19/07/2024

5 thoughts on “TVÅNGSVACCINERING I SVERIGE

 1. FOLKHEMMET SVERIGE

  Vi har noga studerat vacciners baksida och även försökt hitta en framsida under hela 2000-talet. Vi har haft hundratals möten och kontakter med ansvariga politiker och med vårdens auktoriteter. Efter mer nästan två decenniers hårt arbete har vi insett att vi pratat med “vindflöjlar” – som ställer in sig efter vinden för att inte skada sin egen karriär (och det är vaccinindustrins lobbyister som står för vinden).

  Redan innan kampanjen om vaccinering mot svininfluensa startade så visste alla läskunniga politiker och tjänstemän att det förelåg stor risk för neurologiska skador och de visste att det inte fanns något belägg för att vaccinet överhuvudtaget gav något skydd (ett experimentvaccin som lobbats in).

  Leif Arnold var en man som tog sitt samhällsansvar ansvar och sammanställde en diger dokumentation om dessa risker och skickade dessa till ansvariga politiker i form av ett pressmeddelande, en JO-anmälan, en KU-anmälan och en KO-anmälan. För säkerhets skull så gjorde han också en polisanmälan av regeringen. Inget hände och mer än fem miljoner köade för ett värdelöst vaccin som gav tusentals svåra biverkningar – där narkolepsi bara är toppen på ett isberg. Hur många kommer att utveckla demens om 20 – 30 år?

  – ”Varningarna fanns där före vaccineringen” … http://www.kostdemokrati.se/scoop/2013/12/03/varningarna-fanns-dar-fore-vaccineringen/

  – Influensavaccin och Gardasil – vad de tidigt visste om riskerna! … http://www.kostdemokrati.se/midi/2013/12/04/influensavaccin-och-gardasil-vad-vi-tidigt-visste-om-riskerna/

  Vad hade hänt om ett par miljoner svenskar utvecklat narkolepsi? Dåvarande folkhälsominister Maria Larsson (KD) hade då tvått sina händer och avgått med hög pension. Hon gjorde misstaget att förlita sig på auktoriteter som Anders Tegnell (hur kan den mannen tillåtas sitta kvar?).

  Anders Tegnell tycker att verkningslösa vaccin med biverkningar är “bättre än inga vacciner alls” (har mannen alla sina hästar i stallet eller är han köpt eller vad?) … https://www.aftonbladet.se/nyheter/article18696724.ab

  Den mannen har ett stort delansvar i att många barn och ungdomar drabbats av narkolepsi – men idag är tjänstemannaansvar avskaffat (vilket Folkhemmet Sverige tänker återinföra). Anders Tegnell har nu köpt in fler doser vaccin så att fler kan drabbas av narkolepsi. Suck! Sover hans närmaste chefer och generaldirektören – eller är de av samma skrot och korn?

  Insikten om att det inte går att påverka dagens politiker (hur bra argument man än har) har nu gjort att vi startat ett nytt helt unikt parti – ett parti med stort hjärta fullt med kärlek mot alla människor, djur, växter och mot miljön i stort OCH med en pragmatisk politik vad gäller alla viktiga politiska frågor.

  Någon hade invändningar mot att vi deltog i kampanjen mot tvångsvaccinering och för att inte störa den kampanjen så har vi nu ersatt den bilden. Hälsofrihet är en hörnpelare – men det finns flera andra frågor som måste adresseras.

  Någon menade att vi liknande SD och den personen har uppenbarligen inte läst partiprogrammet. Det enda vi har gemensamt är att vi inser att vi måste kontrollera immigrationen till Sverige – men det begriper nu nästan varenda svensk. För övrigt bedriver SD samma politik som 7-klövern varför de får ingå i gruppen “8-klövern”. Vi betraktar SD som “kontrollerad opposition” vars uppgift är att suga upp missnöjet med en misslyckad immigrations- och integrationspolitik utan att politiken i stort förändras (då kan vi se efter hälsofrihet i stjärnorna). Att välja SD är att “hoppa ur askan in i elden” vilket alltfler börjar förstå.

  Partiet Folkhemmet Sverige är nytt – men vi som står bakom är garvade och vi vet vad vi gör. Ett folkets parti som på allvar utmanar “8-klövern”. Värt att poängtera är att det inte finns ett uns av främlingsfientlighet inom Folkhemmet Sverige – utan snarare ett stort mått av kärlek till alla människor (vi menar att dagens politik är kärlekslös med en vård som kollapsar och med en galopperande kriminalitet som inte minst drabbar kvinnor).

  Folkhemmet Sverige
  – Facebookgrupp … https://www.facebook.com/groups/547414585596675/
  – Broschyr … http://folkhemmetsverige.se/wp-content/uploads/2017/10/Folkhemmet_Sverige_171012_broschyr.pdf
  – Partiprogram, m.m … http://www.folkhemmetsverige.se/

  Valet är ditt i riksdagsvalet september 2018. Nu finns det äntligen ett vettigt alternativ till 8-klöverns likartade politik (inte minst vad det gäller vacciner).

   1. nej det är inte obligatorisk vaccinering för barn i sverige. men om du läser artikeln så ser du att vissa politiker vill ha tvångsvaccinering.

  1. Fantastiskt skrivet om vaccin Leif. Och samtidigt skrämmande. Jag har läst lite på Folkhemmets Sveriges partiprogram, det ser bra ut 🙂

  2. Fantastiskt skrivet om vaccin Leif. Och samtidigt skrämmande. Jag har läst lite på Folkhemmets Sveriges partiprogram, det ser bra ut

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.