SAUDIARABIENS KRIG I JEMEN

kriget i jemen_saudiarabien_usa

Maj 2018

Joel Skousen blir intervjuad om kriget i Jemen och Mellanöstern. Jemen blev attackerat när de rapporterade om att USA stödjer ISIS.

Intervjun släpptes mars 2018 och gjordes av YouTubekanalan The Black Banners of East Satelite. Storbritannien har sålt militärt material till Saudiarabien för sex miljarder dollar. England har även bidragit med personal som assisterar Saudi arabien i dess krig mot Jemen. Även USA har sålt stora mängder vapen till Saudiarabien, dessa vapen används nu i kriget mot Jemen.

USA STÖDJER ISIS

Skousen säger att för några år sedan så var Jemen en del av den koalition som bestod av Saudiarabien, Bahrain, Turkiet och Israel. Denna grupp tillsammans med USA stödde terroristgrupper i Syrien. Skousen menar även att det var USA och Storbritannien som skapade ISIS och att de även beväpnade IS.  Orsaken till att de skapade ISIS var att USA och England ville ha en ursäkt för att komma och kriga i Syrien. Jemen upptäckte att USA stödde ISIS i Mellanöstern och Jemen rapporterade detta. I samma veva så lämnade Jemen koalitionen på grund av att koalitionen stödde IS.  Ett tag senare så gjorde USA en militär operation i Jemen vilket resulterade i att 20 civila dödades. Operationen hade inte godkänts av Jemens  regering. När Jemen bytte sida så började Saudiarabiens attack mot Jemen. USA och England hade sålt omfattande militär utrustning till Saudiarabien. Saudis attack har resulterat i en omfattande humanitär katastrof i Jemen. Enligt Skousen så  handlar mycket av detta krig om att USA tillsammans med  Storbritannien och Saudiarabien bedriver ett proxykrig mot Iran. Iran är det egentliga målet eftersom Iran är det enda muslimska landet som kan stå på egna ben vad gäller vapen. USA tillåter inte detta och Saudiarabien har i många år varit en marionett åt USA och England.kriget i jemen_USA_storbritannien_saudi-arabien

Saudiarabien attackerar Jemen skoningslöst. USA och England hjälper Saudiarabien i dess attacker.

ISRAEL SKA ATTACKERA IRAN

Skousen berättar att det hölls ett möte i London år 2006.  På det mötet pratades det om att Israel hade blivit utvalt att anfalla Iran. Personerna på mötet var missnöjda att Israel inte hade gjort denna attack ännu men Israel menade att Syrien måste först hanteras innan Israel kunde göra sitt jobb med Iran. Det bestämdes att USA skulle vara det land som skulle ta hand om Syrien och en månad efter detta möte så sade USA:s John Kerry att Syrien hade kemiska vapen som de använde på sina civila. Detta var givetvis inte sant men USA behövde en ursäkt för att kriga i Syrien. Planen är att Israel ska anfalla Irans nukleära anläggningar och när Iran sedan slår  tillbaks så ska USA anfalla Iran. En rebell från de USA-stödda rebellerna har sagt att rebellerna fick kemiska vapen från Saudiarabien så det hela var en false flag i syfte att skylla på Assad.

usa_nato_krig_jemen_saudi arabien

USA:s drönare attackerar och dödar folk i Jemen. Photo Djandyw License 2.0

IRAN DET EGENTLIGA MÅLET

USA:s egentliga mål är Iran och det är därför som USA har tre flottor utanför Irans kust som ständigt patrullerar och hotar Iran.  När Ron Paul ställde upp i presidentvalet 2007 så kom CIA med en rapport som sade att Iran inte hade något kärnvapenprogram. Sedan när det var klart att Ron Paul inte skulle bli president så kom CIA året efter med en rapport som sade att Iran nu hade ett kärnvapen program. När Syrien gick med på ett avtal gällande kemiska vapen så hade inte USA någon ursäkt för att kriga i Syrien och det var då som USA skapade ISIS. Ryssland bombade en konvoj lastbilar som tillhörde ISIS och som var på väg till Turkiet. Oljan gick sedan från Turkiet till Israel. Det enda som USA bombade var tomma byggnader. Många av ISIS ledare är tränade av israeliska Mossad och dessa blir sedan ISIS-ledare. ISIS själva vet inte om att de jobbar för amerikanska och engelska underrättelsetjänster.

Video nedan: autentiska videoklipp från kriget i Jemen.

Det irakiska parlamentet fick se videos där USA:s helikoptrar skickade material till ISIS. Den irakiska regeringen klagade till Obama Administrationen gällande tre stora vapendepåer som tillhörde ISIS. Irak ville att USA skulle bomba dessa men USA vägrade. När ISIS hade en segerparad längs en gata efter att ha intagit Mosul så blev USA:s stridspiloter stoppade att attackera ISIS. Det hade varit hur enkelt som helst för piloterna att bomba paraden. Gång efter annan så har ISIS blivit beskyddade istället för attackerade av USA. USA lät ISIS-terrorister fly från Raqqa. USA betalade till och med så att ISIS  kunde eskorteras ut från Raqqa. Skousen misstänker att ISIS sedan har blivit sända till Syrien och rebellerna där. Ryssland har tvingat US att reducera ISIS. Nu ser det ut som Iran kommer att bli målet för USA. De kommer att attackera Iran i Syrien och Hezbolla i Libanon.

jemen krig_usa_saudi arabien

 

PRENUMERERA

Läs mer om kriget i Jemen:

http://jinge.se/mediekritik/usa-djupt-engagerat-i-det-brutala-kriget-i-jemen.htm

USA har i över 15 år låtit sina fjärrstyrda drönare döda folk på måfå i Mellanöstern:

USA:s drönare i mellanöstern

Foto:

jordi bernabeu licens 2.0

2 Comments on "SAUDIARABIENS KRIG I JEMEN"

  1. Åke Johansson | 2019-02-20 at 9:19 am | Reply

    ja om vi kunde bli så kloka att missförstånd kunde lösas med samtal, istället tar enskilda, företag och NATIONER tillfället att berika sig genom vapenhandel, kanske det mest lukrativa och destruktiva man kan ägna sig åt, och jag måste också nämna det mest vidrigaste att utbilda BARNSOLDATER

  2. Åke Johansson | 2018-05-31 at 12:42 pm | Reply

    ja om vi kunde bli så kloka att missförstånd kunde lösas med samtal, istället tar enskilda, företag och NATIONER tillfället att berika sig genom vapenhandel, kanske det mest lukrativa och destruktiva man kan ägna sig åt, och jag måste också nämna det mest vidrigaste att utbilda BARNSOLDATER

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.