THE CORBETT REPORT OM 5G

Maj 2020

Video ovan: vill man veta mer om 5G och Internet of Things kan jag rekommendera ovanstående video av The Corbett Report. Här berättar Corbett om att allt kommer att bli uppkopplat och mätbart med 5G ochSakernas Internet.   Dina elektroniska prylar kommer via den trådlösa tekniken att samla dina personliga data.  Det kommer att bli obligatoriskt för dina elektroniska saker att  ha en trådlös sändare i sig. De smarta elmätarna kommunicerar med dina elektroniska saker och vet exakt vad som sker i ditt hem. 

IT-jättarna sparar vår information och säljer datan vidare. Med 5G och Internet of Things kommer denna övervakning att expandera mångfaldigt. 

 5G-strålningen kommer att  påverka vår hälsa.  Professorn Ronald M. Powell säger att 5G kommer att bestråla alla: gravida kvinnor, barn, tonåringar, män i fertil ålder, de äldre, de funktionsnedsatta, de sjuka. 

I Toronto Kanada bygger Google en smart stad. En person som var involverad i projektet hoppade av på grund av hon ansåg att smarta städer kommer att  kränka integriteten hos de boende. Det finns ingen lag som stoppar personlig datainsamling i smarta städer, medborgarna har ingenting att säga till om.

Be the first to comment on "THE CORBETT REPORT OM 5G"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.