PETER BREGGIN OM SKOLSKJUTNINGAR

Februari 2018

I nedanstående video så intervjuas Dr. Peter Breggin där han talar om den gemensamma nämnaren för många av dessa skolskjutningar. Nämligen att gärningsmännen väldigt ofta intar psykiatrisk medicin, en medicin som bland annat har aggressivitet och tvångstankar som biverkningar.

Dr. Peter Breggin:

Jag har varit inblandad i ett antal fall i from av legal expert. Jag har kunnat spåra utvecklingen av det hela. Eric Harris till exempel. Ett år före hans dåd så började han med SSRI-medicin. Han fick negativa bieffekter och började med den psykiatriska medicinen Luvox. Man kan faktiskt utläsa hur Harris blev sämre och sämre under tiden han får medicin. Han fick medicineringen på grund av tvångstankar. Vi vet att Harris intog medicinen dagen för hans dåd.

Ett annat fall var Joseph Wesbecker som gick till sin före detta arbetsgivare med en AK-47 och sköt ihjäl åtta personer. Wesbecker blev psykotisk när han gick på Prozac.

Psykiatrisk medicin skapar aggression och ångest och kan trigga igång personen. Medicinen kan göra en person manisk, vissa kan bli psykotiska. Gärningsmannen på The Washington Naval Yard gun gick på Trazodone, som är en antidepressiv medicin som blockerar upptagningen av seretonin. Det finns många studier som pekar på att personer på psykiatrisk medicin förlorar empatin för sina medmänniskor.

Referens:

http://thefreethoughtproject.com/family-members-say-florida-school-shooter-antidepressants-emotional-issues/

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/skolskjutning-i-florida

Be the first to comment on "PETER BREGGIN OM SKOLSKJUTNINGAR"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.