PLANDEMIC

Maj 2020

En person som är i ropet just nu är molekylärbiologen Judy Mikovits som har livslång erfarenhet inom forskningsbranschen, inte minst vad gäller vaccin. I denna video, som givetvis blivit bannlyst på mainstream sociala medier (MSSM), berättar hon bland annat om Trumps specialist Anthony Fauci. Videon har svensk undertext.

Mikovits avslöjade på 90-talet att vaccin/medicin (?) innehöll vävnad från djur och från mänskliga foster vilket i sin tur kunde generera kroniska sjukdomar. Läkemedelsindustrin förlät henne aldrig. Mikovits nämner att Trumps specialist Antohny Fauci förhalade framställandet av AIDS-medicin på 80-talet Anledningen var att han och hans kollega ville ta åt sig äran samt att Fauci ordnade patent på AIDS-medicinen. Fauci har även donerat 3,7 miljoner dollar till labbet i Wuhan gällande forskning kring Coronavirus för några år sedan. Detta gjordes via hans organisation NIAID. 

Bill Gates har ingen medicinsk utbildining, har ingen expertis inom vaccin och ändå är han ansiktet utåt för hela vaccinindustrin och han förespråkar global massvaccinering mot Covid-19. 

Mikovits menar att Coronaviruset var manipulerat i laboratorium, det officiella narrativet stämmer inte. 

Mikovits arbetade som forskare på Fort Deitrich i USA där arbetet gick ut på att infektera människoceller med Ebola-viruset utan att göra cellerna sjuka. Mikovits nämner att Ebola-viruset aldrig skulle kunna infektera människor om det inte hade blivit manipulerat i ett laboratorium först. 

I Italien använde de år 2019 ett otestat influensavaccin som hade massor av Coronavirus i sig. Coronavirus finns i varje influensavaccin. 

 

plandemic_judy mikovits_vaccination_fauci

Men för Facebook så är Plandemic “falska nyheter” och blir stoppad att dela. 

 

Be the first to comment on "PLANDEMIC"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.