SKA DU RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA I VALET 2018?

socialdemokraterna_miljözoner_riksdagsvalet_förbud diesel och bensin

Augusti 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

 

Ska du rösta på socialdemokraterna i valet 2018? Grattis, det är din medborgerliga rättighet och frihet att rösta på vilket parti du vill. Själv tänker jag inte rösta på socialdemokraterna i valet 2018.

Min personliga åsikt om socialdemokraterna är att de var ett bra parti en gång i tiden. Socialdemokraterna byggde upp Sverige och de ska de ha credit för.

Men det var då, dagens socialdemokrater är en helt annorlunda sak. Här nedan är några punkter som oroar mig och som gör att jag inte kan rösta på Stefan Löfven och Socialdemokraterna i valet 2018.

1. MASSINVANDRINGEN. Det mest påtagliga vad gäller Stefan Löfven och Socialdemokraterna för denna mandatperiod är givetvis massinvandringen. Stefan Löfven har tagit emot hundratusentals flyktingar till Sverige.  Summan för sossarnas flyktingpolitik kan hamna på 40 miljarder kronor eller mer per år.   Svenskarna trängs undan i sitt eget land. Magdalena Andersson höjer skatter gång efter annan för att bekosta en flyktingpolitik som inte många stödjer.  Om du tror att Stefan Löfven och Socialdemokraterna är färdig med massinvandringen så har du fel. Migrationsverkets rapport som kom i juli 2018 indikerar att regeringen Löfven vill ta in ytterligare hundratusentals flyktingar till Sverige de närmsta åren. Vilket är en politik som helt enkelt är galen. Denna massinvandring går att stoppa eller begränsa men den går inte att stoppa om socialdemokraterna får fortsatt mandat.

Sedan har vi givetvis de återvändande IS-krigarna. Svenskar har åkt ned till Mellanöstern och stridit för IS. Sedan när de har stridit färdigt så åker de hem till trygga Sverige igen. Vad gör regeringen Löfven när dessa IS-krigare återvänder? Sätter man dem i finkan? Nix, de släpps in i landet som om ingenting har hänt och faktum är att dessa återvändande IS-krigare blir belönade med svensk välfärd: de får skyddad identitet, bostad, försörjningsstöd och subventionerad terapi. Vad blir sossarnas nästa steg? Ska man erbjuda amnesti till alla IS-krigare i Mellanöstern och låta Sverige bli en fristad för dem?

CENSUR. Och vad gör sossarna när folk kritiserar deras politik? Jo man skapar ett Sanningsministerium beståendes av Morgan Johansson, Peter Eriksson, Thomas Mattsson (Expressen) och Jeanette Gustafsdotter – Tidningarnas Utgivningsbyrå. Detta Sanningsministerium besöker Facebook, Twitter och Google och instruerar dessa att ta bort ”fake news” och ”hat och hot”. Det vi bevittnar på sociala medier är ren censur. Givetvis så vill Sanningsministeriet att överstatliga EU ska reglera sociala medier.

1.5. SKATTEFANATIKER. Socialdemokraterna och Magdalena Andersson har gång efter annan höjt skatter under deras mandatperiod. Detta gäller inte minst skatter gällande bilismen. Socialdemokraterna har implementerat Bonus-Malus som är ett system för fordonsskatt. För vissa bilägare kommer fordonsskatten att höjas rejält tack vare sossarnas Bonus-Malus. Tillsammans med Miljöpartiet har Socialdemokraterna sett till att höja skatten på bränsle och nu betalar vi över 16 kronor litern och Socialdemokraterna är knappast färdiga. I Stockholms förorter kunde man förut parkera sin bil på gatan utan att behöva betala parkeringsavgift men det håller Socialdemokraterna och Miljöpartiet på att ta bort.  Gillar socialdemokratiska väljare att bli sönderskattade? Får S fortsatt mandat så kommer skattefanatismen att fortsätta. 

parkering stockholm_socialdemokraterna_miljöpartiet
Karta över nya införda parkeringsavgifter i Stockholm. Dessa nya avgifter är ett påhitt av de rödgröna.

2. EUROPEISKA UNIONEN. Socialdemokraterna älskar EU och debatten i Sverige om EU är bra eller dåligt är lika med noll. Men läser man på lite grann så ser man att det är EU som styr Sverige. Svenska myndigheter pratar inte om annat än om EU:s direktiv och förordningar på deras hemsidor.  På regeringens hemsida ser man hur riksdagen regelbundet  röstar om att anpassa svenska lagar efter EU:s direktiv och förordningar. Socialdemokraterna har bidragit starkt till att överlämna den svenska makten till Bryssel. Nere i Bryssel så röstar socialdemokratiska parlamentariker uteslutande på mer EU och mindre Sverige. EU:s mål är att styra allt i Sverige. Och då menar jag din lön, din pension, ditt ob-tillägg, priser, regler, barnomsorg. Ja jag menar allt. Vad händer om vi ogillar EU:s beslut om våra löner, våra arbetsvillkor, vår barnomsorg etc? Ingenting händer eftersom EU inte är en demokrati utan en plutokrati (elitstyre). För tillfället kan vi säga nej till EU men en vacker dag har EU all makt och då är det försent. Jag personligen anser att vi borde göra som britterna och lämna EU, på så sätt kan vi stå på egna ben – vi behöver ett Swexit.

3. ETT KONTANTLÖST SVERIGE. Kontanterna försvinner i Sverige och vi går mot ett kontantlöst samhälle. Personligen anser jag att det är snudd på diskriminering när jag inte får betala med kontanter på ett ställe. Socialdemokraterna har inte gjort mycket för att vi ska behålla kontanterna i Sverige utan istället så låter sossarna de privata svenska bankerna göra som de behagar. Anledningen till att vi går mot ett kontantlöst Sverige beror just på att de svenska privata bankerna har sådan makt. De vill inte ha kontanter. Det som behövs göras är lagstiftning om att kontanter ska finnas i Sverige och att man ska kunna betala med kontanter överallt. Detta är ett demokratiproblem eftersom vi hamnar helt i bankernas händer om Sverige blir kontantlöst. Lägg sedan till EU:s inblandning i svenska banker. Det är på grund av EU som man får svara på konstiga frågor när man vill handla med kontanter på banker.

4. FATTIGPENSIONÄRER. Ordet fattigpensionär hamnade på allas läppar. Anledningen till att vi har fattigpensionärer idag beror på att våra politiker bestämde på 1990-talet att svenskarna hade för bra pension. Pensionssystemet arbetades om och resultatet är fattigpensionärer som får leva fattiga som kyrkråttor. Politikerna själva drabbas inte av sina egna riksdagsbeslut – de har pensioner, förmåner och villkor som vi dödliga inte har. Socialdemokraterna har haft fyra år på sig att förbättra pensionen men har inte gjort ett dyft. Av någon outgrundlig anledning så börjar Stefan Löfven prata om förbättrad pension några månader inför valet. Den enda som tror på Löfvens snack är Anders Lindberg på Aftonbladet.

5. FÖRSÄKRINGSKASSAN. Försäkringskassan blev en brutal maskin som kastade ut sjuka svenskar på gatan utan sjukpenning. Det var regeringen Reinfeldt som startade denna utrensning och det var regeringen Löfven som tog över stafettpinnen. Faktum är att Socialdemokraterna har försämrat försäkringskassan ytterligare genom att försvåra för LSS. Varför ska vi betala höga skatter när vi inte får valuta för pengarna vid sjukdom? Passa dig för att bli sjuk i socialdemokraternas Sverige.

6. ELPRISER. Elpriserna i Sverige har skenat iväg. Anledningen till detta är bland annat att den svenska energiförsörjningen privatiserades på 1990-talet. Detta efter påtryckningar från EU. Nu för tiden kan elbolagen höja priserna som de behagar och den socialdemokratiska regeringen låter dem hållas. El i Sverige är alldeles för dyrt och det kommer att bli ännu dyrare med en socialdemokratisk regering.

7. HYRESRÄTTER. Det behövs fler hyresrätter i Sverige. Inte till flyktingar utan till svenskar. De nyproducerade hyresrätterna är alltför dyra.

8. MILJÖEXTREMISM. Börjar du bli less på att bensinen kostar över 16 kronor litern. Känns det irriterande att parkering och att ha bil rent generellt är väldigt dyrt. Den främsta anledningen till att bilen börjar bli svindyr är på grund av de klimat-och miljöregler som socialdemokraterna anammat. Denna klimatagenda är i botten ett påhitt av globalister inom FN och EU.    Socialdemokraterna planerar extrema åtgärder för att ”rädda” miljö och klimat. De vill bland annat utrota bilen (tillsammans med Miljöpartiet) genom att göra det så dyrt och krångligt som möjligt att äga bil.  Det så kallade klimathotet är egentligen en globalistisk politisk agenda och har ingenting med klimat och miljö att göra. Läs själv vilka åtgärder de vill åta för att ”rädda miljön”.

5G. Nu håller 5g på att implementeras i Sverige. Den myndighet som ska värna om vår hälsa, Strålsäkerhetsmyndigheten, jobbar istället för telekomindustrin. Strålsäkerhetsmyndigheten har struntat i att göra en riskbedömning vad gäller 5g även fast det finns ett stort motstånd världen över mot just 5g, inte minst från forskningsvärlden. 5g innebär strålning på nivåer som vi aldrig har blivit exponerade för förut. Dessa antenner ska sättas upp överallt så det går inte att undvika strålningen. Var beredd på att  sjukdomarna kommer att öka. Givetvis så förs det ingen debatt om 5g utan man smäller bara upp det internationellt. Socialdemokraterna och de rödgröna är stora förespråkare för 5g. Umeå ska bli den första staden i Sverige med 5g.

 Vissa säger att det bara finns två partier i riksdagen: Sverigedemokraterna och Sjuklövern. Jag är benägen att hålla med i den kritiken.

Lycka till.

Foto

https://www.flickr.com/photos/europaportalen/licens

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.