RÖSTA NEJ TILL CETA

Januari 2018

I februari så kommer riksdagen att rösta för eller emot frihandelsavtalet CETA. Jag skickade nedanstående text till ett antal riksdagsledamöter.

Kära ledamot,

I februari så kommer ni att rösta om godkännandet eller icke-godkännandet av frihandelsavtalet CETA.  Jag rekommenderar att ni röstar ned CETA.

Hela processen vad gäller CETA skedde under dunkla processer. De beryktade direktörsdomstolarna är numera vida kända. Det är dokumenterat att dessa direktörsdomstolar undergräver demokratin eftersom de  åsidosätter det svenska rättssystemet. I och med att man tar bort handelstullar så kan stora utländska företag komma in på den svenska marknaden, dumpa priserna och således knocka ut den inhemska marknaden. Tittar man på avtalet NAFTA så ser man att produktionen i USA har flyttat till låglöneländer vilket genererat arbetslöshet, lönedumpning och rostbälten i USA.

Egentligen så är frihandelsavtalet CETA ett verktyg för globalisterna att ytterligare utöka sin makt och att decimera nationalstaten. CETA är egentligen ett svek mot Sverige och jag rekommenderar att ni röstar emot detta avtal.

Hälsningar

Jan Malmstad

jmm.nu

Referens

https://skiftet.org/2017/12/riv-upp-handelsavtal-med-direktorsdomstolar/

 

Be the first to comment on "RÖSTA NEJ TILL CETA"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.