MIN SYN PÅ SOCIALDEMOKRATERNAS EU-POLITIK

european parliamental election 2019_vote_populism_

Mars 2019

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA VIA SWISH: 076-9387471.

Den 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet. Om du vill ha mer EU och mindre Sverige så kan jag rekommendera dig att rösta på socialdemokraterna i Europaparlamentsvalet 2019.

Den 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet. Jag har läst igenom socialdemokraternas EU-politik samt även valmanifestet för sossarnas grupp  i Europaparlamennet ( S&D – Socialists and Democrats).

Socialdemokraterna säger att i EU-valet 2019 så ska de ”ta matchen mot högerextremisterna”. ”Högerextremist” min definition = en person som värnar om sitt eget land.

COPYRIGHTDIREKTIVET

Socialdemokraterna röstade ja till EU:s copyrightdirektiv. Detta direktiv kan förändra internet som vi känner det och jag har svårt att tro att det blir en positiv förändring – även fast sossarna givetvis påstår motsatsen. Socialdemokraterna vill att EU:s copyrightdirektiv ska gälla inom hela EU.

Socialdemokraterna älskar EU:s ide om en inre marknad där arbetskraften kan röra sig fritt. EU:s så kallade utstationseringsdirektiv har inneburit att Sverige översvämmas av utländska arbetare som genererar lönedumpning och stjäl jobb –  transportbranschen är ett tydligt exempel på detta.

helene fritzon_ministerrådet_copyrightdirektivet_EU
Socialdemokraternas toppkandidat till EU-valet 2019 är Helene Fritzon. Fritzon, som representant för Sverige,  har röstat ja till copyrightdirektivet, till den sociala pelaren, till försämring för alternativmedicinen i Sverige, till 5g, till det potentiella utrotandet av svenska kollektivavtal och mycket mer.

Socialdemokraterna stödjer helhjärtat iden om en Europas sociala pelare. EU:s sociala pelare innebär att allting gällande svensk välfärd ska styras från Bryssel. EU ska bestämma din pension, din  lön, ditt barnbidrag, din a-kassa – rubbet. I EU:s sociala pelare ingår arbetsvillkorsdirektivet. Arbetsvillkorsdirektivet kan innebära att de svenska kollektivavtalen fasas ut och istället blir det EU:s myndigheter som bestämmer svenska löner och villkor. 

KRIGET MOT BILISMEN

Socialdemokraterna är stora förespråkare för arbetet emot ”klimatförändringarna”. På hemmaplan ser vi  att det pågår ett krig mot bilismen. Skatten på bränsle höjs, parkeringsavgifter införs överallt, skattesystemet bonus-malus gör det dyrt för vissa bilägare, man vill införa ”miljözoner” där endast miljövänliga bilar får köra. Löfven har till och med sagt att han vill förbjuda försäljning av fossildrivna bilar år 2030. Socialdemokraterna och deras grupp S&D vill implementera dessa principer inom hela EU. Men arbetet emot ”klimatförändringarna” gäller inte bara bilismen utan man vill även ”omstrukturera” industrin. Vilket i princip betyder att industrin i Sverige och EU ska avvecklas i syfte att ”bekämpa klimatförändringarna”. 

GLOBAL MASSINVANDRING

När det gäller flyktingpolitik och migration så vill givetvis socialdemokraterna att detta dilemma ska ”lösas på EU-nivå”. Vi har sett vad socialdemokraternas flyktingpolitik gör för Sverige – ett totalt misslyckande – och detta vill Löfven & Co implementera inom hela EU. Kom ihåg att socialdemokraterna skrev under Förenta Nationernas migrationsavtal som heter Global Compact for Migration. Detta avtal innebär i princip slutet för den suveräna nationalstaten som vi känner den eftersom avtalet tvingar medlemsländerna att ge första klass service till alla migranter som kommer till landet. Om något EU-land inte rättar sig efter avtalet så kommer EU troligtvis att utfärda ekonomiska sanktioner. 

Socialdemokraterna älskar iden med 5g och vill att hela EU ska införa 5g. Personligen anser jag att 5g antagligen är det största hälsorelaterade experiment som vi svenskar kommer att utsättas för på grund av den strålning som 5g-masterna och  sensorerna kommer att utstråla.

BANKERNAS FRÅGOR

Socialdemokraterna stödjer iden om EU:s penningtvättdirektiv. Det är på grund av EU:s penningtvättdirektiv som vi bankkunder blir behandlade som kriminella när vi handlar med kontanter på banker. Det är på grund av detta direktiv som bankerna ställer personliga frågor för att uppnå ”kundkännedom” där  vi måste redovisa var vi har fått pengarna ifrån annars får vi inte sätta in pengarna på vårt eget bankkonto.  Ett rent övergrepp om du frågar mig. Socialdemokraterna stödjer EU:s penningtvättdirektiv och vill givetvis expandera detta direktiv för att införa ytterligare ökad kontroll av bankkunder inom hela EU.

Socialdemokraterna vill att EU ska beskatta Sverige.

Socialdemokraterna inför med nöje EU:s direktiv gällande hälsa i Sverige. Dessa direktiv kan komma att ta död på alternativmedicinen i Sverige samt att EU:s regler om maximivärden för kosttillskott kan göra kosttillskotten verkningslösa. Löfven & Co är ofta överambitiösa vad gäller att implementera EU-direktiv – vi svenska medborgare får betala notan. Socialdemokraterna vill givetvis att EU:s regler gällande alternativmedicin och kosttillskott ska gälla i hela EU, vilket är ett dråpslag mot hälsofriheten i Europa.

SAMMANFATTNING

Om man ska sammanfatta socialdemokraternas EU-politik såskulle jag vilja beskriva den som mer EU och mindre Sverige. Personligen anser jag att ju mer makt Bryssel får desto svårare för oss medborgare att påverka politiken och jag antar att det är just detta som är syftet med projekt EU. 

SOCIALISTS AND DEMOCRATS

Den grupp som de svenska socialdemokraterna till hör i Europaparlamentet heter Socialists and Democrats (S&D). Jag ögnade igenom S&D:s valmanifest som mest bestod av floskler. Men kortfattat skulle man kunna säga att S&D vill ha mer EU och mindre nationalstater. De svenska socialdemokraterna och S&D har mycket gemensamt.

För att ”värna om miljön” så vill S&D ”förnya” den europeiska industrin. Man vill med andra ord nedmontera hela industrin i Europa för ”klimatets skull”. Kanske man istället vill att industrier flyttar till tredje världen ”för jämlikhetens skull” eller för att tredje världens länder ”genererar mindre växthusgaser”. Vi ser alltså en extrem omfördelningspolitik som kan sabotera den västerländska industrin.

S&D vill motarbeta ”falska nyheter” eftersom dessa ”utsätter vår demokrati för påtryckningar och manipulerar den demokratiska processen”. Här borde varningsklockorna ringa högt eftersom vad S&D pratar om är ren censur. EU utövar redan påtryckningar på IT-jättarna eftersom EU vill stoppa den information som sprids på dessa plattformar. Vi ser redan hur Morgan Johansson påverkar IT-företagen i Sverige och ber dem plocka bort ”misshaglig” information. S&D är  stora anhängare av EU:s copyrightdiretiv

S&D vill slåss för den ”digitala revolutionen”. Med andra ord så vill de ha ett övervakningssahmälle som inkluderar självkörande bilar, sakernas internet och 5g.

 

Relaterat:

Socialdemokraterna röstar för att avveckla det svenska kollektivavtalet:

http://www.fjellner.eu/socialdemokraternas-hyckleri-om-sociala-pelaren/

Regeringen Löfven skriver under FN:s massinvandringsavtal :

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lofven-skriver-under-fns-kritiserade-migrationsavtal-/

Regeringen Löfven stödjer EU-skatt på IT-bolag. Hur länge dröjer det innan vi alla får betala skatt till EU?

https://www.expressen.se/dinapengar/daniel-ek-vadjar-till-lofven-om-att-slippa-ny-eu-skatt/

Regeringen Löfven stödjer EU:s arbetsvillkorsdirektiv. Detta kan innebära att svenska kollektivavtal fasas ut:

http://www.kristianstadsbladet.se/article/jasenko-selimovic-stefan-lofven-s-dodade-den-svenska-modellen/

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.