SVERIGE EU-AVGIFT: 55 MILJARDER KRONOR?

Förhandlingar pågår om EU:s nästa sjuårsbudget. Bland annat föreslås Sverige betala 15 miljarder mer i avgift. Men frågan splittrar de svenska partierna: Regeringen säger nej, medan L, C och FI accepterar en höjning. EU-kommissionen har lagt fram ett förslag till ny sjuårsbudget, som ska börja gälla 2021. Bland annat vill den satsa mer på gemensamt gränsskydd och forskning. Dessutom behöver unionen kompensera för hålet i budgeten som Storbritannien lämnar efter sig. 15 miljarder mer från Sverige

Source: Storbråk väntar om svenska avgiften till EU | SVT Nyheter

EU-kommissionen vill att Sverige ska betala 55 miljarder kronor i EU-avgift årligen. Fatta vad vi hade kunnat göra för Sverige med dessa pengar istället för att kasta bort dem på ett överstatligt censurerande projekt som heter EU.

1 Comment

  1. Hej och hallå! frågan är om överhuvudtaget chansen för oss att lämna eu finns??
    Dom flesta partier tycks slicka globalisternas fötter just nu, till och med så vände SD klacken och vart helt plötsligt för eu ?? för ett tag sedan kanske ni märkte.
    hela tiden tycks det finnas påhittade ursäkter för att försvara EU samt FN .. och varför ?? jo jag misstänker skarpt att dom blir mutade med ganska feta arvoden på sådana där fina hemliga möten med ytterst anonyma personer nämner inga namn och sedan när dom kommer hem på svensk regeringsmark så vips så har dom vänt på klacken och går efter globalisternas planer och önskemål ! Dom är alltså köpta av dessa maktens trevliga herrar och slickar deras skitiga fötter för pengar! och dom skiter fullständigt i oss ! pengarna går före allt . Dom sviker sitt eget folk och dom är medvetna om det hela tiden! det kallas även för landsförräderi av grövre kaliber! Så gott folk ni som fortfarande är nationalister och inte globalister ! upp till kamp ! snart är det nog tyvärr bara samlad trupp och revolt med hårdhandskarna som biter på dessa dagdrönare , annars får vi snart krypa i rännstenen som värdelösa fattighjon!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.