PARISAVTALET

Juni 2017

 År 2015 så skrev Sverige tillsammans med många andra länder under Paris-avtalet. Paris-avtalet skulle vara lösningen på denna planets miljö- och klimatmässiga problem.

År 2015 så skrevs Paris-avtalet under och Sverige var en av de länder som skrev under detta omfattande miljö-och klimatavtal. Sveriges representant för denna underskrift var (trumvirvel…) ÅSA ROMSON! Paris-avtalet skulle enligt utsago vara räddningen för denna planets klimat-och miljömässiga problem.

I nedanstående video så kan vi höra flera forskares åsikt om global uppvärmning/klimatförändringar. De menar att först så sker det en klimatförändring på jorden (varmare/kallare) och sedan så anpassar sig mängden koldioxid efter klimatförändringarna. Den gängse teorin är att koldioxid skapar klimatförändringar men i videon finns det bevis att det är klimatförändringarna  som bestämmer mängden koldioxid i atmosfären. Och som om det inte skulle räcka så är det faktiskt så att koldioxid är en VITAL gas för livet på jorden – men istället så har gasen demoniserats.

videon nedan. I nedanstående video så talar en representant från John Birch Society (JBS) om att USA lämnar Paris-överenskommelsen.

 

Be the first to comment on "PARISAVTALET"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.