SCOTT TIPS I SVERIGE

 Maj 2018

Scott Tips från Natural Health Federation besöker Sverige år 2015. NHF är orsaken till att vi fortfarande kan äta kosttillskott i Sverige. 

 Scott Tips är President för NHF International. Nedanstående video är från 2015 då Scott Tips gästade svenska NHF. I denna föreläsning pratar Scott tips bland annat om kriget mot vitaminer och mineraler. Även fast kosttillskott är bland det säkraste man kan äta för att skydda sin hälsa så svartmålas regelbundet dessa preparat. Svartmålningen sker i massmedia, på tv och på forum på internet (inte minst av “experter” på tv).  Man vill få det till att vitaminer och mineraler är farliga i syfte att sedan kunna lagstifta mot dessa. Man målar upp ett “hot”.  Anledningen till att vi ser ett krig mot näringstillskott beror givetvis på att Läkemedelsindustrin tjänar pengar på sjuka människor. Samtidigt avslöjar Scott Tips att det som orsakar mest dödsfall i världen är att gå till sin läkare. De flesta lyssnar på sin läkare,  som rekommenderar att man tar influensavaccin, som rekommenderar läkemedelsindustrins produkter istället för att äta kosttillskott.  Man höjer även priser på vitaminer och mineraler för att göra det ännu mer svåråtkomligt.

Tips ger information om vilka vitaminer och mineraler vi bör ta samt även tips på hur vitaminer och mineraler kan hjälpa till att förebygga och kanske t.o.m. bota vissa sjukdomar. Tips nämner även hur viktigt det är för oss som bor på dessa nordliga breddgrader att regelbundet få i oss D-vitamin, vitamin och andra preparat. Även K2 och magnesium rekommenderas. Runt ekvatorn finns det mindre fall av cancer eftersom de får så mycket sol.

Tips nämner en metod som har botat många cancerpatienter (GcMAF). Men eftersom denna metod är ett hot mot läkemedelsindustrin så har den blivit stämd av engelska staten. Scott Tips dissar även Wikipedia eftersom Wikipedia regelbundet sprider desinformation om NHF och gör reklam för läkemedelsindustrin produkter.  Tips nämner sajten Quackwatch som är en frontgrupp för läkemedelsindustrin och som är duktig på att sprida desinformation om NHF. Tips menar att FDA (Food and Drug Administration – en motsvarighet till Läkemedelsverket och Livsmedelsverket) är helt i händerna på läkemedelsindustrin.

http://www.thenhf.se/


Be the first to comment on "SCOTT TIPS I SVERIGE"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.