SKA DU RÖSTA PÅ LIBERALERNA I VALET 2018?

Februari 2018

Ska du rösta på Liberalerna i riksdagsvalet 2018? Grattis, det är din fulla rätt att rösta på vem du vill. Använd din rösträtt i valet 2018.

Det verkar gå lite sisådär för Jan Björklund och hans liberaler om man nu ska tro på opinionsundersökningarna. I valet 2014 så fick liberalerna 6,5 % och ska man nu tro på marknadsundersökningarna så verkar statistiken gå nedåt.

I Europaparlamentet så har vi Cecilia Wikström – som polar med demokrati-förstöraren George Soros – och hon pratar sig varm om ett Europas Förenta Stater och det gör även liberalerna som helhet, de gillar iden med ett Europas Förenta Stater. Nationell suveränitet är tydligen inte liberalernas önskemål. Liberalerna är bakom EU:s sociala pelare vilket innebär att om detta blir verklighet så är det Bryssel som tar över kontrollen över allt i Sverige: pensioner, löner, socialbidrag, föräldraregler, arbetsvillkor på arbetsmarknaden osv.

Några liberaler pushar iden med tvångsvaccinering och den förälder som inte lyder ska bestraffas med indragen välfärd.

Liberalerna är Nato-kramare och vill att Sverige ska gå med i Nato.

Precis som de flesta andra borgerliga partier så är liberalerna med på försämringen av våra pensioner. Det är ganska imponerande att vi i Sverige nu har fattigpensionärer och ändå röstar bland annat liberalerna på att försämra pensionsfrågan ytterligare genom att de vill att vi ska jobba längre.

Vad gäller asylpolitiken så förespråkar liberalerna just den liberala vägen. De vill även att asylpolitiken ska bestämmas på EU-nivå, detta gör att Sverige inte kommer att ha någonting att säga till om utan det blir Bryssel som bestämmer helt och hållet över Sveriges gränser.

Liberalerna vill ha anonyma vittnen i rätten och det tror jag personligen kan vara en bra ide eftersom så många blir hotade i och med rättegångar.

Liberalerna vill inte ha religiösa friskolor.

När det gäller miljö och klimat så vill liberalerna bestraffa allt med fossilt bränsle. Man vill ha höjd fordonsskatt för alla bilar som inte är miljöbilar. De vill slopa alla miljösubventioner. De vill ha miljöfria zoner i städerna där bilar med fossilt bränsle inte får köra. De vill höga vägavgifter på vissa motorvägssträckor.

Liberalerna vill att papperslösa (illegala invandrare) ska ha rätt till svensk välfärd, de ska få gå i svensk skola och förskola, ska få gratis akutsjukvård. Däremot så vill inte liberalerna att papperslösa ska få försörjningsstöd. Som du säkert känner till så får många illegala invandrare försörjningsstöd (socialbidrag). Ett resultat av rödgrön politik.

 

Referens

Hem

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.