POLISEN LÄXAR UPP ”HATANKLAGAD”

Jag väljer att publicera delar av ett förhör där polisen som förhör den misstänkta personen försöker fostra i fråga om mediekonsumtion. Bilda dig gärna en egen uppfattning, men nog verkar det handla mer om att människor inte ska läsa alternativmedier än att de ska uttrycka sig artigt? I sammanhanget vill jag påpeka att jag anser det vara onödigt att kasta ur sig svordomar och nedsättande uttryck, men jag anser också att det måste finnas proportioner i hur polis och rättsväsende lägger ner tid och hur man bedömer vilka brott som ska utredas. Jag kan också nämna att jag själv blivit utsatt för kränkande tillmälen på sociala medier men att man där valt att lägga ner min anmälan trots att bevis fanns och trots att den som skrivit aggressivt själv var polis.

http://katerinamagasin.se/medan-valdtaktsanmalningar-laggs-pa-hog-agnar-sig-polisen-at-att-asiktsfostra-folket/

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.