POTENTIELL FALSE FLAG-ATTACK I SYRIEN

jemen krig_usa_saudi arabien

Augusti 2018

Den ryska försvarsministerns talesperson Major General Igor Konashenkov säger till nyhetskanalen RT att USA och dess allierade (Nato) förbereder en false flag attack i Syrien i form av en kemisk vapenattack. Anledningen till denna false flag är att ge USA/Nato en orsak till att komma tillbaks och kriga i Syrien. USA:s krigsfartyg USS ‘The Sullivans’ har lagt ankar i persiska viken för några dagar sedan. Ett annat amerikanskt krigsfartyg har lagt till i en amerikansk militärbas i Qatar.

Igor Konashenkov säger att USA samarbetar med terrororganisationen Al-Nusra för att genomföra denna operation. Åtta stycken behållare med klorin har skickats till en by och dessa ska användas till false flag attacken. En annan grupp av “militanter” har även de kommit till samma by. Det engelska säkerhetsföretaget Olive sägs ligga bakom denna grupp. Denna grupp kommer att agera som “volontärer” i form av De Vita Hjälmarna och de kommer att utföra en fejkad räddningsoperation.

Krigshetsaren och USA:s nationella säkerhetsrådgivare John Bolton  hotade den 22 augusti att bomba Syrien om Syrien skulle “visa sig använda kemiska vapen”. Boltons uttalande kan vara ett tecken på att något är på gång. Rysslands biträdande utrikesminister Sergey Ryabkov säger att målet för USA är att destabilisera Syrien och få till stånd ett regimbyte.

john bolton_syrien_krig_nato_usa

USA:s säkerhetsrådgivare och tillika krigshetsare John Bolton hotar Syrien om de utför kemiska vapenattacker. Detta kan vara ett led i en false flag attack från USA och Nato. 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE


Källa:

RT.com

https://www.rt.com/news/436812-syria-chemical-weapons-provocation/

Foto: Gage Skidmore licens 2.0

Be the first to comment on "POTENTIELL FALSE FLAG-ATTACK I SYRIEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.