PLANDEMIC 2 – INDOCTORNATION

plandemic indoctornation

Augusti 2020

I ‘Plandemic 2 – Indoctornation’ kan man bland annat höra om hur CDC har patenterat allt runt Coronaviruset och hur Bill Gates stödde vaccinprogram i Indien som resulterade i att barn dog eller blev paralyserade. Dokumentären är gjord av Mikki Willis. Här nedan med svensk undertext. 

Plandemic 2 – Indoctornation släpptes i augusti 2020 och är del två i Plandemic-serien. Plandemic 1 blev debunkad och censurerad av etablissemanget men blev ändå en viral succe på alternativa videoplattformar såsom Bitchute och Brighteon. Texten nedan är ett smakprov från dokumentären. 

ATT PATENTERA SJUKDOMAR

David E. Martin är analytiker som har analyserat varje person och företag som har varit involverat i biologiska-och kemiska vapen i 169 länder. Hans team undersökte patenter och fann att en tredjedel av alla patenter i USA  i princip var manipulerade. De hade olika lingvistiskt innehåll men täckte samma ämnen.

År 1999 började det dyka upp patent av Coronavirus. År 2003 hade vi SARS-epidemin i Asien och samma år patenterade CDC (Center for Disease Control and Prevention)  SARS-viruset. CDC såg till att de hade äganderättigheterna till sjukdomen, rätten till sjukdomens upptäckt och alla de sätt att mäta sjukdomen på. Anthony Fauci och CDC var i centrum för detta. Från 2003 till 2018 kontrollerade de allt ekonomiskt gällande Coronaviruset. 

Amerikansk lag säger att naturen inte får patenteras. Antingen var SARS naturlig eller så var var viruset skapat. Om det var ett mänskligt skapat virus så var det ett brott mot amerikansk och internationell lag. Om SARS var ett naturligt virus så var det olagligt att patentera viruset. År 2007 lyckades CDC få sina patentansökningar sekretessbelagda. CDC patenterade även metoden att upptäcka Coronavirus och hur man mätte viruset. De hade nu total kontroll över allt som hade med Coronaviruset att göra. Allt som har med Coronaviruset att göra måste godkännas av CDC. De har gjort Coronaviruset till en inkomstkälla.

cdc_atlanta_covid 19_corona vaccine

CDC har patenterat och äger rättigheterna till allt som har med Coronaviruset att göra. Man har även lyckats sekretessbelägga patenteringarna. 

VACCINSKANDALEN I INDIEN

Mellan år 2000 till 2017 utförde amerikanska hälsoorganisationer vaccinprogram i Indien och dessa stöddes ekonomiskt av BMGF (Bill and Melinda Gates Foundation). Enligt Mikki Willis sände dessa organisationer ut personer till de fattigaste byarna i Indien och övertalade föräldrarna att låta deras flickor ingå i vaccineringsprogrammen. Vaccinet i fråga beskrevs som ett “Well-being shot” ungefär som en injektion av vitaminer och mineraler. Vaccinet i sig var HPV-vaccinet. Så flickorna åkte iväg och flera av dem kom aldrig tillbaks. Vissa som kom tilbaks var paralyserade, hade svårt att gå. I ett fall dog 7 flickor. Indiens regering startade en undersökning vilket resulterade i att man kastade ut de amerikanska hälsoorganisationerna från landet. Nu är dock dessa organisationer tillbaks i Indien och ska “hjälpa till” mot Covid-19. 

POLIOVACCIN I AFRIKA

 I Afrika stödde BMGF ett program för poliovaccin. Detta vaccin gavs även till småbarn och dessa drabbades värst av vaccinet. Många barn kunde inte gå efter vaccinet. Willis säger att det som är positivt med Afrika är att afrikanerna vet vad som pågår och att man varnar andra afrikaner för dessa vaccinprogram. Afrikanerna vet att de har använts som försökskaniner i flera decennier. 

Willis säger att det finns en agenda att stävja befolkningsmängden i tredje världen. Mycket handlar om att kunna ta deras naturresurser för egen vinning vilket USA har gjort i decennier. I Henry Kissingers rapport (NSSM 200) så skriver man tydligt och klart att USA bör ha befolknngskontroll  i Afrika.  

bill gates india vaccine HPV gavi

Bill Gates i Indien, spring för livet. 

mikki willis plandemic

Mikki Willis, producent av Plandemicserien. 

 

Homepage Plandemic

 

PRENUMERERA/SUBSCRIBE

* indicates required

 

DONERA/DONATE. Swish: 076-9387471. Paypal: k33@live.se. Bankkort/bankcard on the button below. 

Be the first to comment on "PLANDEMIC 2 – INDOCTORNATION"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.