SATANISKA RITUELLA ÖVERGREPP (WILFRED WONG)

Oktober 2020

Wilfred Wong från Storbritannien har jobbat i nästan 30 års tid med att avslöja och exponera Satanic Ritual Abuse (SRA). Satanic Ritual Abuse innebär sexuella övergrepp mot barn i sataniska ritualer, mord och kannibalism.I nedanstående video blir Wilfred Wong intervjuad av Sean från SGT-report.

TOPPOLITIKER INVOLVERADE I SRA

Wong har i nästan 30 års tid arbetat emot SRA och han har  hemsidan CASRA.org.uk.

Tidigare premiärministern av Storbritannien Edward Heath (Bilderbergare som tog Storbritannien in i EU år 1973)  var misstänkt för att ingå i en satanistisk  pedofilring som hade mördat 16 barn. Heath dog 2005.  Wong menar att det finns politiska ledare idag i samhället som i hemlighet sysslar med satansdyrkan och i skolarna blir dagens ungar mer eller mindre groomade med skolornas sexualundevisning. Wong menar att barnen måste skyddas från satanisterna, både deras kroppar och sinnen och lösningen är att exponera Satanic Ritual Abuse. Om vi inte exponerar SRA kommer folk inte att tro att fenomenet existerar. 

edward heath_satanic ritual abuse_EU

Storbritanniens tidigare premiärminister Edward Heath var misstänkt för SRA. Heath var bilderbergaren som tog in Storbritannien i EU.

HAMPSTEAD-FALLET

I Storbritannien avslöjades det år 2014 att sataniska rituella övergrepp inkluderat pedofili skett på Hampstead Christ Church Primary School i London England. Visselblåsare var Ella Draper som var mor till barnen Alisa och Gabriel som påstod att de hade blivit utsatta för dessa övergrepp. De sexuella övergreppen skedde på skolan och enligt barnen var lärare, rektorn, socialarbetare, polis och barnens far inblandade. Barnen menade bland annat att ritualerna förutom sex innebar att man dödade bebisar och drack deras blod.
När Ella Draper blev visselblåsare och anmälde händelsen gick etablissemanget till motattack. Mainstream media skapade ett hatdrev mot Ella Draper.  Man menade att Ella Draper hade torterat och indoktrinerat ungarna att komma med dessa påståenden och Ella Draper blev  åtalad. Det slutade i att hon lämnade Storbritannien för att slippa fängelsestraff.

Enligt Wong så gjorde den engelska polisen en två veckors glättig polisundersökning som friade fadern från misstankar. Wong menar att det är ganska vanligt i Storbritannien i sådana här fall att etablissemanget anklagar den visselblåsande föräldern och sedan skickar tillbaks barnen till den förälder som gjorde de påstådda övergreppen. Wong menar att satanister har infiltrerat stora delar av samhället och Wong har namn på journalister som håller på med SRA. Vissa mainstream tidningar sticker ut när det gäller att attackera alla som försöker avslöja SRA till exempel The Daily Mail och The Daily Telegraph.

alisa gabriel draper_hampstead_SRA

Alisa och Gabriel blev utsatta för övergrepp.

RAINES-LISTAN

Raines-listan innehållar namn på politiker och personer som sägs vara involverad i SRA. Listan gjordes av Dr. Joan Coleman som hade behandlat SRA-offer i 30 års tid.

Satanister brukar säga åt deras följare vilka jobb de bör söka i samhället, jobb som gynnar satanisernas agenda. Det finns en person som är med i en satanistik förening i London och hon jobbar i Ministry of Justice och Department of Education. Lagväsendet och utbildningsområdet är två områden som satanister vill vara verksamma i.  Sataniser brukar dyka upp på anti-abort demonstrationer där de utgör  motstånd eftersom  satanisterna är för aborter. Demokraterna i USA är för aborter.  Satanisterna tror att de får makt när de offrar barn och att offrandet tillfredsställer djävulen. Vissa av Black Lives Matter rörelsen har erkänt att de har tillbett demoner och BLM pushar även för satanisternas New World Order agenda.Wong nämner även att det finns cirka 10 rättsfall i England där satanister har fått fällande domar. 

Pensionerade poliser har berättat att när engelska  celebriteter var involverade i fall av övergrepp  så skulle man inte gå vidare i ärendet. Wong menar att om du har de rätta kontakterna i Storbritannien så kan du begå övergrepp mot barn, tortera dem och komma undan med det.

Covid-19 har varit en utmärkt ursäkt för att åberopa en ny världsordning. Man vill även ha en världsregering som ska hantera “klimathotet“. QAnon säger att satanisternas kärlek för symbolism kommer innebära deras fall. Wong säger att just nu finns det mycket misstro mot myndigheter och regeringar i kölvattnet av Coronapandemin i Storbritannien.  Vi mister våra medborgerliga rättigheter, vi blir inlåsta, vi blir översköljda med Coronaregler. Många medborgare ifrågasätter vad myndigheterna håller på med och undrar vem det är som egentligen ligger bakom det faktum att vi mister våra medborgerliga rättigheter? 

 

Foto

By Open Media Ltd. – Open Media Ltd, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62882483

 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below.Be the first to comment on "SATANISKA RITUELLA ÖVERGREPP (WILFRED WONG)"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.