SOCIALDEMOKRATERNA “VARNAR” FÖR SVERIGEDEMOKRATERNA

September 2022

Socialdemokraterna har pressträff 2 september där man “varnar” för Sverigedemokraterna på grund av  deras framgångar i opinionsmätningarna. 

   En allvarlig och desinformerande Anders Ygeman varnar för SD:s framgång i opinionsmätningarna. En nedtyngd Peter Hultqvist ojjar sig likaväl. Regeringen Andersson bidrar med vapen och pengar till Ukrainfakonflikten och Hultqvist kallar detta agerande för  en bra och säkerhetsmässig svensk utrikespolitik. Enligt Hultqvist är SD odemokratiska och opålitliga och han menar att en tidigare SD:are har spridit “desinformation” om Ryssland och Ukrainakriget. Hultqvist menar att Egil Putilov spridit “desinformation” å SD:s vägnar. Representanter för SD har träffat representanter från Assads regering och Hultqvist menar att Assad är en  fruktansvärd person. Hultqvist varnar nu för att SD kan få tillgång till information som är central för rikets säkerhet.

   Farbror Ygeman fortsätter och menar att SD är auktoritärt, högerextremt och menar att SD vill ta kontroll över samhället. Ygeman vill inte att SD ska ha tillgång till utnämningsmakten (utnämna domare, personal etc till nyckelbefattningar). Ygeman menar att det fria och oberoende Sverige nu står på spel. Ygeman säger att SD kan gå i Ungerns fotspår och detta är mycket allvarligt. Ygeman säger även att SD har en “Putin-koppling” och Ygeman tycker att Ulf Kristersson måste förhindra detta inflytande.

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

Be the first to comment on "SOCIALDEMOKRATERNA “VARNAR” FÖR SVERIGEDEMOKRATERNA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.