RFID-CHIPP OCH ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET

rfidchipp_sj sl chippbiljetter tåg tunnelbanan buss_aaron russo alex jones_

April 2018

SJ provar chippimplantat istället för biljetter. SL är också intresserad av att använda chippimplantat istället för biljetter. Slutmålet är att alla resenärer ska ha ett mikrochipp under huden för att kunna åka tåg, buss och tunnelbana istället för passerkort.

SJ OCH RFID-CHIPP ISTÄLLET FÖR BILJETTER

För något år sedan så satte SJ igång att testköra RFID-chipp (Radio Frequency Identification) på deras tågresor. Microchippet skjuts in i handen oftast mellan tummen och pekfingret och ersätter en vanlig tågbiljett.  Chippet är utrustat med ditt  ID-nummer. Tågvärden har en app som skannar av resenärens chipp.  SJ är först i världen med att testa chippbiljetter (varför är jag inte förvånad?).

SJ är redan ett av Sveriges mest digitala bolag vilket bidrog till en kort startsträcka för projektet. Chippbiljetten är ett bra exempel på hur vi gärna testar nya idéer tillsammans med kunderna och driver den digitala utvecklingen framåt, säger Peter Dahlqvist, chef för SJ:s företagsförsäljning.

Även SL är intresserad av att använda chippbiljetter i deras nätverk.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för människor att åka. I vår bransch pratar man mycket om det som ”bring your own ticket” just nu, det vill säga att man inte ska vara beroende av en biljettapparat utställd av SL. Det vore så klart trevligt att kunna gå förbi och blippa med handen, säger Karl Rydahl.

På tal om RFID-chipp och globalisering  så  var SJ inbjudna till globalisternas toppmöte World Government Summit i februari 2018 i Dubai där SJ kunde berätta om deras framgångar med chippade resenärer. Här i Sverige är det det Stockholmsbaserade techföretaget EPI-center som hjälper SJ med chippandet.

SJ chippbiljet_RFID-chipp tåg_SL kollektivtrafik tåg tunnelbana buss_
SJ har provat (RFID) chippbiljetter sedan år 2016. Även SL har visat intresse för att ha mikrochipp istället för biljetter i kollektivtrafiken.  Foto: SJ. 

 

Video nedan: reklam för RFID-chipp. 

 

RFID-MICROCHIPPING OCH  GLOBALISERINGEN

På tal om RFID-mikrochipping. Aaron Russo var filmproducent. Han blev bekant med Nelson Rockefeller och de utvecklade en vänskap. Efter ett tag så började Nelson Rockefeller avslöja för Aaron Russo vilken plan som denna planets elit har. En del av denna plan var en chippad befolkning i syfte att uppnå kontroll.  I nedanstående video så intervjuas Aron Russo av Alex Jones från Info Wars.

 

ETT KONTANTLÖST SAMHÄLLE

Aaron Russo:

Eliten vill ha en världsregering. Denna regering kommer att styras av bankindustrin. EU och Euron är en del av denna plan. Nu försöker de göra något liknande i USA som kommer att heta den Nordamerikanska Unionen. Eliten vill skapa en valuta som heter Amero. En del av elitens plan är även att alla ska ha ett RFID mikrochipp inplanterat under huden. Eliten kommer att ta bort alla kontanter i samhället och alla pengar kommer att finnas i chippet (kontantlöst samhälle). Det innebär att världsregeringen kommer att kunna ta pengar från ditt chippade bankkonto. De kan påstå att man har betalt för lite skatt och helt enkelt ta pengarna utan att man kan göra något. Och om du protesterar mot att de drar pengar från ditt konto så kommer de att stänga av ditt bankkonto. Du blir en slav.

“9/11 GJORDES AV VÅR EGEN REGERING”

Nio månader före 9/11 så berättade Nelson Rockefeller att något stort skulle ske. Efter denna händelse så kommer USA att invadera Afghanistan – för att kontrollera de pipelines som finns där. USA kommer att invadera Irak för att ta kontroll över oljan och etablera en bas i Mellanöstern som blir en del av the New World Order. Vi kommer att föra ett krig mot terrorn där det egentligen inte finns någon egentlig fiende. Hela kriget mot terrorn är egentligen bara en stor bluff. Men det är ett bra sätt för amerikanska regeringen att kontrollera det amerikanska folket. 9/11 var gjort av vår egen regering och av folk inom vårt banksystem. De ville skapa skräck hos amerikanarna så att USA:s regering kunde kontrollera dem. Om någon säger att ”kriget mot terrorn” är en bluff så kommer de att göra allt för att motarbeta dig och idiotförklara dig.

Läs mer:

SJ är stolta att de är först i världen med chippbiljetter. Kanske det är sant det som sägs att Sverige är ett slags experimentland för den Nya Världsordningen:

SJ: “vi är först i världen med rfidchipp istället för biljetter

Newsvoice och Torbjörn Sassersson om SJ och chipp:

Newsvoice om rfid-chipp och SJ.

JMM: Epicenter och mikrochipp:

JMM: epicenter inplanterar RFID-chipp.

Prenumerera på artiklar från jmm.nu/subscribe.

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.