satt. De tyckte inte att jag skulle bry mig om  att informera USA:s president  eller chefen för CIA gällande UFO-frågor eftersom dessa personer ändå inte visste någonting om vad som pågick och det fanns heller inga planer på att informera dem. En av dessa personer på mötet tog mig avsides och sade till mig att jag kunde skaffa mig hur många kreditkort jag ville. Han sade att jag kunde spendera miljoner dollars varje månad och han skulle se till att dessa kreditkort nollställdes varje månad. Detta är bankbedrägeri.

Samma person sade till mig att de har många olika sätt att skaffa fram pengar. Han själv var ansvarig för det team som hade hand om bankernas superdatorer. Varje dag så skickas biljoner dollars världen över och många av dessa transaktioner lämnar små pengar efter sig som blir över. Dessa samlas i en hemlig fond. Över ett års tid så kan summorna bli flera miljarder kronor som försvinner obemärkt. Ett annat sätt att finansiera dessa hemliga militära operationer är genom drogförsäljning. Jag fick höra en historia om en överste inom amerikanska armen som blev mördad eftersom han hade bevittnat att militär personal hade lastat av droger på en militärbas i Kalifornien. Han hade varit på fel plats vid fel tidpunkt och han blev mördad för det. De fick det att se ut som självmord. När jag först hörde denna historia hade jag svårt att tro på den.

Jag blev inbjuden till ett hotell av två män. De frågade mig om jag förstod hur farliga dessa människor var som sysslade med allt detta. De sade till mig att det finns en arme beståendes av 8 000 människor från underrättelsevärlden. 2 000 av dessa hade blivit likviderade  av sina egna eftersom dessa 2 000 personer hade gjort smärre misstag. Dessa grupper skeppar droger över hela världen. Detta är också orsaken till varför vi inte har legaliserat droger – vi skulle ta bort en stor del av deras inkomster.

HOTAD AV “UTOMJORDINGAR”
Jag hade ett möte med Prins Hans-Adam från Lichtenstein. Han sade till mig att han inte trodde att jag skulle lyckas föra ut UFO-frågan till allmänheten och få den känd. Anledningen till att han trodde detta var att han var övertygad om att dessa utomjordingar inte skulle tillåta det. Han berättade för mig att år 1989 så hade Ronald Reagan, Mikhail Gorbachev, dåvarande chefen för Förenta Nationerna Javier Pérez de Cuéllar samt Prince Hans-Adam bestämt att  göra UFO-frågan offentlig. De ville ha ett slut på hemlighetsmakeriet gällande utomjordingar och UFO:s. Vad som då skedde var att Javier Pérez de Cuéllar blev bortförd av utomjordingar. Han blev förd till ett rymdskepp och dessa utomjordingar hotade honom att om deras grupp skulle göra UFO-frågan offentlig så skulle dessa utomjordingar se till att föra bort varje ledare på planeten, inklusive USA:s president. Senare förstod jag att detta inte var ett utomjordligt bortförande, det var gjort av militären. Det var en false flag attack.

En av dessa hemliga militära grupper hade i sig en grupp som sysslade med att förhindra läckor gällande dessa hemliga projekt. Javier Pérez de Cuéllar visste inte att det fanns fejkade bortföringar så han trodde givetvis att det var ett utomjordligt bortförande. Den djupa staten vill inte att UFO-frågan blir allmän. Prince Hans-Adam själv har donerat pengar till dessa hemliga militära grupper eftersom han var övertygad om att det fanns ett hot från yttre rymden. Han sade att han endast stödjer projekt som går ut på att folk ska hata dessa utomjordingar.

ALIEN FALSE FLAG AGENDA
Det finns en agenda som härstammar från 1950-talet. Denna plan går ut på att ge sken av att det finns ett hot från yttre rymden när det i själva verket inte finns ett sådant hot. Nazivetenskapsmannen Werner von Braun sade på sin dödsbädd att eliten hade allt planerat. Först skulle det existera ett kallt krig, sedan skulle det handla om nations of concern (länder med diktatur, inskränkningar i mänskliga rättigheter etc). Sedan kommer det att handla om global terrorism. Det sista steget är att de kommer att basunera ut att det finns ett hot från yttre rymden. För att denna lögn ska kunna fungera så sprider de regelbunden desinformation gällande detta ämne. De kommer att kunna manipulera befolkningen genom att skrämma upp dem. När jag själv blev informerad om att det fanns en alien false flag agenda så sade folk inom underrättelsetjänsten att jag inte ska prata offentligt om detta eftersom skulle vara farligt för mig.

Jag gjorde en intervju med Willam Pavalec som nu är avliden. Han arbetade med CIA, Siemens och Silicon Valley och producerade RFID-microchips. Vissa av dessa RFID-chips kan kontrollera människor mentalt. Företaget EG&G är ett av de företag som producerar de implantat som hittas hos människor som tror att de har blivit bortförda av utomjordingar när det i själva verket är militären som gör bortföringarna.

Fortsättning följer…

Hemsida

Be the first to comment on "UFO:S OCH UTOMJORDLIG KONTAKT AV DR. STEVEN GREER – DEL 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.