MSM:S RÖDA VÄDERLEKSKARTOR (KLIMATPROPAGANDAN) BLEV EN SNACKIS

Augusti 2022

Mainstream medias (msm) knallröda väderlekskartor blev en  riktig snackis. Etablissemangets klimatpropaganda rullar vidare. 

LAVAKATASTROFEN. Den senaste tiden har det varit mycket prat på sociala medier om mainstream medias knallröda väderlekskartor. Kritiker menar att det hela ser väldigt överdrivet ut, ungefär som om Sverige står i brand.  Det gick så långt så att SVT (Statens Vinklade Television) var tvungen att förklara sig i en intervju i Dagens nyheter (Dagens Dumheter) där man menade att “kritiken var absurd”  och att anklagelserna “skapade misstro mot våra meteorologer”. SVT menar även att “klimatet är en ödesfråga”. Etablissemanget  menade att det som visas upp är temperaturkartor och därav den knallröda färgen. På SMHI sade man  att SMHI är objektiva  och dagens nyheter summerade alltihop med att säga att det hela var en konspirationsteori. 

röda väderlekskartor_svt_klimatpropaganda_temperaturkartor

 

KLIMATPROPAGANDAN

   Ja det kanske stämmer att det var temperaturkartor som visades upp eller så stämmer det inte. Men vem bryr sig egentligen? När MSM har knallröda kartor, oavsett vilken typ av karta det är, så sänder det ett budskap och budskapet är att Sverige brinner (på grund av klimatförändringarna). Lägg sedan till MSM:s regelbundna propaganda för den så kallade klimatkatastrofen och man inser att dessa väderkartor är ytterligare en del i denna propagandakampanj. 

   Tittade man på nyheterna för något decennium sedan så visade väderlekskartor ett soligt väder som något positivt och att “sommaren nu är här” men i och med globalisternas plan för en grön världsregering så måste man skrämma upp folk om jordens undergång varje gång det är fint väder. Allt skylls på livets gas – koldioxid, en gas vi inte klarar oss utan. 

temperaturkartor_röda väderlekskartor_sociala medier

Bild ovan: knallröd temperaturkarta (a.k.a. lavakarta). Sverige håller på att gå under på grund av klimatförändringarna.

AGENDA 2030 OCH HÅLLBAR UTVECKLING

   Klimathysterin rullar vidare och propagandan fortsätter på tv och i mainstream media. Hela samhället ska ställas om på grund av ett hot som antagligen inte existerar. källan till klimathysterin är Förenta Nationernas Agenda 2030 och hållbar utveckling.

 

röda kartor svt_klimatförändringarna_propaganda vädret_

Bild ovan: Hos Coop kan du nu se ditt klimatavtryck via ett program som kallas hållbarhetsdeklaration. Får vi ett socialt kreditsystem kommer det med stor sannolikhet baseras på Agenda 2030 och hållbar utveckling. 

 

Ha en fortsatt trevlig sommar och njut av solen 

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "MSM:S RÖDA VÄDERLEKSKARTOR (KLIMATPROPAGANDAN) BLEV EN SNACKIS"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.