FLORIDAS GUVERNÖR ANLITAR JOSEPH A. LADAPO SOM SURGEON GENERAL

September 2021

Floridas Guvernör Ron de Santis har anlitat Dr. Joseph A. Ladapo som ny Surgeon General i Florida. Till skillnad från många andra doktorer förespråkar Joseph A. Ladapo naturlig hälsa och han är även medlem i American Frontline Doctors. 

AMERICAN FRONTLINE DOCTORS

 Jefferey Jaxen från The Highwire rapporterar att Floridas Guvernör Ron de Santis har anlitat Dr. Joseph A. Ladapo som ny Surgeon General i Florida (Surgeon General är så högt som du kan komma i en delstat vad gäller hälsa och sjukvård). Ladapo är även med i American Frontline Doctors, de doktorer som gick ut och förespråkade bland annat hydroxiklorokin, motsatte sig lockdowns och förespråkade naturlig hälsa. De blev censurerade på Youtube.   

NEGATIV TILL LOCKDOWNS

   I Ladapos invigningstal nämner han att Florida inte ska använda rädsla som vapen gällande pandemin. Ladapo  förespråkar även valfrihet gällande vaccin istället för tvång och han nämner att det finns andra metoder för att förbättra sin hälsa än vaccin.  Ladapo  nämner  att lockdowns är inget han rekommenderar och det baserar han bland annat på att en nyutkommen studie visar att dödligheten ökar generellt i och med lockdowns. Ladapo  säger att vi inte bör ta ifrån folks deras rättigheter och stänga in dem och han har nyligen utkommit med policy som ger föräldrar valfrihet om de vill karantärisera sina ungdomar eller inte.

Del Bigtree och kanalen the Highwire finns bland annat på Bitchute. 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Please make a donation – any amount is welcome.  Hjälp alternativmedia att växa – gör en donation. Alla gåvor är välkomna. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Be the first to comment on "FLORIDAS GUVERNÖR ANLITAR JOSEPH A. LADAPO SOM SURGEON GENERAL"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.