HATSTORM MOT ABAYABILDER

Juli 2020

Bloggerskan Jenny Piper hamnade i en hatstorm när hon publicerade bilder på ett badande par där kvinnan var klädd i abaya. 

 

jenny piper_foton_bilder_abaya_burkini

 Abayaklädsel ingår i Islam där man menar att kvinnan måste skyla sin kropp så mycket som möjligt för annars kan det leda till sexuell attraktion. 

 

”Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”

Jenny Piper

 

thoralf alfsson_badbilder_burkini_foton

En annan som hamnade i blåsväder var före detta sverigedemokraten Thoralf Alfsson som publicerade en bild på personer som mässade på badstranden  samtidigt som en kvinna badade i burkini.

 

VARFÖR DENNA KLÄDSEL?

Islam vill att Islamska kvinnor ska skyla kroppen så mycket som möjligt så det inte leder till sexuell attraktion: 

“Säg till de troende männen att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet; det leder till större renhet i deras liv. Gud är underrättad om vad de gör.Och säg till de troende kvinnorna att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet och inte visa mera av sina behag än vad som [anständigtvis] kan vara synligt; låt dem därför fästa slöjan så att den täcker barmen. Och de skall inte låta sina behag skymta inför andra än sin make, sin fader, sin svärfader, sina söner, sin makes söner, sina bröder, sina brorssöner, sina systersöner, närstående kvinnor, dem som de rättmätigt besitter och sådana manliga tjänare, som inte längre känner begär efter kvinnor, eller barn som ännu inte har begrepp om kvinnlig nakenhet. Och låt dem inte gå med svajande gång för att dra uppmärksamheten till sina dolda behag. Troende! Vänd er till Gud i ånger [över era fel och synder]; kanske skall det gå er väl i händer”. 

 

Be the first to comment on "HATSTORM MOT ABAYABILDER"

Leave a comment

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.