FLYKTINGAR FÖRE SVENSKAR I VÅRDEN

September 2017

Flyktingar prioriteras före svenskar inom sjukvården.

Jag hittade nedanstående text på Facebook. Texten är skriven av en person vid namn Kim Karlsson.

Kim Karlsson:

Besviken och lack på lögnen om “allas” lika värde…

Nu iväg för att träffa min överläkare då jag är djupt besviken och jävligt lack. Jag har stått i kö för KBT och andra behandlingar men så tyckte jag att kötiden började bli lite väl lång, så jag ringer på deras telefontid och får berättat följande.

Sköterskan: Tyvärr så har vi tagit bort dig ur kön.

Jag: OK och varför då? Och varför har ni inte ens meddelat mig detta?

Sköterskan: Vi tar enbart emot flyktingar från Syrien just nu som har lidit så hemskt och vi vet ju inte vad dom varit med om.

Jag: Så jag som född Svensk medborgare har alltså inte ens rätten att stå i kö trots att det står klart och tydligt att jag har rätt enligt lag att kräva dessa behandlingar. Och vad menar du med, vi vet inte vad dom varit med om? Vet ni innan mina behandlingar ens har börjat vad jag har varit med om? NEJ! Min journal är låst och endast min överläkare har tillgång till den…

Detta är då Sverige där det påstås att allas lika värde gäller. Skulle vilja hävda att enbart Allah’s värde gäller…

Dela gärna detta inlägg för nu är jag less på denna orättvisa där man pissar på oss Svenskar!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.