SD DISSAR ALTERNATIVMEDIA

alternativ media_sd_

Juli 2018

Sajten Svegot har kommit med nyheten om att SD har en lista över alternativ media som politiker inom Sverigedemokraterna inte får länka till. Istället uppmanas SD:arna att länka till mainstream media.

Svegot kom ut med informationen att Sverigedemokraternas ledning har förbjudit SD-politiker att länka till alternativmedia och istället bör man länka till mainstream media. Här är några av de alternativ media som SD har förbjudit att länka till. Du hittar en länk längst ned på sidan till dokumentet.

Svegot
Motgift
Fria Tider
Nya Tider
Pettersons blogg
Alternativ för Sverige
Granskning Sverige
Nordfront
Nationell Idag
Nya Tider

och flera till…

Enligt dokumentet så vill SD istället att man hänvisar till källor såsom DN, SvD, Aftonbladet, public service och så vidare.

TILLÅTET OCH INTE TILLÅTET

Jag läser i en tråd på Facebook att flera aktiva SD-politiker har blivit hotade med uteslutning  eftersom de har delat bloggartiklar från sajter såsom Anthropocene (Lars Bern), Peter Krabbe och Morpheus blogg eftersom SD:s ledning ansåg dessa sajter  vara “konspirationsteorier”. En SD-politiker berättar hur han fått reprimander när han länkat till sajten Fria Tider.

Den före detta SD-politikern Eddie Ek berättar hur SD-ledningen gång efter annan förklarade till Eddie och andra SD-politiker att man aldrig ska länka till alternativ media. Eddie Ek säger också att SD-politiker blivit instruerade att inte svara på frågor från alternativmedia och det är välkänt bland alternativmedia att SD inte är villiga att ställa upp på frågor.

sd_lista_alternativ media_förbud länka

En person inom SD säger på Facebook att man bör kontakta sin lokala ombudsman om man är osäker på om man ska länka till ett specifikt medium. Eller så kan man ta det säkra före det osäkra och inte länka överhuvudtaget.

FRAMGÅNGAR TACK VARE ALTERNATIVMEDIA

Ingrid Carlqvist på sajten Svegot skriver:

Utan alternativmedierna hade SD aldrig nått de opinionssiffror vi nu ser. Utan alternativmedierna hade svenska folket fortfarande varit totalt hjärntvättat och marscherat vidare mot sin egen undergång. Utan alternativmedierna hade mainstream-medierna aldrig tvingats börja skriva om invandrargängens kriminalitet, om att de flesta överfallsvåldtäkter och i princip alla gruppvåldtäkter utförs av utländska män och utan oss hade det svenska folket fortfarande inte känt till att vi håller på att bli en minoritet i vårt eget land.

Detta vet förstås SD:s partiledning. Ändå utfärdar de fatwor till sina medlemmar om att de inte får länka till oss. Att något är ruttet inom Sverigedemokraterna är uppenbart för de flesta vid det här laget.

Slutcitat

 

Sajten Svegot:

Svegot om SD

Be the first to comment on "SD DISSAR ALTERNATIVMEDIA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.