SKA DU RÖSTA PÅ MODERATERNA I VALET 2018

rösta på moderaterna 2018

Februari 2018

PRENUMERERA/SUBSCRIBE


 

Ska du rösta på moderaterna i riksdagsvalet 2018? Grattis, det är din medborgerliga rättighet att rösta på vilket parti du vill. Vi har fortfarande demokrati i Sverige och vi borde vara rädd om den så gå och rösta. Själv kommer jag inte att rösta på Ulf Kristersson och moderaterna i valet 2018.

Jag tycker inte att allt är galet med moderaterna. Det jag gillar hos moderaterna är att de vill införa tiggeriförbud, de vill ha hårdare straff och de vill ha sänkta skatter.

 

De saker jag inte gillar med moderaterna är:

a) EU. De är EU-vänliga. EU håller på att ta över Sverige och svensk suveränitet är i farozonen.  Läser man på lite grann så ser man hur EU:s förordningar och direktiv styr Sverige. Och vi vanliga medborgare har absolut ingenting att säga till om – och det är precis så som EU vill ha det.  Från och med nu kommer det att komma mer och mer förordningar från Bryssel och Sverige kommer inte att ha något annat val än att lyda. Vi behöver ett Swexit. Makten ligger i Bryssel och Moderaterna har hjälpt till att flytta makten dit.

b) FACKEN.  Moderaterna är fiender till facken. Regeringen Reinfeldt satte igång processen med att försämra för facken och han gjorde ett ypperligt jobb. Hundratusentals människor lämnade facken på grund av höjda avgifter och andra saker. Reglerna gällande A-kassa blev stränga och det blev nästan omöjligt att leva på sin A-kassa om man blev arbetslös. Detta är mycket moderaternas förtjänst och de kör fortfarande på i samma stil. Tips: bli inte arbetslös i moderaternas Sverige.

KONTANTLÖST SVERIGE. Kontanterna försvinner i Sverige och vi går mot ett kontantlöst samhälle. Personligen anser jag att det är snudd på diskriminering när jag inte får betala med kontanter på ett ställe. Moderaterna har inte gjort mycket för att vi ska behålla kontanterna i Sverige utan istället så låter moderaterna de privata svenska bankerna göra som de behagar. Anledningen till att vi går mot ett kontantlöst Sverige beror just på att de svenska privata bankerna har sådan makt. De vill inte ha kontanter. Det som behövs göras är lagstiftning om att kontanter ska finnas i Sverige och att man ska kunna betala med kontanter överallt. Detta är ett demokratiproblem eftersom vi hamnar helt i bankernas händer om Sverige blir kontantlöst. Lägg sedan till EU:s inblandning i svenska banker. Det är på grund av EU som man får svara på konstiga frågor när man vill handla med kontanter. Moderaterna har inte gjort mycket för att motarbete det kontantlösa Sverige.

c) FÖRSÄKRINGSKASSAN.  Försäkringskassan blev en brutal maskin som kastade ut sjuka svenskar på gatan utan sjukpenning. Det var regeringen Reinfeldt som startade denna process och nuvarande moderater fortsätter i samma spår. Det är nästan som om moderaterna vill förbjuda sjukdom.

d) NATO. Alliansen och i synnerhet moderaterna vill ta in Sverige i krigsorganisationen Nato. Just nu så omringar Nato Ryssland. Nato har placerat ut vapen och manskap längs Rysslands gränser samtidigt som Nato påstår att det är Ryssland som är aggressivt. Vilket skämt. Skulle det bli krig mot Ryssland så kommer Nato att använda Sverige som bas för attacker mot Ryssland. Således blir Sverige föremål för rysk vedergällning. Nato vill kontrollera Östersjön och ytterligare förstärka spänningarna i världen.

e) FRIHANDELSAVTAL. Moderaterna är positiva till frihandelsavtal. Dessa frihandelsavtal kommer att ge internationella storföretag enorm makt och avtalen kommer att drabba alla negativt – förutom för företagen själva. Vi kommer med stor sannolikhet se ännu mer lönedumpning i Sverige bland annat på grund av att utländsk arbetskraft kommer hit. Dessa har låglönearbetare och följer inte kollektivavtal. Således kan de dumpa arvodena och konkurrera ut svenska arbetare som har  bättre löner.   Kolla dig omkring, hantverkeriet i Sverige görs av folk från Polen etc. Detta är ett resultat av EU:s öppna gränser.

f) MILJÖEXTREMISM. Precis som många andra partier så har de svalt iden om att vi ”måste rädda världen från miljömässig undergång”. Det så kallade klimathotet är en politisk agenda och har ingenting med klimat och miljö att göra. Läs själv vilka åtgärder de vill åta för att ”rädda miljön”. Det är en agenda om kontroll baserad på manipulerad vetenskap.

g) BOSTÄDER. I ett moderatiskt samhälle så blir hyrorna högre och fastighetsägarens makt blir större. Moderaterna är starka förespråkare av marknadshyror. I moderaternas Sverige kan hyrorna höjas drastiskt och hyresgästens villkor kan försämrar. Ditt val.

h) FLYKTINGKVOTER. Moderaterna är förespråkare av EU:s flyktingkvoter. Detta innebär att man låter EU få bestämmanderätten över svensk flyktingpolitik och hur många flyktingar som får komma till Sverige.

i) FATTIGPENSIONÄRER. Moderaterna har hjälpt till att skapa fattigpensionärer i Sverige och de har inga planer på att förbättra för pensionärerna. Tvärtom så vill Ulf Kristersson höja pensionsåldern. Skamligt. Politikerna själva drabbas givetvis inte av deras egna riksdagsbeslut. De har villkor och förmåner som vi dödliga inte har. Vi måste dränera träsket.

5G. Nu håller 5g på att implementeras i Sverige. Den myndighet som ska värna om vår hälsa, Strålsäkerhetsmyndigheten, jobbar istället för telekomindustrin. Strålsäkerhetsmyndigheten har struntat i att göra en riskbedömning vad gäller 5g även fast det finns ett stort motstånd världen över mot just 5g, inte minst från forskningsvärlden. 5g innebär strålning på nivåer som vi aldrig har blivit exponerade för förut. Dessa antenner ska sättas upp överallt så det går inte att undvika strålningen. Var beredd på att cancer och andra sjukdomar kommer att öka. Givetvis så förs det ingen debatt om 5g utan man smäller bara upp det internationellt. Umeå ska bli den första staden i Sverige med 5g. Alliansen och moderaterna är stora förespråkare för 5g.

 Vissa säger att det bara finns två partier i riksdagen: Sverigedemokraterna och Sjuklövern. Jag är benägen att hålla med i den kritiken.

 

Foto
By nya moderaterna (http://www.moderat.se/nyhetsartikel/ny-vallogotyp) [Public domain], via Wikimedia Commons

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.